Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 16 Pro/ Pro Max

Stelaras1993
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dandri,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, kostas111 είπε

το προσπαθησα πολλες φορές (πριν το γραψεις) αλλά δεν. Μαλλον ειναι λάθος του συστήματος. Εμένα το έβγαζε Νέα Σμύρνη.  

Σε ποιο amazon το βλεπεις? 

Μέχρι και το σύστημα παίζει με τον πόνο μας😆😆😆

• Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

38 minutes ago, kostas111 said:

το προσπαθησα πολλες φορές (πριν το γραψεις) αλλά δεν. Μαλλον ειναι λάθος του συστήματος. Εμένα το έβγαζε Νέα Σμύρνη.  

Σε ποιο amazon το βλεπεις? 

Amazon.de 

3 λεπτά πριν, teol20 είπε

Μέχρι να βγει άκρη στην Ελλάδα με όλα αυτά που κάνουν..Το Covent Garden με περιμένει 😂

IMG_3436.jpeg

Εχει καμια διαφορα αν παρεις το κινητο απο αγγλια η οχι;

Δώστε λίγο βάση όσοι έχετε χρόνο σήμερα , θα ακυρώσω παραγγελία σε λίγο από Γερμανό iPhone 16 PM 256 Black 

προφανώς στην ακύρωση που θα επιστραφεί στην αποθήκη θα εμφανιστεί στο site διαθέσιμο ! 
το αγόρασα από αλλού τελικά! 

• Confused 1

6 λεπτά πριν, Klaudio_97 είπε

Εχει καμια διαφορα αν παρεις το κινητο απο αγγλια η οχι;

Πέρα ότι βγαίνει ένα κάτι τις λιγότερο (60-70 ευρώ) και το γεγονός πως έχεις μόνο το πρώτο χρόνο εγγύηση...ΚΑΜΙΑ.

12 Pro Max, 15 Pro Max και τώρα το 16 Pro Max τα έχω πάρει από Αγγλία. Αν έχετε καί υπομονή και διάθεση το παίρνεις άπο Amazon UK για να βγει ακόμα πιο φθηνό. Αλλά έχουν λυσσαξει να μου flaggαρουν το account για suspicious transactions και βαρέθηκα 😂.

3 ώρες πριν, Amartolos7 είπε

Καλημέρα! Από public έχει κάνει κανένας παραγγελία; Έχετε κάποια ενημέρωση; Πολύ Γερμανό κωτσο κλπ βλέπω. Δεν βλέπω φως με τα public 

Εγω απο 13/9 (εχω πληρωσει) και ακομα δεν εχω ενημερωση! Εχω παει απο καταστημα 5 φορες και παιρνω καθε μερα τηλεφωνο! τους εχω σκυλοβρισει! Η απαντηση τους ειναι οτι ειναι Random και δεν υπαρχει σειρα προτεραιοτητας. 

43 λεπτά πριν, panos212ftw είπε

Εγω απο 13/9 (εχω πληρωσει) και ακομα δεν εχω ενημερωση! Εχω παει απο καταστημα 5 φορες και παιρνω καθε μερα τηλεφωνο! τους εχω σκυλοβρισει! Η απαντηση τους ειναι οτι ειναι Random και δεν υπαρχει σειρα προτεραιοτητας. 

Θα το πάρεις λίγο πριν βγει το 17 καλά είσαι.

• Haha 2

Οποιος ενδιαφερεται για Apple iPhone 16 Pro Max 1TB Desert Titanium ας μου στειλει pm.

Θα ειναι διαθεσιμο μεχρι το σαββατο στον κωτσοβολο στην γλυφαδα.

Πλαισιο με προπαραγγελια 12/09/2024 11:54 , 16 pro max 256 black. Πηραν τηλεφωνο οτι θα παραλαβω και προχωρησε και η παραγγελια στο site.

Η παραγγελία σου είναι στο στάδιο της συλλογής των προϊόντων με εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης έως τις 18/10/2024.

• Like 1

5 ώρες πριν, Amartolos7 είπε

Καλημέρα! Από public έχει κάνει κανένας παραγγελία; Έχετε κάποια ενημέρωση; Πολύ Γερμανό κωτσο κλπ βλέπω. Δεν βλέπω φως με τα public 

Εγώ από 16/09 και δεν έχω καμία ενημέρωση. 16 pro 128 Desert

Δυστυχώς απογοήτευση πήρα Πλαίσιο δεν υπάρχει ημερομηνία παράδοσής επιμένουν σε σειρά προτεραιότητας πράγμα που νομίζω δεν υπάρχει κατά την γνώμη μου η απορία μου είναι γιατί  προπαραγγελία εφόσον δεν τηρείται μια φούσκα είναι για να μαζέψεις πελάτες πέρυσι τα ιδία και φέτος τα ιδία ας βρουν λύσεις είναι τουλάχιστον απαράδεκτο δεν το λέω για ένα μαγαζί για όλα να πληρώνεις κάτι και να το παίρνεις μετά από 1 μηνά και αν .   

Γνωρίζει κάποιος εάν μπορώ να το πάρω από εξωτερικό με αποφορολόγηση? Πετάω μεθαύριο για Παρίσι όπου στο apple store opera το δίνει άμεσα διαθέσιμο το 16 pro desert 128.

1 ώρα πριν, George_FO είπε

Πλαισιο με προπαραγγελια 12/09/2024 11:54 , 16 pro max 256 black. Πηραν τηλεφωνο οτι θα παραλαβω και προχωρησε και η παραγγελια στο site.

Η παραγγελία σου είναι στο στάδιο της συλλογής των προϊόντων με εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης έως τις 18/10/2024.

Σωπάτε δίνει το Πλαίσιο προπαραγγελίες μπράβο!!

Μόλις μου ήρθε μνμ για παραλαβή από Κωτσόβολο σήμερα. Προςαραγγελία 12/9 απόγευμα εξοφλημένη από την αρχή  , iphone pro max 256 nt . 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...