Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρέλαβε κάποιος pro max από istorm πρόσφατα; Πάω στον 1,5 μήνα απο την προπαραγγελία (14/09), πλέον δεν απαντάνε και στα social media....premium reseller κατά τα άλλα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιτα συγεκριμένα απο τα public έχω ακούσει διαφορετικά πράγματα. Ένας μου έλεγε ότι τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας και ο άλλος μου έλεγε ότι μια προκαταβολή θα έτρεχε την διαδικασία. Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο...

edit: Κώτσο  δείχνει διαθέσιμο ένα PM 256 BLACK αλλά δεν σε αφήνει να συνεχίσεις για παραλαβή απο κατάστημα.

Επεξ/σία από TheDarkKnightOfSteel
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν πρόκειται να πληρώσω συσκευή αν δεν γνωρίζω πότε θα την παραλάβω. Δεν το θεωρώ σωστό από το κατάστημα να εισπράττει χρήματα από τους πελάτες με υποσχετική ότι σε κάποια απροσδιόριστη στιγμή στο μέλλον θα παραλάβουν. Αν μου εγγυηθεί ότι θα το έχω σε συγκεκριμένη ημερομηνία πολύ ευχαρίστως να πληρώσω όλο το ποσό. Δεν περίμενα να φτάσω στον 1,5 μήνα αναμονής και αρχίζω και χάνω την υπομονή μου καθώς το κινητό που χρησιμοποιώ είναι σε κακή κατάσταση. Στο εξωτερικό πάντως η κατάσταση έχει ομαλοποιηθεί με πιο λογικούς χρόνους αναμονής, άρα το πρόβλημα είναι ξεκάθαρα του εισαγωγέα που για άγνωστο, σε εμένα, λόγο δεν φρόντισε να προμηθευθεί ανάλογο των παραγγελιών αριθμό συσκευών. 

Επεξ/σία από gianniskks
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, TheDarkKnightOfSteel είπε

edit: Κώτσο  δείχνει διαθέσιμο ένα PM 256 BLACK αλλά δεν σε αφήνει να συνεχίσεις για παραλαβή απο κατάστημα.

Συνήθως όταν δεν δείχνει κατάστημα ενώ λέει διαθέσιμο για παραλαβή σημαίνει ότι κάποιος το πρόλαβε και απλά δεν πρόλαβε να γίνει η ανανέωση από διαθέσιμο σε αναμονή.Αν το βάλεις καλάθι και πας να προχωρήσεις λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο. 

Επεξ/σία από George6633
Δημοσ.

Εγώ έκανα μια παραγγελία σε ένα pm 128 dt που έβγαλε για μια στιγμή ο Κοτσοβολος διαθέσιμο στη Θεσσαλονίκη, το έβαλα αποστολή στο σπίτι. Έλεγε 2-3 εργάσιμες τη στιγμή της παραγγελίας, από τότε κανένα νεο! Προφανώς το προπλήρωσα! Άραγε θα έρθει;;;;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gianniskks είπε

Παρέλαβε κάποιος pro max από istorm πρόσφατα; Πάω στον 1,5 μήνα απο την προπαραγγελία (14/09), πλέον δεν απαντάνε και στα social media....premium reseller κατά τα άλλα. 

Χθες καλεσα την istorm για την προπαραγγελια μου (16 pro max black 256gb) απο 17/9 και μου ειπαν πως δεν εχουν καν εξυπηρετήσει όλους απο 13/9. Υποθετω την επομένη εβδομάδα θα σου ερθει, τωρα για το δικο μου δεν εχω ιδεα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Passenger80 είπε

Εγώ έκανα μια παραγγελία σε ένα pm 128 dt που έβγαλε για μια στιγμή ο Κοτσοβολος διαθέσιμο στη Θεσσαλονίκη, το έβαλα αποστολή στο σπίτι. Έλεγε 2-3 εργάσιμες τη στιγμή της παραγγελίας, από τότε κανένα νεο! Προφανώς το προπλήρωσα! Άραγε θα έρθει;;;;

PM  και 128gb δεν γινεται

Δημοσ.

Μόλις κάλεσα πλαισιο μου ρώτησα που έχω κάνει προπαραγγελια 19 Σεπτεμβρίου με δόσεις μήνα μήνα, τι γίνεται.και μου απάντησαν ότι αν δεν σταλεί το κινητό δόσεις δεν βγαινουν.οποτε και εγώ του ρώτησα ποτέ να το περιμένω,και μου είπαν ότι θα έρθει θα έρθει αλλά δεν ξέρουν το πότε.. δεν ξέρω αλλά είμαι σε φάση να το ακυρώσω μάλλον Χριστούγεννα θα παραλάβω...

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, mpazoykas είπε

Μόλις κάλεσα πλαισιο μου ρώτησα που έχω κάνει προπαραγγελια 19 Σεπτεμβρίου με δόσεις μήνα μήνα, τι γίνεται.και μου απάντησαν ότι αν δεν σταλεί το κινητό δόσεις δεν βγαινουν.οποτε και εγώ του ρώτησα ποτέ να το περιμένω,και μου είπαν ότι θα έρθει θα έρθει αλλά δεν ξέρουν το πότε.. δεν ξέρω αλλά είμαι σε φάση να το ακυρώσω μάλλον Χριστούγεννα θα παραλάβω...

Εμένα στον Κωτσόβολο με έβαλαν και πλήρωσα την πρώτη δόση κανονικά. Παραγγελία 19/09 και εγώ…

Δημοσ.
18 ώρες πριν, kyr123 είπε

Ενημερωτικά την Apple στην Ελλάδα την έχει η InfoQuest.Δηλαδή μία εταιρία που έχει χονδρική(infoquest) και λιανική(you.gr+istorm) παρουσία στην Ελλάδα ελέγχει την αγορά της συγκεκριμένης μάρκας στην χώρα μας.

Δεν ξέρω εάν μπορούμε να μιλήσουμε για χειραγώγηση αγορας καθώς μιλάμε για διαθεσημότητες και όχι τιμές αλλά δεν μου φαίνεται και πολύ λογικό αυτό που κάνουν με τις διαθεσημότητες κάθε φορά που βγαίνει ένα νέο Iphone...

Κάθε φορά τα ίδια

Εισαι λαθος, παραγγελία απο iStorm 13/9 15.31 και ακομα ουτε ενημέρωση. Την ιδια στιγμή που Γερμανος και πλαίσιο παραδίδουν παραγγελίες απο 20+ Σεπτεμβρίου. Μακάρι να ηταν ετσι οπως το λες αλλα δεν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...