jimis98 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, ADHD είπε Και εγώ ακριβώς αυτό κάνω, στο δεύτερο χρόνο και λόγο φθοράς αλλά και λόγο του ότι πέφτουν οι τιμές θα χάσεις αρκετά χρήματα. Από τη στιγμή που κανεις μια φορά την επένδυση είναι ένα 250-300 εκεί περίπου το χρόνο η αναβάθμιση. Σίγουρα αξίζει για εμένα από το να το κρατήσεις χρόνια να πεφτει η μπαταρία και να μην είσαι up to date ακόμη και για τα ελάχιστα παραπάνω features αλλά ο καθένας όπως το βλέπει. δεν χάνει και μεγάλη τιμή το iPhone 1
avacan23 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Αμαζον Αγγλίας προπαραγγελια το 15 προ 128αρι στις 895 λίρες η 1063 ευρώ και πληρωμή με ρεβολουτ
EvilEyes Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, avacan23 said: Αμαζον Αγγλίας προπαραγγελια το 15 προ 128αρι στις 895 λίρες η 1063 ευρώ και πληρωμή με ρεβολουτ Το 15 pro κυκλοφορεί από πέρυσι, πως το προπαρηγγειλες; 1 2
avacan23 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Φυσικά εννοώ το 16 pro Δεν το πήρα εγώ. Αν δεν πουλήσω το δικό μου φέτος θα μείνω με το 15 προ μαξ και δεν θα στενοχωρηθώ καθόλου.
G10rgos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 23 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Αν θες να δεις και το 4ο δες πχ 13 pro max gold. Κάτι τέτοιο είναι το desert, ίσως και χειρότερο γιατί μου κάνει κάτι σε rose gold. Κάτι τέτοιο μου έμοιασε το Desert κ δεν με συγκίνησε καθόλου, κάτι ανάμεσα σε Gold και Rose Gold. Για αυτό ήμουν ανάμεσα στο Natural και στο λευκό κ τελικά κατέληξα στο λευκό γιατί το 15 pro max το έχω σε Natural, για αλλαγή. 10 ώρες πριν, wh1t3r0se είπε Σου κιτρινιζουν καθολου; Εχω κακες εμπειριες με διαφανες θηκες... Δεν εχω δοκιμασει Spigen Εγώ συνήθως διάφανες χρησιμοποιώ, στο 6μηνο όλες κιτρινίζουν! Οι μόνες που κρατούν 2-3 μήνες παραπάνω είναι της Torras η σειρά Diamond, αλλά κ πάλι 2-3 μήνες παραπάνω από Spigen και ESR που έχω δοκιμάσει, όχι κάτι τρελό.
sleepychris Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 3 hours ago, jimis98 said: δεν χάνει και μεγάλη τιμή το iPhone Κι ελεγα, που τον εχω χασει!
farcry33 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Στις 13/9/2024 στις 11:02 ΜΜ, spiritclay είπε λέτε ο ίδιος χαμός θα γινει και με τα apple watch ultra τα καινούρια? No way
Xviper13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Ενημερωτικά. Το γνωρίζετε ότι με προπαραγγελία του κινητού από κατάστημα Γερμανό σου κάνουν δώρο την επέκταση εγγύησης στα 3 χρόνια; Ακόμα και με τιμολόγιο, το κινητό θα έχει εγγύηση 3 χρόνια. 1
Fulgore Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, Stelaras1993 είπε Τι το αλλαξεις σε 5 χρονια και δωσεις 1000€ για κινητο , τι το παιρνεις καθε χρονο το καινουριο πουλάς το παλιο και δίνεις εξτρα 250€ ειναι το ιδιο πραγμα και εισαι καθε χρονο up to date! Spoiler Μισο λεπτό. Δηλαδή το 15 pro max 256 αν κάποιος το αγόρασε 1500ευρώ day one, το δίνει σήμερα 1250ευρώ και πρέπει να βάλει άλλα 250 για να πάει στο 16PM? Εγω κάτω απο 990ευρώ βλέπω να πωλούνται τα 15PM 256, άρα πρέπει να βάλεις πάνω απο 500ευρώ για να πάς στο καινούργιο. Μιλάμε πάντα με ΦΠΑ. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου από Fulgore 1
laiono13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Στις 10/9/2024 στις 1:30 ΜΜ, sleepychris είπε Εχει χρησιμοποιησει ποτε κανεις σας το trade in? Δε συμφέρει εαν εχεις iphone. Η βαλτο αγγελία η πηγαινε σε καταστήματα στο κέντρο. Σαν αλυσίδα καταστημάτων εγω ειχα δωσει το i12 σε πολυ καλη τιμη στους the fixers. 1
aces Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Απόκρυψη περιεχομένων Μισο λεπτό. Δηλαδή το 15 pro max 256 αν κάποιος το αγόρασε 1500ευρώ day one, το δίνει σήμερα 1250ευρώ και πρέπει να βάλει άλλα 250 για να πάει στο 16PM? Εγω κάτω απο 990ευρώ βλέπω να πωλούνται τα 15PM 256, άρα πρέπει να βάλεις πάνω απο 500ευρώ για να πάς στο καινούργιο. Μιλάμε πάντα με ΦΠΑ. 980 είναι η σωστή τιμή για 15pm στα 256 άντε αν κάποιος το έχει με 100% υγεία να πάει 1080-1100 κ πάλι πρέπει να βάλει 400€ για 16pm εφόσον βέβαια πουληθεί άμεσα κ στη τιμή που θέλει/υπολογιζει. Δεν έχει νόημα κάθε χρόνο αλλαγή συσκευής εκτός αν αλλάζεις λειτουργικό/εταιρία/οικοσυστημα το οποίο κ αυτό έχει κόστος αφού πρέπει να αλλάξεις όλες τις συσκευές κλπ Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου από aces
Pwpwpw Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, aces είπε Δεν έχει νόημα κάθε χρόνο αλλαγή συσκευής εκτός αν αλλάζεις λειτουργικό/εταιρία/οικοσυστημα . Έχει νόημα για αυτόν που το κάνει γιατί ίσως ειναι το χόμπι του και τον ευχαριστεί και εφόσον μπορεί οικονομικά να το κάνει γιατί όχι. Σκεψου για παράδειγμα ότι κάποιοι δίνουν 5 ευρώ την ημέρα δλδ ~2000 ευρώ τον χρόνο στα τσιγάρα για να εισπνευσουν καρκίνο, το να δωσει κάποιος 500-600-700 ευρώ το χρόνο για το νέο iPhone (υπολογίζοντας την διαφορά από την πώληση του προηγούμενου) δεν φαίνεται παράλογο συγκριτικα με το παράδειγμα με τα τσιγάρα. Αν το πάμε καθαρα λειτουργικά, ποτε, η σχεδόν ποτε, δεν αξίζει η μετάβαση κάθε γενιά, ειδικά τα iPhone με το λειτουργικό που έχουν και τις αναβαθμισεις που παρέχει η apple έχουν καλό χρόνο ζωής σίγουρα μια 4ετια η και παραπάνω ανάλογα τις απαιτήσεις του χρήστη. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου από Pwpwpw 3
aces Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε Αν το πάμε καθαρα λειτουργικά, ποτε, η σχεδόν ποτε, δεν αξίζει η μετάβαση κάθε γενιά, ειδικά τα iPhone με το λειτουργικό που έχουν και τις αναβαθμισεις που παρέχει η apple έχουν καλό χρόνο ζωής σίγουρα μια 4ετια η και παραπάνω ανάλογα τις απαιτήσεις του χρήστη. Ο καθενας επιλεγει αναλογα τι τον εξυπηρετει. Καποιοι ειναι η δουλεια τους κ γραφουν reviews οποτε ετσι κ αλλιως το αγοραζουν, αλλοι εχουν καναλι κ εκει το αγοραζουν για να βγαζουν πχ κσλυτερα βιντεο, αλλες/οι influenser κλπ καποιοι το εχουν οντως χομπυ ετσι κ αλλιως οπως αλλοι ειναι συλλεκτες βινυλια κλπ, αλλοι δεν εχουν οικονομικο θεμα ασχετα βεβαια αν η συσκευη ειναι πολυ κοντα με την προηγουμενη. Το αν αξιζει ειναι υποκειμενικο λοιπον για να τελειωνουμε.... Λειτουργικα ναι ειδικα στα iPhone που εχουν αντοχη στο χρονο περισσοτερο λογω λειτουργικού. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου από aces
Stelaras1993 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, Fulgore είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Μισο λεπτό. Δηλαδή το 15 pro max 256 αν κάποιος το αγόρασε 1500ευρώ day one, το δίνει σήμερα 1250ευρώ και πρέπει να βάλει άλλα 250 για να πάει στο 16PM? Εγω κάτω απο 990ευρώ βλέπω να πωλούνται τα 15PM 256, άρα πρέπει να βάλεις πάνω απο 500ευρώ για να πάς στο καινούργιο. Μιλάμε πάντα με ΦΠΑ. Ναι μωρε νταξει τωρα το καθε τι ο καθένας ειναι πως το βλεπει και τι ξερει . Και σε αλλα καταστηματα day one το πουλανε 2500 ευρω το καινουριο pro max . Ωστοσο μπορει να θες καθε χρονο 1500€ σιν να πουλήσεις το παλιο για το καινουριο pro max. Εγω Φυσικα μιλαω για τιμολόγιο ανευ φπα οπου πλεον και ο περισσοτερος κοσμος το παίρνει έτσι δεν εχω καποιον φιλο- γνωστο που να μην το περνάει τιμ,ανευ φπα . Amazon.de τον πρωτο μηνα που βγαινει θα το βρεις λογικα το κανεις παραγγελια απο 1449 χωρις φπα 1170 Ωστοσο με μια πωληση 920€ το 15 pro max στο περιπου με 250€ εισαι UP TO DATE και φυσικα 2 χρονια εγγύηση με τιμολογιο. Thank me later . 1 1
majnun Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Βέβαια κάθε αγορά με ΦΠΑ υπόκειται σε έλεγχο έως και 5 χρόνια. Τουτέστιν αν έχεις πάρει και πουλήσει τη μισή Apple αλλά βρεθείς με μια μόνο συσκευή θα κληθείς να επιστρέψεις το ΦΠΑ που αναλογεί στα έτη που υπολείπονται για την πενταετία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα