SpyrosJDM Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 12 ώρες πριν, kiriakostjet είπε Ρε παιδιά μην μπερδεύεστε, 3 είναι τα στάδια στον Κωτσόβολο, "Σε προετοιμασία" είναι το πρώτο στάδιο, με το που κάνεις την παραγγελία γράφει αυτό. Το επόμενο στάδιο είναι το "προς αποστολή" ή "έτοιμο για παραλαβή" και το τρίτο στάδιο είναι το "παραδόθηκε" ή "παραλήφθηκε". Σήμερα ο Κωτσόβολος απλά αποφάσισε να αλλάξει το UI της σελίδας του, κάποια στιγμή έφαγε σκάλωμα, επέστεψαν στο παλιό και προφανώς όταν βρήκαν το πρόβλημα επέστρεψαν στο νέο. Κανένα status δεν έχει αλλάξει. Υπάρχει και το στάδιο της επεξεργασίας. Εμένα έχει μείνει εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lorelai40 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 48 λεπτά πριν, George6633 είπε Καλημέρα.Γνωρίζει κάποιος σε περίπτωση παραγγελίας διαθέσιμου Iphone με πλάνο δόσεων(λίγες δόσεις αν παίζει ρόλο) στον Κωτσόβολο αν δεσμεύεται το κινητό μέχρι να εγκριθεί το δάνειο ή όχι;Αν δεν το δεσμεύει δεν έχει νόημα γιατί και να εγκριθεί πάει από την αρχή όλη η διαδικασία οπότε προτιμότερο να μην γίνει καν η παραγγελία και να το πάρει κάποιος άλλος που θέλει να το πληρώσει άμεσα.. Προσπαθώ να μιλήσω με Κωτσόβολο αλλά δεν απαντάνε ακόμα. Καλησπερα! Έχω αγοράσει από Κώτσο πέρα από όλα τα κινητά και πολλές άλλες συσκευές με το πλάνο δόσεων ( δεν έχουν σημασία οι δοσεις). Τις αγορές τις έκανα συνήθως στα καταστήματα πρώτη φορά τώρα το έκανα από το eshop. Θεωρητικά δεσμεύεται την στιγμή της παραγγελίας. ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ. Πάντως η έγκριση για το πλανο δόσεων δεν παίρνει πάνω από 2 ημέρες, ειδικά αν είσαι πελάτης προχωράει γρήγορα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrvaggos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, lorelai40 είπε Καλησπερα! Έχω αγοράσει από Κώτσο πέρα από όλα τα κινητά και πολλές άλλες συσκευές με το πλάνο δόσεων ( δεν έχουν σημασία οι δοσεις). Τις αγορές τις έκανα συνήθως στα καταστήματα πρώτη φορά τώρα το έκανα από το eshop. Θεωρητικά δεσμεύεται την στιγμή της παραγγελίας. ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ. Πάντως η έγκριση για το πλανο δόσεων δεν παίρνει πάνω από 2 ημέρες, ειδικά αν είσαι πελάτης προχωράει γρήγορα. Καλημέρα. Επειδή έκανα πλάνο δόσεων χθες στα public, δεν νομίζω να παίζει ρόλο το κατάστημα, όταν κάνεις παραγγελία σε μη διαθέσιμο προϊόν τότε δεν δεσμεύεται το ποσό κατευθείαν. Όταν είναι έτοιμο για παραλαβή και κόψουν την απόδειξη τότε θα ενεργοποιηθεί και το δάνειο και η δέσμευση. Έτσι μου είπαν χθες. Δηλαδή αν έρθει το κινητό Νοέμβριο, η χρέωση θα γίνει τότε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George6633 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, lorelai40 είπε Καλησπερα! Έχω αγοράσει από Κώτσο πέρα από όλα τα κινητά και πολλές άλλες συσκευές με το πλάνο δόσεων ( δεν έχουν σημασία οι δοσεις). Τις αγορές τις έκανα συνήθως στα καταστήματα πρώτη φορά τώρα το έκανα από το eshop. Θεωρητικά δεσμεύεται την στιγμή της παραγγελίας. ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ. Πάντως η έγκριση για το πλανο δόσεων δεν παίρνει πάνω από 2 ημέρες, ειδικά αν είσαι πελάτης προχωράει γρήγορα. Ευχαριστώ,ναι είμαι πελάτης χρόνια και πολλές φορές με πλάνο δόσεων απλά δεν είχε τύχει ποτέ να κάνω αίτηση για προϊόν που έχει έλλειψη ας το πούμε έτσι και βρήκα μέσα στη νύχτα διαθέσιμο το κινητό και έκανα την αίτηση.. Αλλά αν δεν πάρω το συγκεκριμένο τηλέφωνο και μου πούνε ότι είναι σε έλλειψη και να περιμένω ας το πάρει κάποιος άλλος μην το κρατάω χωρίς λόγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lorelai40 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, mrvaggos είπε Καλημέρα. Επειδή έκανα πλάνο δόσεων χθες στα public, δεν νομίζω να παίζει ρόλο το κατάστημα, όταν κάνεις παραγγελία σε μη διαθέσιμο προϊόν τότε δεν δεσμεύεται το ποσό κατευθείαν. Όταν είναι έτοιμο για παραλαβή και κόψουν την απόδειξη τότε θα ενεργοποιηθεί και το δάνειο και η δέσμευση. Έτσι μου είπαν χθες. Δηλαδή αν έρθει το κινητό Νοέμβριο, η χρέωση θα γίνει τότε Α για πλανο από public εννοεις ε; Οκ δεν ξέρω καθόλου πως λειτουργεί στα public. Γιατι στον Κώτσο ας πούμε εγω έχω ήδη υπογράψει τα χαρτιά και φαίνεται το πλανο δόσεων ανά μήνα και η 1η δόση δεν είναι επι τοπου είναι σχεδόν σε ένα μήνα μετά. Δηλ πχ εγω έχω ήδη εξοφλήσει την 1η δόση. (Αγορά 20/9) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klaudio_97 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Καλημέρα! Εμενα σήμερα μου δειχνει και εκτιμώμενη ημερομηνία διαθεσιμότητας Δευτέρα! Μακαρι να ισχυει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Barbarachios9 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Καλημέρα. Ημερομηνία παραγγελίας 13/09 από Κωτσόβολο με 100ευρω, συνεχώς μου λένε το ίδιο πράγμα, δε ξέρουμε ποτέ θα παραλάβουμε. Το παρήγγειλε προχθές από Αμαζον Γερμανίας το οποίο το είχε ετοιμοπαράδοτο, σίγουρα πιο γρηγοιρα θα το παραλάβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiriakostjet Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, SpyrosJDM είπε Υπάρχει και το στάδιο της επεξεργασίας. Εμένα έχει μείνει εκεί. Άμα σου πω ότι δεν το έχω δει ποτέ αυτό το στάδιο..έχεις πληρώσει την παραγγελία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris_rom Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Καλησπέρα παίδες. Γρήγορη ερώτηση για όποιον γνωρίζει. Οικογενειακός φίλος που μένει στην Αμερική, θα έρθει σε κανέναν μήνα. Σκεφτόμουν να του πω να μου φέρει το 16 προ, το θέμα είναι θα λειτουργεί κανονικά εδώ; Σα να το πάρω δλδ από εδώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kiriakostjet είπε Άμα σου πω ότι δεν το έχω δει ποτέ αυτό το στάδιο..έχεις πληρώσει την παραγγελία; Είναι με πλάνο δόσεων. Μου λέει η παραγγελία σου είναι σε επεξεργασία. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου από SpyrosJDM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avacan23 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Θα βάλεις eSIM μόνο. Και θα χεις εγγύηση ένα έτος. Αυτά είναι τα μείον. Επίσης έχει σημασία από ποια πολιτεία θα το πάρει για να δεις αν η τιμή σε συμφέρει πραγματικά. Εναλλακτικά το αμαζον Αγγλίας το έχει 1080 ευρώ περίπου με την ισοτιμία της λίρας ανάλογα την ημέρα αγοράς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 35 λεπτά πριν, aris_rom είπε Καλησπέρα παίδες. Γρήγορη ερώτηση για όποιον γνωρίζει. Οικογενειακός φίλος που μένει στην Αμερική, θα έρθει σε κανέναν μήνα. Σκεφτόμουν να του πω να μου φέρει το 16 προ, το θέμα είναι θα λειτουργεί κανονικά εδώ; Σα να το πάρω δλδ από εδώ; Τα αμερικανικά μοντέλα δεν έχουν υποδοχή για Sim. Θα πρέπει να βάλεις e-sim. Δες αν είναι συμβατά με τα δίκτυα μας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koulaouzidis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Σήμερα πήγα στο κοντινό κατάστημα Κωτσόβολου από εκεί που θα παραλάβω και ρώτησα τι σημαίνει το status που βρίσκεται η παραγγελία μου (Αναμένουμε την παραγγελία σου από τις αποθήκες μας. Μόλις την παραλάβουμε , θα σε ενημερώσουμε άμεσα με SMS για να προχωρήσεις στην παραλαβή.) αυτό σημαίνει ότι δεν το έχουν καν και το περιμένουν. Μου είπαν 21/10 περιμένουν κομμάτια στις αποθήκες. Αναμονή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiriakostjet Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, SpyrosJDM είπε Είναι με πλάνο δόσεων. Μου λέει η παραγγελία σου είναι σε επεξεργασία. Αα με πλάνο δόσεων έχεις 4 στάδια εσύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 13 λεπτά πριν, kiriakostjet είπε Αα με πλάνο δόσεων έχεις 4 στάδια εσύ. Έχω υπογράψει κανονικά, μέχρι και την πρώτη δόση πλήρωσα αλλά ακόμα τίποτα… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα