Klaudio_97 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, Klaudio_97 είπε Και σε εμενα αλλαξε Μου το ξαναεκανε παλι ετσι! Δεν ξερω τι γινεται πραγματικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Connie12 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, Xristosmytil είπε Καλησπέρα σε όλους μόλις παρέλαβα από πλαίσιο με προπαραγγελια 16/09 καλές παραλαβές σε όλους Χρώμα και χωρητικότητα ; Προ μαξ;; 4 ώρες πριν, Xristosmytil είπε Καλησπέρα σε όλους μόλις παρέλαβα από πλαίσιο με προπαραγγελια 16/09 καλές παραλαβές σε όλους Χρώμα και χωρητικότητα; Προ μαξ;; Καλορίζικο !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prototypegr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, TheDarkKnightOfSteel είπε Βγήκα για κάτι ψώνια οπότε είπα να πας και σε 1-2 καταστήματα να ρωτήσω τι παίζει... Ξεκινώντας απο πλαίσιο, στο οποίο έχω προπαραγγελία απο 13/9 χωρίς προπληρωμή, μπαίνω μέσα του εξηγώ λίγο πώς έχει η καταστάση και ότι δεν μου αρκεί οι πληροφορίες που έχω στο μαιλ αλλά θέλω έναν αριθμό παραγγελίας με το οποίο μπορώ να κάνω και tracking. Μου γράφει έναν αριθμό και στην συνέχεια ρωτάς αν θα αλλάξει κάτι αν πάω και βάλω μια προκαταβολή στην παραγγελία που ήδη έχω και μου λέει "όχι, δεν νομίζω". Με τα πολλά, βγαίνω έξω πατάω τον αριθμό που μου έδωσε και μου βγαίνει μήνυμα ότι κάτι έχω πατήσει λάθος (σύμφωνα με το χαρτάκι, δεν είχα πατήσει τίποτα λάθος). Δεν ξαναεπιστρέφω οπότε παίρνω τηλέφωνο και μιλάω με μια κοπέλα, η οποία μου λέει ότι θα μου προωθήσει ένα mail...ακόμα περιμένω το mail... Συνεχίζουμε με Κωτσόβολο, παω σε πρώτη φάση και ρωτάω τι παίζει με τα PM Black 256 μου λέει δεν ξέρει και ότι θα παραλάβουν κάποια κομμάτια στο τέλος του μήνα. Της λέω ωραία και το site που πετάει κάποια διαθέσιμα? Συστημικό λάθος. Συνεχίζουμε...ρωτάω θα αλλάξει κάτι με προκαταβολή και προπαραγγελία, θα εξυπηρετηθώ πιο γρήγορα απο τις άλλες που δεν έχουν προκαταβολή. Μου λέει ότι ουτως ή αλλώς δεν κάνουν χωρίς προκαταβολή. Με λίγα λόγια, άκρη δεν έβγαλα. Εγώ πάντως θέλω να ρωτήσω... απο τα παιδία, που έχουμε περιπτώσεις εδω γύρω, που είχαν βρεί διαθέσιμα μέσα στην εβδομάδα στον Γερμανό, πώς πήγε η επι τόπου παραγγελία? ΄Έχετε παραλάβει? Περιμένετε κάποια επιβεβαίωση? Σημερινή παραγγελία Pro Nati 256 GB με παραλαβή από κατάστημα, εμφανίζει ότι απεστάλη από αποθήκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrvaggos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Παρήγγειλα σήμερα το 16 pro 512gb από public.. Δεν το βιάζομαι οπότε υπομονή όσο κι αν κάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George0423 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, prototypegr είπε Σημερινή παραγγελία Pro Nati 256 GB με παραλαβή από κατάστημα, εμφανίζει ότι απεστάλη από αποθήκη. Μιλαει για pro max εσυ εισαι 16 pro Εγω οπως με κοβω με το πλαισιο για λευκο pm 256 μετα το πασχα. Και προπαραγγελια 13/9 Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου από George0423 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ripeat Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Klaudio_97 είπε Μου το ξαναεκανε παλι ετσι! Δεν ξερω τι γινεται πραγματικα... Θεωρώ δεν ισχύει, το άλλαξε ξανά και σε έμενα. Θεώρησε ότι ακόμα περιμένεις. Δεν νοείται να το πάρω εγω που είμαι 26/9 πριν το πάρουν οι προπαραγγελίες. 16 PM 256 dt Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου από ripeat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klaudio_97 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 9 λεπτά πριν, ripeat είπε Θεωρώ δεν ισχύει, το άλλαξε ξανά και σε έμενα. Θεώρησε ότι ακόμα περιμένεις. Δεν νοείται να το πάρω εγω που είμαι 26/9 πριν το πάρουν οι προπαραγγελίες. 16 PM 256 dt Τι να πω δεν ξερω. Εμενα ειναι απο 12/9 η προπαραγγελια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nakos12 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, SpyrosJDM είπε Λογικά από βδομάδα θα παραλάβεις. Το θέμα είναι να βρεθεί η συσκευή, για να σου λέει προετοιμασία λογικά βρέθηκε. Πότε έκανες την παραγγελία; Εγώ 19/09 και ακόμα είμαι στην επεξεργασία. 13/9 το απόγευμα στις 19:00 pm 256. An κ είδα πολλούς ότι έχουν ίδιο στάτους κ Δν έχουν κανένα νέο …. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiriakostjet Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Ρε παιδιά μην μπερδεύεστε, 3 είναι τα στάδια στον Κωτσόβολο, "Σε προετοιμασία" είναι το πρώτο στάδιο, με το που κάνεις την παραγγελία γράφει αυτό. Το επόμενο στάδιο είναι το "προς αποστολή" ή "έτοιμο για παραλαβή" και το τρίτο στάδιο είναι το "παραδόθηκε" ή "παραλήφθηκε". Σήμερα ο Κωτσόβολος απλά αποφάσισε να αλλάξει το UI της σελίδας του, κάποια στιγμή έφαγε σκάλωμα, επέστεψαν στο παλιό και προφανώς όταν βρήκαν το πρόβλημα επέστρεψαν στο νέο. Κανένα status δεν έχει αλλάξει. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 100% διαβάζουν οι της απλ και γελανε με εμάς που περιμένουμε και ξεροσταλιαζουμε (και σιγουρα γελάνε αθτο ξέχασα να γράψω πριν το edit) Και στο εξωτερικό το παίρνεις μπαμ μπαμ. Αλλα εδω είμαστε αλλιώς έχουμε.και ελέγχους από το κράτος οπότε δουλεύουν όλα σωστά οχι όπως αλλού Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου από kinitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyr123 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Ενημερωτικά την Apple στην Ελλάδα την έχει η InfoQuest.Δηλαδή μία εταιρία που έχει χονδρική(infoquest) και λιανική(you.gr+istorm) παρουσία στην Ελλάδα ελέγχει την αγορά της συγκεκριμένης μάρκας στην χώρα μας. Δεν ξέρω εάν μπορούμε να μιλήσουμε για χειραγώγηση αγορας καθώς μιλάμε για διαθεσημότητες και όχι τιμές αλλά δεν μου φαίνεται και πολύ λογικό αυτό που κάνουν με τις διαθεσημότητες κάθε φορά που βγαίνει ένα νέο Iphone... Κάθε φορά τα ίδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drgog Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Μόλις μ ήρθε μήνυμα από Κωτσόβολο Βάσει της τελευταίας ενημέρωσης από τον προμηθευτή μας, το προϊόν SMARTPHONE IPHONE 16 PRO MAX 256GB BLK της παραγγελίας … αναμένεται να βρίσκεται στην κεντρική μας αποθήκη στις 21/10/2024. Προπαραγγελία 14/9 09:00 Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου από Drgog Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
αποστόλης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 8 hours ago, kyr123 said: Ενημερωτικά την Apple στην Ελλάδα την έχει η InfoQuest.Δηλαδή μία εταιρία που έχει χονδρική(infoquest) και λιανική(you.gr+istorm) παρουσία στην Ελλάδα ελέγχει την αγορά της συγκεκριμένης μάρκας στην χώρα μας. Δεν ξέρω εάν μπορούμε να μιλήσουμε για χειραγώγηση αγορας καθώς μιλάμε για διαθεσημότητες και όχι τιμές αλλά δεν μου φαίνεται και πολύ λογικό αυτό που κάνουν με τις διαθεσημότητες κάθε φορά που βγαίνει ένα νέο Iphone... Κάθε φορά τα ίδια Είμαι 10000% σίγουρος ότι το κάνουν για λόγους marketing. Δημιουργούν τεχνητή έλλειψη για να ανέβει η ζήτηση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nakos12 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 10 ώρες πριν, kiriakostjet είπε Ρε παιδιά μην μπερδεύεστε, 3 είναι τα στάδια στον Κωτσόβολο, "Σε προετοιμασία" είναι το πρώτο στάδιο, με το που κάνεις την παραγγελία γράφει αυτό. Το επόμενο στάδιο είναι το "προς αποστολή" ή "έτοιμο για παραλαβή" και το τρίτο στάδιο είναι το "παραδόθηκε" ή "παραλήφθηκε". Σήμερα ο Κωτσόβολος απλά αποφάσισε να αλλάξει το UI της σελίδας του, κάποια στιγμή έφαγε σκάλωμα, επέστεψαν στο παλιό και προφανώς όταν βρήκαν το πρόβλημα επέστρεψαν στο νέο. Κανένα status δεν έχει αλλάξει. Α Δν το γνώριζα. Έγραψε σε εξέλιξη πριν. Δν είχα κτλαβει ότι είναι το ίδιο εξέλιξη-προετοιμασία. Παίζει με τις λέξεις και τα νεύρα μας ο Κωτσόβολος… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George6633 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Καλημέρα.Γνωρίζει κάποιος σε περίπτωση παραγγελίας διαθέσιμου Iphone με πλάνο δόσεων(λίγες δόσεις αν παίζει ρόλο) στον Κωτσόβολο αν δεσμεύεται το κινητό μέχρι να εγκριθεί το δάνειο ή όχι;Αν δεν το δεσμεύει δεν έχει νόημα γιατί και να εγκριθεί πάει από την αρχή όλη η διαδικασία οπότε προτιμότερο να μην γίνει καν η παραγγελία και να το πάρει κάποιος άλλος που θέλει να το πληρώσει άμεσα.. Προσπαθώ να μιλήσω με Κωτσόβολο αλλά δεν απαντάνε ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα