mrvaggos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 κι εγώ σκεφτομαι για προπαραγγελία του 16 pro 512gb, και λεω επειδή είναι με μεγαλύτερη χωρητικότητα ίσως να έρθει νωρίτερα.. μπορει και όχι βεβαια
dalton13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 16 λεπτά πριν, lorelai40 είπε Καλημερα και από μένα. Έχει δει κανένας σήμερα αλλαγή στο status της παραγγελίας στο link του Κωτσο; Αφορά PM black προφανώς ακόμα δεν φαίνεται διαθέσιμο στο eshop, αλλά θυμάμαι την προηγούμενη φορά (στο 13 pro max, από Κωτσο το 2022) που πάλι είχα αναμονή κοντά στον 1-1,5 μήνα, πριν τις παραδόσεις άλλαζε αρχικά το status της παραγγελίας. Σήμερα το πρωί άλλαξε το status
drakog7 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 15 λεπτά πριν, lorelai40 είπε Καλημερα και από μένα. Έχει δει κανένας σήμερα αλλαγή στο status της παραγγελίας στο link του Κωτσο; Αφορά PM black προφανώς ακόμα δεν φαίνεται διαθέσιμο στο eshop, αλλά θυμάμαι την προηγούμενη φορά (στο 13 pro max, από Κωτσο το 2022) που πάλι είχα αναμονή κοντά στον 1-1,5 μήνα, πριν τις παραδόσεις άλλαζε αρχικά το status της παραγγελίας. Καλημέρα, πρώτη φορά αγοράζω iphone, δεν ήξερα ότι υπήρχε αυτός ο χαμός και άλλες χρονιές. Σήμερα άλλαξε σε προετοιμασία και ότι θα ενημερωθώ σύντομα για την παραλαβή του. Παραγγελία 16/09, 16 PM Black 256gb, προπληρωμή στο κατάστημα στις 16/09
Kapsalakos666 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Για όποιον ενδιαφέρεται επειδή είχα κάνει παραγγελία και από Κωτσόβολο στις 10/10 αλλά παρέλαβα από αλλού, η παραγγελία άλλαξε σε προετοιμασία σήμερα. Εχω δώσει 100ευρω σαν προκαταβολή και κομμένο τιμολόγιο με απαλλαγή. Απ ότι ξέρω ο Κωτσόβολος αλλάζει στοιχεία επιτόπου λογικά και με απόδειξη αντί τιμολογίου , οπότε όποιος ενδιαφέρεται να το παραλάβει αντί εμου και μόνο από ΑΘΗΝΑ μου στέλνει μήνυμα να συννενοηθουμε να παμε στο κατάστημα να μου δώσει τα 100ευρω και να συνεχίσει εκείνος στη εξόφληση και παραλαβή του κινητού PM 256 black . ΥΓ δεν ζητάω λεφτά όπως μερικοί μερικοί αργόσχολοι παρά μόνο να εξυπηρετήσω κάποιον που μπορεί να έχει κάνει προπαραγγελία από 11-13 σεμπτεμβρη και δεν έχει παραλάβει. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2024 από Kapsalakos666 2
lorelai40 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 5 λεπτά πριν, drakog7 είπε Καλημέρα, πρώτη φορά αγοράζω iphone, δεν ήξερα ότι υπήρχε αυτός ο χαμός και άλλες χρονιές. Σήμερα άλλαξε σε προετοιμασία και ότι θα ενημερωθώ σύντομα για την παραλαβή του. Παραγγελία 16/09, 16 PM Black 256gb, προπληρωμή στο κατάστημα στις 16/09 Με επιφύλαξη σου λέω από την προηγούμενη φορά θυμάμαι Παρασκευές είχαν παραλαβές (και το 2022 που διάβαζα εδώ σε αντίστοιχο θρεντ σχόλια) όποτε πιστεύω ναι αφού αλλάζει το status θα παραλάβεις πολύ προσεχώς αφού ολοκληρωθεί τιμολόγηση και αποστολή 🙂 Καλή παραλαβή! 9 λεπτά πριν, dalton13 είπε Σήμερα το πρωί άλλαξε το status Καλή παραλαβή! πιστεύω προχωράει υπάρχει δηλ το τμχ της παραγγελία σου!
drakog7 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 6 λεπτά πριν, lorelai40 είπε Με επιφύλαξη σου λέω από την προηγούμενη φορά θυμάμαι Παρασκευές είχαν παραλαβές (και το 2022 που διάβαζα εδώ σε αντίστοιχο θρεντ σχόλια) όποτε πιστεύω ναι αφού αλλάζει το status θα παραλάβεις πολύ προσεχώς αφού ολοκληρωθεί τιμολόγηση και αποστολή 🙂 Καλή παραλαβή! Καλή παραλαβή! πιστεύω προχωράει υπάρχει δηλ το τμχ της παραγγελία σου! Ναι, και στην αναζήτηση μέσω τηλεφώνου βγάζει σε προετοιμασία από το κατάστημα. Δεν έχω πρόβλημα με αυτά! Μου είπαν από την αρχή ότι δεν θα είχαν ιδέα πότε θα παραλάβουν. Ήταν ξεκάθαροι! Οπότε προχώρησα σε εξόφληση και όποτε ερχόταν
ripeat Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 Καλημέρα παιδιά, δεν θέλω να είμαι αρνητικός αλλά νομίζω ότι δεν ισχύει τίποτα με την αλλαγή κατάστασης στο Κωτσόβολο. Και εμένα μου το άλλαξε σε προετοιμασία (26/9 PM 256 DT) αλλά μου φαίνεται πως απλά άλλαξαν σήμερα το UI του order tracking και αυτό είναι το νέο όνομα του πρώτου σταδίου. 1
Koulaouzidis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, dalton13 είπε Σήμερα το πρωί άλλαξε το status Το επόμενο στάδιο είναι αυτό εδώ Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2024 από Koulaouzidis
lorelai40 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 6 λεπτά πριν, ripeat είπε Καλημέρα παιδιά, δεν θέλω να είμαι αρνητικός αλλά νομίζω ότι δεν ισχύει τίποτα με την αλλαγή κατάστασης στο Κωτσόβολο. Και εμένα μου το άλλαξε σε προετοιμασία (26/9 PM 256 DT) αλλά μου φαίνεται πως απλά άλλαξαν σήμερα το UI του order tracking και αυτό είναι το νέο όνομα του πρώτου σταδίου. πωπω λες να άλλαξε απλά το interface του tracking; Βέβαια αν λέει προετοιμασία θεωρητικά δεν ειναι το επόμενο στάδιο της επεξεργασιας(;;;) ελπίζω κάποιοι να εξυπηρετηθούν πάντως από σήμερα στις παραγγελίες.
ripeat Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 2 λεπτά πριν, Koulaouzidis είπε Το επόμενο στάδιο είναι αυτό εδώ Οκ… Όντως είναι διαφορετικό, απλά μου φαίνεται περίεργο εγω (26/9) και τα παιδί πάνω με 10/10 και 23/9 να μας άλλαξε σήμερα ενώ υπάρχει αναμονή μεγάλη ακόμα από προπαραγγελίες. Μακάρι να ισχύει προφανώς χαχα
a150 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Eμενα απο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ γραφει "Σε Επεξεργασία Συντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να ορίσουμε από κοινού την ημερομηνία παράδοσης." σε τι φαση ειναι ? Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2024 από a150
drakog7 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 2 λεπτά πριν, a150 είπε Eμενα απο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ γραφει "Σε Επεξεργασία Συντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να ορίσουμε από κοινού την ημερομηνία παράδοσης." σε τι φαση ειναι ? Όπως ολονών μας. Μπήκε το νερό στο αυλάκι που λένε και ήρθε απόθεμα. Είναι μεγάλες εταιρίες, δε νομίζω να παίζουν με αυτά. Για τις άλλες εταιρίες δεν έχω ιδέα. Στον Κωτσο είμαι πελάτης χρόνια τώρα, έστω αυτά τα λίγα που αγοράζω.
Kapsalakos666 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 Διαθέσιμο τώρα pro 128 dessert Γερμανός
Klaudio_97 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Και σε εμενα αλλαξε Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2024 από Klaudio_97
kiriakostjet Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Και πρίν προετοιμασία έλεγε, δεν νομίζω να άλλαξε κάτι στο status. Τρια στάδια και πρίν, τρία και τώρα και δυστυχώς είμαστε στο πρώτο.. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2024 από kiriakostjet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα