jonis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 12 λεπτά πριν, dalton13 είπε συνεχίζουν να δίνουν όπως νάνε τα κινητά και εμείς περιμένουμε 1 μήνα + Ρε μπας και δοκιμάζουν τον server τους με τα refresh μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klaudio_97 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Εγω τους εστειλα στο live chat και μου ειπαν οτι λενε παντα. Η παραγγελία σας βρίσκεται σε στάδιο αναμονής παραλαβής αποθέματος, ενώ τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο νεότερο σχετικά με την εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής. Για κάθε νεότερο θα ενημερωθείτε στο κινητό σας. Τους εξηγησα οτι το πρωι η παραγγελια εδειχνε πως ειναι σε προετοιμασια και οτι συντομα θα μαθω την εκτιμωμενη ημερομηνια παραλαβης. Μου ζητησαν εικονα που το δειχνει αυτο και τους εδειξα και μου ειπαν οτι ειναι συστηματικο λαθος. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου από Klaudio_97 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Klaudio_97 είπε Εγω τους εστειλα στο live chat και μου ειπαν οτι λενε παντα. Η παραγγελία σας βρίσκεται σε στάδιο αναμονής παραλαβής αποθέματος, ενώ τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο νεότερο σχετικά με την εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής. Για κάθε νεότερο θα ενημερωθείτε στο κινητό σας. Τους εξηγησα οτι το πρωι η παραγγελια εδειχνε πως ειναι σε προετοιμασια και οτι συντομα θα μαθω την εκτιμωμενη ημερομηνια παραλαβης. Μου ζητησαν εικονα που το δειχνει αυτο και τους εδειξα και μου ειπαν οτι ειναι συστηματικο λαθος. Και εμένα το πρωί το ίδιο έδειχνε. Τώρα άλλαξε και έγινε όπως πριν και γράφει απλά σε επεξεργασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
a150 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) επιτελους δευτερα μου το στελνουν Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου από a150 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, a150 είπε επιτελους δευτερα μου το στελνουν Μάγκας. Πότε έκανες παραγγελία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
equi1908 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 23 λεπτά πριν, Klaudio_97 είπε Εγω τους εστειλα στο live chat και μου ειπαν οτι λενε παντα. Η παραγγελία σας βρίσκεται σε στάδιο αναμονής παραλαβής αποθέματος, ενώ τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο νεότερο σχετικά με την εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής. Για κάθε νεότερο θα ενημερωθείτε στο κινητό σας. Τους εξηγησα οτι το πρωι η παραγγελια εδειχνε πως ειναι σε προετοιμασια και οτι συντομα θα μαθω την εκτιμωμενη ημερομηνια παραλαβης. Μου ζητησαν εικονα που το δειχνει αυτο και τους εδειξα και μου ειπαν οτι ειναι συστηματικο λαθος. Συστηματικό λάθος είναι που τους ανεχόμαστε τόσα χρόνια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
a150 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 12/9 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, a150 είπε 12/9 Πω ρε φίλε σε έσκισαν. Εγώ περιμένω από 19/9 και έχω νευριάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
a150 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου ειναι τραγικοι οτι και να λεμε..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
equi1908 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, a150 είπε ειναι τραγικοι οτι και να λεμε..... Έτυχε να μιλήσω χτες με φίλο που είναι με προπαραγγελία από 12/9 και ακόμα περιμένει, δεν ήξερα καν ότι έχει παραγγείλει.. Του είπα ότι βρήκα από you.gr προχτές και μου ήρθε σε δύο ημέρες και μου λέει κλείσε να τους πάρω τηλέφωνο και όποιος το σηκώσει θα ακούσει τα ανήκουστα. Τέτοια ανοργανωσιά και προχειρότητα πραγματικά μόνο επίτηδες μπορείς να πετύχεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mple_Karabi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Παίδες, το σφάλμα ξεκινάει εξ αρχής από αυτούς που προπληρώνουν τα λαμόγια αυτής της κ***χώρας. Και το αστείο είναι ότι αυτό γίνεται κατ εξακολούθηση τόσα χρόνια σε κάθε iphone launch και μυαλό δεν βάζουν. Φίλος είχε δηλώσει στο πλαίσιο ενδιαφέρον τηλεφωνικά γύρο στις 25+ Σεπτέμβρη για iphone 16 pro natural titanium 256gb και του χαν κάνει την προηγούμενη βδομάδα 2 κλήσεις (μιας και στην πρώτη δεν το σήκωσε) για να του πουν ότι υπάρχει διαθεσιμότητα και να περάσει να το πάρει. Προσέξτε, η δεύτερη κλήση την επόμενη μέρα! Όλα αυτά με ένα σορό ανθρώπους εδώ μέσα που βλέπω ότι έχουν προπληρώσει όλο το ποσό με παραγγελίες από τις 12-13 Σεπτέμβρη και τους έχουνε ακόμα στο περίμενε. Προφανώς και δεν πρόκειται να σας δώσουν συσκευή μάγκες μου. Τα λεφτά τα πήρανε και πουλάνε σε νέα πελατάκια πλέον για μεγαλύτερες εισπράξεις. Ότι και να πει κανείς είναι λίγο για το φαινόμενο Ελλάδα. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου από Mple_Karabi 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antigonos7 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Απο 19.9 ΠΛΑΙΣΙΟ PRO 256 BLACK Τιποτα μεχρι τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDarkKnightOfSteel Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Βγήκα για κάτι ψώνια οπότε είπα να πας και σε 1-2 καταστήματα να ρωτήσω τι παίζει... Ξεκινώντας απο πλαίσιο, στο οποίο έχω προπαραγγελία απο 13/9 χωρίς προπληρωμή, μπαίνω μέσα του εξηγώ λίγο πώς έχει η καταστάση και ότι δεν μου αρκεί οι πληροφορίες που έχω στο μαιλ αλλά θέλω έναν αριθμό παραγγελίας με το οποίο μπορώ να κάνω και tracking. Μου γράφει έναν αριθμό και στην συνέχεια ρωτάς αν θα αλλάξει κάτι αν πάω και βάλω μια προκαταβολή στην παραγγελία που ήδη έχω και μου λέει "όχι, δεν νομίζω". Με τα πολλά, βγαίνω έξω πατάω τον αριθμό που μου έδωσε και μου βγαίνει μήνυμα ότι κάτι έχω πατήσει λάθος (σύμφωνα με το χαρτάκι, δεν είχα πατήσει τίποτα λάθος). Δεν ξαναεπιστρέφω οπότε παίρνω τηλέφωνο και μιλάω με μια κοπέλα, η οποία μου λέει ότι θα μου προωθήσει ένα mail...ακόμα περιμένω το mail... Συνεχίζουμε με Κωτσόβολο, παω σε πρώτη φάση και ρωτάω τι παίζει με τα PM Black 256 μου λέει δεν ξέρει και ότι θα παραλάβουν κάποια κομμάτια στο τέλος του μήνα. Της λέω ωραία και το site που πετάει κάποια διαθέσιμα? Συστημικό λάθος. Συνεχίζουμε...ρωτάω θα αλλάξει κάτι με προκαταβολή και προπαραγγελία, θα εξυπηρετηθώ πιο γρήγορα απο τις άλλες που δεν έχουν προκαταβολή. Μου λέει ότι ουτως ή αλλώς δεν κάνουν χωρίς προκαταβολή. Με λίγα λόγια, άκρη δεν έβγαλα. Εγώ πάντως θέλω να ρωτήσω... απο τα παιδία, που έχουμε περιπτώσεις εδω γύρω, που είχαν βρεί διαθέσιμα μέσα στην εβδομάδα στον Γερμανό, πώς πήγε η επι τόπου παραγγελία? ΄Έχετε παραλάβει? Περιμένετε κάποια επιβεβαίωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nakos12 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Αλλαγή από σε εξέλιξη σε προετοιμασία. Ξέρουμε σε μέρες ποσό μεταφράζεται αυτό; Αν έχει κάποιος παραλάβει; Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου από Nakos12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 57 λεπτά πριν, Nakos12 είπε Αλλαγή από σε εξέλιξη σε προετοιμασία. Ξέρουμε σε μέρες ποσό μεταφράζεται αυτό; Αν έχει κάποιος παραλάβει; Λογικά από βδομάδα θα παραλάβεις. Το θέμα είναι να βρεθεί η συσκευή, για να σου λέει προετοιμασία λογικά βρέθηκε. Πότε έκανες την παραγγελία; Εγώ 19/09 και ακόμα είμαι στην επεξεργασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα