George6633 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Jesakos είπε Εγω παντως ξενερωσα.. παρελαβα με τα ζορια το 16 pm natural απο κοτσοβολο και εκει που το ειχα ετοιμο ειδα οτι ειχε προβλημα το ακουστικο... το επεστρεψα doa και εγινε νεα παραγγελια... νομιζω απλα οτι με καταραστηκαν.. Κρίμα,ελπίζω να παραλάβεις σύντομα αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις δεν θα έπρεπε να υπάρχει μια πρόβλεψη για DOA;Ξανά τον ίδιο χρόνο αναμονής σαν νέα παραγγελία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George0423 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Εχει παραλαβει καποιος ασπρο pm 256 γιατι συνεχως διαβαζω black και desert. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jesakos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 19 λεπτά πριν, George6633 είπε Κρίμα,ελπίζω να παραλάβεις σύντομα αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις δεν θα έπρεπε να υπάρχει μια πρόβλεψη για DOA;Ξανά τον ίδιο χρόνο αναμονής σαν νέα παραγγελία; Ευχαριστω.. αλλα απο οτι μου ειπαν οχι δυστυχως.. παντως η αναμονη ειναι ενας μηνας απο οτι μ ειπε η γνωστη μου στον κοτσο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George6633 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, Jesakos είπε Ευχαριστω.. αλλα απο οτι μου ειπαν οχι δυστυχως.. παντως η αναμονη ειναι ενας μηνας απο οτι μ ειπε η γνωστη μου στον κοτσο Σήμερα το έμαθα και γω γενικά είναι 1 με 2 μήνες παντού (αυτό που έγραψα και πιο)πίσω μου είπαν ότι προσπαθούν να διώξουν τα 15αρια),αν είναι έτσι ταλαιπωρείται κόσμος εξαιτίας τους για να μην τους μείνει το απόθεμα.. Τι να πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klaudio_97 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, Shyn είπε Πήγα σήμερα στο κατάστημα του Κωτσόβολου για παραγγελία PM NaTi 256. Απ' ό,τι μου είπε ο πωλητής, είναι το δεύτερο σε σειρά δημοφιλέστερο κινητό ύστερα από το Desert, οπότε μιλάμε για αναμονή 1+ μήνα. Αυτό που με προβλημάτισε ιδιαίτερα είναι ότι μου είπε πως η εγγύηση είναι μόνο για ένα χρόνο. Του ανέφερα ότι σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία το κατάστημα είναι υπεύθυνο για τον 2ο χρόνο. Με ενημέρωσε πως ΔΕΝ ισχύει για τιμολόγιο. Γνωρίζει κάποιος εάν ισχύει κάτι τέτοιο; Αρα το μαυρο ειναι 3ο η 4ο πιο δημοφιλεστερο! Θα πω οτι πιστευω οτι είναι 3ο! Τοσο καιρο ακουγα και εβλεπα οτι ειναι το πιο δυσκολο χρωμα και εχει την μεγαλύτερη αναμονή. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου από Klaudio_97 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George0423 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, Klaudio_97 είπε Αρα το μαυρο ειναι 3ο η 4ο πιο δημοφιλεστερο! Θα πω οτι πιστευω οτι είναι 3ο! Τοσο καιρο ακουγα και εβλεπα οτι ειναι το πιο δυσκολο χρωμα και εχει την μεγαλύτερη αναμονή. Βρε παιδια εγω που εχω παρει ασπρο αμα ειναι ετσι που ειναι μαλλον το 4ο πιο δημοφιλεστερο δεν εχω ουτε ειδοποιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikzirk Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Στις 16/10/2024 στις 5:37 ΜΜ, frix_ath είπε Περί του καταστηματος Foxstore στον Αγιο Δημήτριο εχετε γνωμη? Εχει ψωνίσει κανεις ποτέ? Εχει ετοιμοπαραδοτα. Με κλειστά μάτια,χρόνια πελάτης κ έχω πάρει τα πάντα,pc κινητά και από iPhone 13-14-15-16 ποτέ κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Barbarachios9 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Στις 16/10/2024 στις 2:10 ΜΜ, SpyrosJDM είπε Υπάρχει κανείς που να έχει κάνει προπαραγγελία στον Κωτσόβολο πριν από τις 15/09 και να μην έχει εξυπηρετηθεί; Ρωτάω γιατί μια υπάλληλος μου είπε ότι αυτή την εβδομάδα εξυπηρετούνται οι 15-16-17 και ότι από την επόμενη εβδομάδα θα εξυπηρετηθούν οι τελευταίοι. Καλησπέρα. Εγώ από 13/09 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frix_ath Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, nikzirk είπε Με κλειστά μάτια,χρόνια πελάτης κ έχω πάρει τα πάντα,pc κινητά και από iPhone 13-14-15-16 ποτέ κανένα πρόβλημα. Α οκ. Με την εγγυηση στα iphone τι γίνεται? 1 ή 2 χρόνια? Και ο δευτερος χρονος πώς καλύπτεται αν παθει τιποτα το κινητό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThisIsPanos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, George6633 είπε Σήμερα έμαθα πως έχει η κατάσταση παιδιά απο διευθυντή μεγάλης αλυσίδας όπου βρέθηκα στο συγκεκριμένο κατάστημα (όχι Αθήνα,όχι Τρίκαλα ) και του μίλησα με ευγένεια περιμένοντας την ειλικρίνεια του.. Του είπα ότι θέλω να πάρω το Max,δεν έχω βγάλει άκρη γενικά και διαβάζω στο ίντερνετ ότι γίνεται ένας χαμός,μπορείς να μου πεις αν αξίζει να κάνω τώρα την παραγγελία ή να περιμένω;Έτσι και αλλιώς από δω ψωνίζω συχνά το τελευταίο διάστημα οπότε αν το πάρω από σένα θα το πάρω δεν θα πάω αλλού.Και μου λέει το εξής....Για τον επόμενο μήνα,ίσως και δίμηνο η κατάσταση θα πάει με αυτόν τον ρυθμό γιατί προωθούν τα 15αρια με σκοπό το ξεστοκαρισμα οπότε σου προτείνω να περιμένεις και μολις δεις ότι υπάρχει μια άλφα διαθεσιμότητα πλέον να το παραγγείλεις,αν όμως θες τα απλά 16 και 16 plus είναι πιο εύκολα τα πράγματα.Αυτα εν ολίγοις και αν ισχύει αυτό μου δημιουργούνται διάφορες απορίες για το ποιος φτιάχνει την τεχνητή έλλειψη,πότε θα πάρουν απόφαση να το αλλάξουν αυτο και στην τελική ακόμα και το σενάριο (ακραίο ή μη) να υπάρχουν τα κινητά ήδη στις αποθήκες και να μην τα βγάζουν προς πώληση...Δεν υπάρχει λόγος να αναφέρω την αλυσίδα γιατί αν ισχύει θεωρητικά κινούνται όλοι στο ίδιο μοτίβο. Πες μου οτι ρώτησες στον Κωτσόβολο, χωρίς να μου πεις οτι ρώτησες στον Κωτσόβολο Spoiler μπορεί και όχι, πάμε παρακάτω Τα Public πάντως άρχισαν δειλά δειλά να προωθούν τα 16ρια...καλό σημάδι φαντάζομαι Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου από ThisIsPanos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George6633 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, ThisIsPanos είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου μπορεί και όχι, πάμε παρακάτω Τα Public πάντως άρχισαν δειλά δειλά να προωθούν τα 16ρια...καλό σημάδι φαντάζομαι Μακάρι γιατί κάποια στιγμή πρέπει να γίνει και αυτό..Θα είμαι στην Αθήνα τέλος του μήνα για δουλειά λίγων ημερών και θα κάνω την αίτηση σε ένα κατάστημα public για να βάλω λίγες δόσεις άτοκες χωρίς κάρτα που έχουν σε όλα τα προϊόντα μέχρι τέλους του μήνα.Εχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία σε κατάστημα public;Στους όρους διαβάζω ότι απλά πρέπει το τελευταίο εκκαθαριστικό να είναι από 7.000€ και πανω...αλλιώς θα πάρω το plus από δω να τελειώνω,αλλά ήθελα να πάω για το Max. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου από George6633 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splash18 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 9 ώρες πριν, frix_ath είπε Α οκ. Με την εγγυηση στα iphone τι γίνεται? 1 ή 2 χρόνια? Και ο δευτερος χρονος πώς καλύπτεται αν παθει τιποτα το κινητό? ναι και εγω εχω αυτη την απορια, αν πχ παιρναμε Iphone απο foxstore ή αλλα τετοιου τυπου μαγαζια και μετα απο καιρο εντος εγγυησης προεκυπτε κατι, θα πηγαιναμε εμεις στην infoquest το κινητο ? στο istorm ή θα το διναμε στο μαγαζι αγορας να το προωθησουν αυτοι για επισκευη ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Filipposlrs Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Ποιος εχει παραλαβει απο istorm? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lorelai40 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Καλημερα και από μένα. Έχει δει κανένας σήμερα αλλαγή στο status της παραγγελίας στο link του Κωτσο; Αφορά PM black προφανώς ακόμα δεν φαίνεται διαθέσιμο στο eshop, αλλά θυμάμαι την προηγούμενη φορά (στο 13 pro max, από Κωτσο το 2022) που πάλι είχα αναμονή κοντά στον 1-1,5 μήνα, πριν τις παραδόσεις άλλαζε αρχικά το status της παραγγελίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapsalakos666 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Καλημέρα σε όλους , μόλις ακύρωσα από Γερμανό παραλαβή PM 256 black , ίσως φανεί στο σύστημα διαθέσιμο δεν ξέρω, δεν γινόταν να παραλάβει άλλος τη συσκευή γιατί ήταν κομμένο τιμολόγιο και ο Γερμανός δε πραγματοποιεί αλλαγή στοιχείων παρα μόνο ακύρωση επιστροφή προϊόντος αποθήκη και ξανά παραγγελία . Οπότε ας έχετε το νου σας με refresh ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα