Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 16 Pro/ Pro Max

Stelaras1993
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dandri,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, Passenger80 είπε

Μόλις πήρα τηλέφωνο στο Public για την παραγγελία μου 13/09 και εγώ, τους είπα ότι έχω γνωστούς που έχουν παραλάβει με παραγγελία μετά από έμενα. Μου είπαν ότι αυτοί προφανώς έχουν προπληρώσει την παραγγελία και έχουν προτεραιότητα. Μου είπαν μάλιστα οτι μπορω να ακυρώσω την παραγγελία (που εχω κανει 1 μηνα τωρα!) και να κανω μια νεα με προπληρωμή, ώστε να πάω μπροστά από τις παραγγελίες που δεν έχουν προπληρωθεί, ακόμα και αυτές που έχουν γινει 1 μηνα πριν! Ωραίοι ε??

Πα..ρια μαντολες. 14/09 pro max dt 256 προπληρωμενο και δεν έχουν ιδέα. Καμία προπληρωμενη δεν εξυπηρετείται. Κ εγώ τους έχω πάρει ποσα τηλέφωνα και μου λενε ανοησίες. Δεν έχουν ιδέα. Στα παμπλικ γενικα δεν βλέπω κίνηση. Δεν ξέρω αν παίρνει και λιγότερες συσκευές γενικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, Koulaouzidis είπε

Επιτέλους άλλαξε, κάτι είναι και αυτό

13/9 14:50

IMG_1033.png

Θα παραλάβεις σε 1-2 μέρες. Έφυγε από τα κεντρικά τους και πάει προς το κατάστημα ή την κούριερ, το ίδιο έγινε και σε εμένα.

1 λεπτό πριν, 3XOTICA είπε

Θα παραλάβεις σε 1-2 μέρες. Έφυγε από τα κεντρικά τους και πάει προς το κατάστημα ή την κούριερ, το ίδιο έγινε και σε εμένα.

Το ελπίζω 🤞 

4 ώρες πριν, Passenger80 είπε

Μόλις πήρα τηλέφωνο στο Public για την παραγγελία μου 13/09 και εγώ, τους είπα ότι έχω γνωστούς που έχουν παραλάβει με παραγγελία μετά από έμενα. Μου είπαν ότι αυτοί προφανώς έχουν προπληρώσει την παραγγελία και έχουν προτεραιότητα. Μου είπαν μάλιστα οτι μπορω να ακυρώσω την παραγγελία (που εχω κανει 1 μηνα τωρα!) και να κανω μια νεα με προπληρωμή, ώστε να πάω μπροστά από τις παραγγελίες που δεν έχουν προπληρωθεί, ακόμα και αυτές που έχουν γινει 1 μηνα πριν! Ωραίοι ε??

Τα Public όταν είχα πάει εκεί για να δω τι απέγινε η παραγγελία μου μού είπαν ακριβώς το ίδιο ( ότι δηλαδή οι πληρωμένες προηγούνται) με την διαφορά ότι αν το πλήρωνα εκείνη την στιγμή που ήμουν στο κατάστημα δεν χρειάζονταν να κάνω ακύρωση και υποβολή νέας παραγγελίας αλλά κρατούσα την παλιά ημερομηνία μόνο που στο σύστημα θα φαίνονταν πληρωμένη και θα περνούσα θεωρητικά όλες τι απλήρωτες. Η αλήθεια είναι ότι 2 μέρες μετά παρέλαβα.

Επομένως αν πας σε κατάστημα και πεις ότι θέλω να αποπληρώσω ή να δώσω προκαταβολή για την τάδε παραγγελία, από όσα μου είχαν πει, δεν χάνεις την σειρά σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ως προς τα public, είχε τύχει και εγώ να περάσω απο το κατάστημα της Συγγρού τέλη Σεπτέμβρη και οκ στην πρώτη ερώτηση που ήταν αν είχαν εικόνα πότε θα παραλάβω δεν είχαν ιδέα τι να μου απαντήσουν. Μετά ρώτησα αν θα βοηθήσει να έδινα επιτόπου κάποια προκαταβολή και σε γενικές γραμμές μου είπαν "δεν νομίζω". Νόμιζω, και οι ίδιο δεν έχουν κάποια γραμμη απο την εταιρεία για να ξέρουν τι να απαντήσουν οπότε λέει ο καθένας ότι θέλει. Να διευκρινήσω ότι φταίει η εταιρεία και όχι οι υπάλληλοι.

Επεξ/σία από TheDarkKnightOfSteel

Πάντως είναι τραγικό να εξυπηρετούνται από καταστήματα με άμεση διαθεσιμότητα και να περιμένουμε προπαραγγελιες εδώ και ένα μηνα. Χάνει το νόημα η προπαραγγελια.Δεν ξέρω τι πάει λάθος, αλλά αυτο δεν ειναι ευθύνη της apple αλλα του εισαγωγέα και των καταστημάτων λιανικής που τα έχουν κάνει μαντάρα.

• Like 1
  • Thanks 1

1 λεπτό πριν, Amartolos7 είπε

Πάντως είναι τραγικό να εξυπηρετούνται από καταστήματα με άμεση διαθεσιμότητα και να περιμένουμε προπαραγγελιες εδώ και ένα μηνα. Χάνει το νόημα η προπαραγγελια.Δεν ξέρω τι πάει λάθος, αλλά αυτο δεν ειναι ευθύνη της apple αλλα του εισαγωγέα και των καταστημάτων λιανικής που τα έχουν κάνει μαντάρα.

Ποιο κατάστημα έχει άμεση διαθεσιμότητα???? stock σε Pro Max?

7 λεπτά πριν, Matt87 είπε

Ποιο κατάστημα έχει άμεση διαθεσιμότητα???? stock σε Pro Max?

Ειχε ο Γερμανός πριν λιγες μέρες χαμηλή διαθεσιμότητα. Φίλος απο πάνω απο το you.gr κλπ κλπ. Δεν εννοώ μεγάλες ποσότητες, αλλά βρίσκεις με λίγη τύχη..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραγγελία 16 PM 256 black την 14/09. Επειδή δεν καίγομαι, δεν μπήκα στη διαδικασία να ψάχνω σαν μανιακός τα sites και σκέφτηκα πως αν δεν ειμαι στην πρώτη φουρνιά την 20/09, αρχές Οκτωβρίου θα έχω παραλάβει (άντε και μέσα του μήνα). Σήμερα 17/10 και δεν έχω καμία ενημέρωση για την ημερομηνία παραλαβής. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν έχουν εκτίμηση πότε και πόσες συσκευές θα παραλάβουν, δηλαδή η apple δεν τους ενημερώνει πότε και τι θα παραλάβουν; Άρα το premium reseller δεν έχει και πολύ βάση. Απο την άλλη υπάρχει και το σενάριο να μην κάνουν οι ίδιοι σωστές παραγγελίες στην apple, ίσως να μην τους περισσέψει στοκ ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Σε κάθε περίπτωση για ένα νέο προιόν που κάθε χρόνο έχει ένα συγκεκριμένο αριθμό παραγγελιών θα έπρεπε και η ίδια η apple και οι Έλληνες εισαγωγείς να μεριμνούν ώστε να ικανοποιούνται οι προπαραγγελίες day1. Κάποιος εκ των δύο ή και οι δύο δεν παρουσιάζουν τον επαγγελματισμό που αρμόζει σε μεγάλες εταιρείες. Προσωπικά πιστεύω ότι θελουν αφενός να ξεφορτωθούν το στοκ των 15 pro και Pro max, αφετέρου να μεταφέρουν τις πωλήσεις προ την περίοδο των εορτών για διάφορους λόγους. Παρεπιμπτόντως το iPhone 6 το αγόρασα day2 απο φυσικό κατάστημα, χωρίς προπαραγγελία, απλά μπήκα μέσα και το πήρα.  Όπως και να έχει θα σκεφτώ σοβαρά να μπω σε όλη αυτην την διαδικασία διοτι έχουμε κι άλλες δουλειές να κάνουμε και αν κάποιοι δεν θέλουν τα λεφτά μας, μπορούμε να τα δώσουμε αλλού. 

Επεξ/σία από gianniskks
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...