Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 16 Pro/ Pro Max

Stelaras1993
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dandri,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

36 λεπτά πριν, prototypegr είπε

Πάντως αν κάποιος από περιοχή Θεσσαλονίκης έχει παραγγείλει Pro ή PM NaTi 128 ή 256 και για κάποιο λόγο δεν το θέλει, ας με στείλει ένα μήνυμα. 

Έχω παραγγείλει εγώ αλλά για μένα άργησε ήδη πολύ όποτε αν θα έρθει θα ενημερώσω εδώ.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mεχρι  χθες  ελεγε διαθεσιμοτητα 14/10 το πρωι το αλλαξανε σε 17/10 και το απογευμα αυτο (προπαραγγελια 12/9 απο Κωτσοβολο)

IMG_0066.webp

Επεξ/σία από a150

Σήμερα έμαθα πως έχει η κατάσταση παιδιά απο διευθυντή μεγάλης αλυσίδας  όπου βρέθηκα στο συγκεκριμένο κατάστημα (όχι Αθήνα,όχι Τρίκαλα ) και του μίλησα με ευγένεια περιμένοντας την ειλικρίνεια του.. Του είπα ότι θέλω να πάρω το Max,δεν έχω βγάλει άκρη γενικά και διαβάζω στο ίντερνετ ότι γίνεται ένας χαμός,μπορείς να μου πεις αν αξίζει να κάνω τώρα την παραγγελία ή να περιμένω;Έτσι και αλλιώς από δω ψωνίζω συχνά το τελευταίο διάστημα οπότε αν το πάρω από σένα θα το πάρω δεν θα πάω αλλού.Και μου λέει το εξής....Για τον επόμενο μήνα,ίσως και δίμηνο η κατάσταση θα πάει με αυτόν τον ρυθμό γιατί προωθούν τα 15αρια με σκοπό το ξεστοκαρισμα οπότε σου προτείνω να περιμένεις και μολις δεις ότι υπάρχει μια άλφα διαθεσιμότητα πλέον να το παραγγείλεις,αν όμως θες τα απλά 16 και 16 plus είναι πιο εύκολα τα πράγματα.Αυτα εν ολίγοις και αν ισχύει αυτό μου δημιουργούνται διάφορες απορίες για το ποιος φτιάχνει την τεχνητή έλλειψη,πότε θα πάρουν απόφαση να το αλλάξουν αυτο και στην τελική ακόμα και το σενάριο (ακραίο ή μη) να υπάρχουν τα κινητά ήδη στις αποθήκες και να μην τα βγάζουν προς πώληση...Δεν υπάρχει λόγος να αναφέρω την αλυσίδα γιατί αν ισχύει θεωρητικά κινούνται όλοι στο ίδιο μοτίβο. 

• Like 1

Το ίδιο κάνει και το Amazon άρα? Γιατί και εκεί βγάζει κάποιες συσκευες για παράδοση ένα μήνα μετά, κλείνουν και μετά περιμένεις πάλι 5-6 μέρες. Δεν ξέρω.. Έχουν συσκευές και κάθονται σε μια αποθήκη και δεν τις βγάζουν να τις πουλήσουν σαν ζεστό ψωμί για να πάρουν τα 15αρια. Προσωπικά χωρίς προπαραγγελια βρήκα απο7-8 Οκτώβρη και μετά τρία PM (2*256 και 1 512). Απλά το θέμα προπαραγγελιας στην Ελλάδα δεν έχει κανένα νόημα εδώ και χρόνια 

6 λεπτά πριν, equi1908 είπε

Το ίδιο κάνει και το Amazon άρα? Γιατί και εκεί βγάζει κάποιες συσκευες για παράδοση ένα μήνα μετά, κλείνουν και μετά περιμένεις πάλι 5-6 μέρες. Δεν ξέρω.. Έχουν συσκευές και κάθονται σε μια αποθήκη και δεν τις βγάζουν να τις πουλήσουν σαν ζεστό ψωμί για να πάρουν τα 15αρια. Προσωπικά χωρίς προπαραγγελια βρήκα απο7-8 Οκτώβρη και μετά τρία PM (2*256 και 1 512). Απλά το θέμα προπαραγγελιας στην Ελλάδα δεν έχει κανένα νόημα εδώ και χρόνια 

Αυτό ήταν ένα σενάριο δικό μου,δεν ξέρω αν έχει βάση η όχι... Πάντως αυτό που μου είπε ο άνθρωπος είναι ότι προωθούν τα 15αρια για να γίνει ξεστοκαρισμα.. Τώρα από κει και πέρα οι πιο έμπειροι στα της Apple και προπαραγγελίες θα βγάλετε ίσως πιο έγκυρα συμπεράσματα... Προπαραγγελία έχω πάρει μόνο σε Samsung χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

1 λεπτό πριν, George6633 είπε

Αυτό ήταν ένα σενάριο δικό μου,δεν ξέρω αν έχει βάση η όχι... Πάντως αυτό που μου είπε ο άνθρωπος είναι ότι προωθούν τα 15αρια για να γίνει ξεστοκαρισμα.. Τώρα από κει και πέρα οι πιο έμπειροι στα της Apple και προπαραγγελίες θα βγάλετε ίσως πιο έγκυρα συμπεράσματα... Προπαραγγελία έχω πάρει μόνο σε Samsung χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Μπες στην αρχική σελίδα του Κωτσόβολου και θα επιβεβαιώσεις αυτό που είπε το παιδί παραπάνω.

Μόλις τώρα, SpyrosJDM είπε

Μπες στην αρχική σελίδα του Κωτσόβολου και θα επιβεβαιώσεις αυτό που είπε το παιδί παραπάνω.

Α εσύ το είπες 😂😂😂. Έκαψα φλάντζα 

• Like 1

Πήγα σήμερα στο κατάστημα του Κωτσόβολου για παραγγελία PM NaTi 256. Απ' ό,τι μου είπε ο πωλητής, είναι το δεύτερο σε σειρά δημοφιλέστερο κινητό ύστερα από το Desert, οπότε μιλάμε για αναμονή 1+ μήνα.

Αυτό που με προβλημάτισε ιδιαίτερα είναι ότι μου είπε πως η εγγύηση είναι μόνο για ένα χρόνο. Του ανέφερα ότι σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία το κατάστημα είναι υπεύθυνο για τον 2ο χρόνο. Με ενημέρωσε πως ΔΕΝ ισχύει για τιμολόγιο. Γνωρίζει κάποιος εάν ισχύει κάτι τέτοιο;

Μόλις τώρα, Shyn είπε

Πήγα σήμερα στο κατάστημα του Κωτσόβολου για παραγγελία PM NaTi 256. Απ' ό,τι μου είπε ο πωλητής, είναι το δεύτερο σε σειρά δημοφιλέστερο κινητό ύστερα από το Desert, οπότε μιλάμε για αναμονή 1+ μήνα.

Αυτό που με προβλημάτισε ιδιαίτερα είναι ότι μου είπε πως η εγγύηση είναι μόνο για ένα χρόνο. Του ανέφερα ότι σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία το κατάστημα είναι υπεύθυνο για τον 2ο χρόνο. Με ενημέρωσε πως ΔΕΝ ισχύει για τιμολόγιο. Γνωρίζει κάποιος εάν ισχύει κάτι τέτοιο;

Ένα μήνα αναμονή αν κάνεις τώρα την παραγγελία ή την έχεις κάνει ήδη και σου λέει ότι θες ακόμη ένα μήνα;

3 λεπτά πριν, SpyrosJDM είπε

Α εσύ το είπες 😂😂😂. Έκαψα φλάντζα 

Χαχα ναι εγώ το είπα έτυχε να είναι ειλικρινής ο άνθρωπος και να μου τα πει ακριβώς. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, George6633 είπε

Χαχα ναι εγώ το είπα έτυχε να είναι ειλικρινής ο άνθρωπος και να μου τα πει ακριβώς. 

Εγώ έχω μια ελπίδα ότι από βδομάδα ίσως παραλάβουμε. Αυτό μου είπε μια υπάλληλος. Βέβαια βλέπω ότι ακόμα υπάρχουν άτομα που έχουν παραγγείλει από 11-12/09 και δεν έχουν καμία ενημέρωση.

Στο κατω κάτω αν θέλουν να ξεστοκαρουν τα 15αρια ας τα βάλουν σε προσφορά που να αξίζει να τα πάρεις αντί για το 16.

Επεξ/σία από SpyrosJDM
  • Like 1

2 minutes ago, SpyrosJDM said:

Ένα μήνα αναμονή αν κάνεις τώρα την παραγγελία ή την έχεις κάνει ήδη και σου λέει ότι θες ακόμη ένα μήνα;

Έναν μήνα εάν πραγματοποιήσεις την παραγγελία σήμερα, με μια μικρή πιθανότητα να έρθουν πολλά κινητά πριν τη Black Friday. Μου είπες πως τώρα διεκπεραιώνουν τις παραγγελίες Σεπτεμβρίου, χωρίς καμία ενημέρωση για νέες παραλαβές.

• Like 1

1 λεπτό πριν, Shyn είπε

Έναν μήνα εάν πραγματοποιήσεις την παραγγελία σήμερα, με μια μικρή πιθανότητα να έρθουν πολλά κινητά πριν τη Black Friday. Μου είπες πως τώρα διεκπεραιώνουν τις παραγγελίες Σεπτεμβρίου, χωρίς καμία ενημέρωση για νέες παραλαβές.

Αυτό μου είπε και εμένα μια υπάλληλος. Μου είπε ότι αυτή την εβδομάδα εξυπηρετούν παραγγελίες που έγιναν 14-15 Σεπτεμβρίου και από βδομάδα θα αρχίσουν να εξυπηρετούν τις υπόλοιπες. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν εδώ παιδιά που έχουν παραγγείλει από 11-12/09 και ακόμα δεν έχουν παραλάβει. 

• Like 1

1 λεπτό πριν, SpyrosJDM είπε

Εγώ έχω μια ελπίδα ότι από βδομάδα ίσως παραλάβουμε. Αυτό μου είπε μια υπάλληλος. Βέβαια βλέπω ότι ακόμα υπάρχουν άτομα που έχουν παραγγείλει από 11-12/09 και δεν έχουν καμία ενημέρωση. Μπλέξαμε φίλε με αυτούς. 

Εγώ δεν άντεξα και ακύρωσα,ίσως ξανακάνω την αίτηση πριν το τέλος του μήνα για να κερδίσω τις άτοκες δόσεις (έχει το public μέχρι 31/10 τουλάχιστον) που δεν θέλω να δώσω όλο το ποσό και τους εμπιστεύομαι λιγο παραπάνω από το πλαίσιο αλλά είναι το γαμωτο...πάντως έχει βάση,κάποιος που θα πάρει την απόφαση να δώσει 1500€ για το κινητό πιστεύω πως δεν θα τσιγκουνευτει να δώσει αυτά τα 130€ διαφορά (1369€ παίζει τώρα το 15 pro max) οπότε πρέπει να βρουν άλλους τρόπους να σε στείλουν στα 15αρια και κάθε χρόνο τα ίδια με αυτή τη λογική....

• Like 1

Εγω παντως ξενερωσα.. παρελαβα με τα ζορια το 16 pm natural απο κοτσοβολο και εκει που το ειχα ετοιμο ειδα οτι ειχε προβλημα το ακουστικο... το επεστρεψα doa και εγινε νεα παραγγελια... νομιζω απλα οτι με καταραστηκαν..

• Sad 2

Σήμερα έβαλα παραγγελία από Vodafone για το 16 Pro Max 256GB. Το παιδί με το οποίο μιλάω και είναι υπεύθυνος εταιρικών πωλήσεων, μου είπε ότι δεν έχουν καμία ιδέα ή ενημέρωση για τη διαθεσιμότητα. Απλά μία μέρα θα τους ενημερώσει η Apple ότι την επόμενη εβδομάδα, π.χ., θα παραλάβουν. Μου είπε επίσης ότι την ελληνική αγορά την έχουν γενικά ψιλοχεσμένη και είναι από τις τελευταίες χώρες στην Ε.Ε. για διαθεσιμότητες. Γι' αυτό υπάρχει το τηλέφωνο στη Γερμανία ετοιμοπαράδοτο και όχι εδώ.

Ίσως να φτάσουμε και Χριστούγεννα και βλέπουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...