Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 16 Pro/ Pro Max

Stelaras1993
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dandri,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, Georgeazekiel είπε

σεντόνι alert σορρυ..

Guys καλησπέρα έχω μια βδομάδα που διαβάζω την φασουλα εδώ στο φόρουμ… τώρα εγώ που έχω παραγγείλει ΔΥΣΤΥΧΩΣ από κωτσο 24/9 ένα WhiTi pm 256gb λέτε να είμαι εντάξει μέχρι τέλος του μήνα; Να αναφέρω ότι κάνανε λάθος σε μήνυμα πριν από καμιά βδομάδα (τουλάχιστον έτσι είπε η υπάλληλος) και μου είπαν ότι το κινητό βρισκόταν στο κατάστημα. Πήγα να παραλάβω δίνω αριθμό παραγγελίας και μέσα στην ευγένεια η τυπισσα στο ταμείο χωρίς να ξεκολλήσει το ακουστικό του σταθερού από το αυτί της που άκουγα ότι έκανε σουσού μου λέει «το κινητό δεν είναι εδώ εγώ τι θες να κάνω;» Της εξηγώ την κατάσταση και μου λέει ότι έγινε λάθος και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ παίρνει την πρωτοβουλία και μου λέει την άλλη βδομάδα θα παραλάβεις… η βδομάδα βρίσκεται στην μέση περίπου και προφανώς ακόμα τίποτα. σκέφτομαι να πάω από το κατάστημα αν δεν έχω νέα μέχρι παρασκευή να βρω την συγκεκριμένη υπάλληλο να πιάσω και από το χεράκι τον υπεύθυνο του καταστήματος και να του πω ότι η φιλενάδα μας από εδώ μου είπε μόνη της χωρίς να έχει γίνει ερώτηση ότι θα παραλάβω την επόμενη βδομάδα και ότι δεν έχω νέο… θα αξίζει λέτε ή είναι τζάμπα κόπος;

Δεν θα κερδίσεις τίποτα από αυτό, μόνο η υπάλληλος θα έρθει σε δύσκολη θέση. Δεν πιστεύω ότι της αξίζει...σκέψου από την μία είπες της φώναζε στο τηλέφωνο και από την άλλη έπρεπε να εξυπηρετήσει εσένα και πόσο ακόμα κόσμο. Αν ήταν στο χέρι της φαντάζομαι θα στο είχε δώσει το κινητό. Προσωπικά για εμένα είναι και λίγο άδικο να ακούν τα παράπονά μας οι απλοί εργαζόμενοι υπάλληλοι, από την άλλη όμως αυτοί είναι και η εκπροσώπηση του κάθε μαγαζιού.

Δυστυχώς θα πρέπει να περιμένεις μέχρι να έρθει η συσκευή σου. Αυτό που θα πρότεινα είναι σε όποιον το θέλει πιο γρήγορα και έχει την οικονομική δυνατότητα είναι να πάρει ένα κινητό με μεγαλύτερη χωρητικότητα, αφού φαίνεται να είναι πιο γρήγορα διαθέσιμα, αλλιώς υπομονή και μέχρι τον Νοέμβρη θα εξυπηρετηθούν οι παραγγελίες... είναι και η Black Friday που αυτά τα μαγαζιά δίνουν σημασία πια και ταυτόχρονα οι άλλες χώρες θα έχουν τακτοποιήσει τις παραγγελίες τους και θα υπάρξουν περισσότερες συσκευές για να σταλθούν στην χώρα μας. Τέλος μέχρι τότε θα έχουν ακυρωθεί και αρκετές πολλαπλές παραγγελίες οπότε θα μείνουν και συσκευές ως απόθεμα.

Εύχομαι να έρθει όσο το δυνατόν γρηγορότερα, από προσωπική εμπειρία έχω να σου πω πως η συσκευή αξίζει πάντως και το desert titanium είναι φοβερό χρώμα!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γενικά οι υπάλληλοι δεν φταίνε σε τίποτα να τα ακούνε. Για 800€ είναι εκεί. Έχω πάει 2 φορές στο μαγαζί με διάθεση να κάνω φασαρία αλλά στην τελική κάνω 2-3 ερωτήσεις και φεύγω. Είναι κρίμα και αυτοί. Φαντάσου να δουλεύεις σε μια τέτοια αλυσίδα και κάθε χρόνο τέτοια εποχή να τα ακούς επειδή η apple τα έχει κάνει μαντάρα.

• Like 4

4 ώρες πριν, TheDarkKnightOfSteel είπε

Τέλος πάντων, για να μην τα πολυλογώ, χτές έβλεπα κάποια διαθεσιμα κομμάτια στο Κωτσο αλλά ήθελα να δω σε ποια μαγαζία ήταν διαθέσιμα.Ωστόσο όταν πάταγα παραλαβή απο το κατάστημα, στο σημείο που ζητάει ΤΚ δεν με άφηνε να προχωρήσω. Εσείς παιδία πως βλέπετε σε ποια καταστήματα είναι διαθέσιμα?

Ο λόγος που δεν έβλεπες είναι γιατί κάποιος τα πρόλαβε,μετά από λίγη ώρα αλλάζει η κατάσταση από διαθέσιμα σε αναμονή... Το ίδιο έκανα και γω με ένα 16 Pro το βρήκα διαθέσιμο σε κατάστημα των Τρικάλων και μετά από λίγη ώρα ενώ έγραφε διαθέσιμο δεν έλεγε σε ποιο κατάστημα είναι μέχρι που άλλαξε τελείως και έγινε μη διάθεσιμο. 

Kαι μονο που μπαινεις στην αρχικη σελιδα του Κωτσοβολου και σου διαφημιζει το Ιphone 15(!) και πουθενα το 16 λεει πολλα για την τακτικη τους

• Like 1

και το σαββατο για αρκετη ωρα το ιδιο μοντελο 16 pm μαύρο 256  αμεσα διαθεσιμο .εγω απο προπαραγγελια 12/09/2024 11:40 ακομα ουτε ενα γεια δεν μου εχουν πει !!!

• Sad 1

49 λεπτά πριν, a150 είπε

Kαι μονο που μπαινεις στην αρχικη σελιδα του Κωτσοβολου και σου διαφημιζει το Ιphone 15(!) και πουθενα το 16 λεει πολλα για την τακτικη τους

Σε κάνει να αναρωτιέσαι αν όντως υπάρχει θέμα με τα αποθέματα ή αν το κάνουν επίτηδες για να μην τους μείνουν τα περσινά.

13/9 15:12 προπαραγγελία από iStorm iPhone 16 Pro Max 256gb Black Titanium παρέλαβα Δευτέρα 14/10, ένα μήνα δηλαδή μετά και είπα και ευχαριστώ! Υπομονή παίδες άρχισαν να φθάνουν.

Δεν ειδα κανεναν να κραζει το apple store που εχει διαθεσιμα κομματια για walk-in αλλα αν κανεις παραγγελια Online εχει 2-3 εβδομαδες αναμονη. Να κραζουμε κωτσοβολο καλοι ειμαστε δυστυχως 

• Like 1

10 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

Να κραζουμε κωτσοβολο καλοι ειμαστε δυστυχως 

Ποιος κράζει Κωτσόβολο;;;

Τα παιδιά εκεί δουλεύουνε μέχρι τώρα. 

IMG_0033.jpeg

• Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, stavrakasgtx είπε

13/9 15:12 προπαραγγελία από iStorm iPhone 16 Pro Max 256gb Black Titanium παρέλαβα Δευτέρα 14/10, ένα μήνα δηλαδή μετά και είπα και ευχαριστώ! Υπομονή παίδες άρχισαν να φθάνουν.

Απο το ιδιο καταστημα προπαραγγελια 13/9 15.45 και ακομα τιποτα. Και να με παρουν πλεον για παραλαβη  θα ακυρωσω, εχω παραγγειλει ηδη απο amazon. Tην προπαραγγελια την κανουμε για να παραλαβουμε τις πρωτες ημερες κυκλοφοριας και οχι κανα διμηνο μετα.

Επεξ/σία από Pwpwpw

43 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Απο το ιδιο καταστημα προπαραγγελια 13/9 15.45 και ακομα τιποτα. Και να με παρουν πλεον για παραλαβη  θα ακυρωσω, εχω παραγγειλει ηδη απο amazon. Tην προπαραγγελια την κανουμε για να παραλαβουμε τις πρωτες ημερες κυκλοφοριας και οχι κανα διμηνο μετα.

13/9 στις 15.31 και ουτε φωνή ουτε ακροαση μέχρι στιγμής. Αφου παραδοθηκε στις 14 Οκτωβρίου παραγγελία 15.12 αρα θελω ακομα μια εβδομαδουλα ανετααααα (το καλο σενάριο) χαχαχα

1 ώρα πριν, jonis είπε

Ποιος κράζει Κωτσόβολο;;;

Τα παιδιά εκεί δουλεύουνε μέχρι τώρα. 

IMG_0033.jpeg

Εμεις το κραζουμε που απο 12/9 περιμένουμε χωρις καμια ενημέρωση 

6 ώρες πριν, ThisIsPanos είπε

Δεν θα κερδίσεις τίποτα από αυτό, μόνο η υπάλληλος θα έρθει σε δύσκολη θέση. Δεν πιστεύω ότι της αξίζει...σκέψου από την μία είπες της φώναζε στο τηλέφωνο και από την άλλη έπρεπε να εξυπηρετήσει εσένα και πόσο ακόμα κόσμο. Αν ήταν στο χέρι της φαντάζομαι θα στο είχε δώσει το κινητό. Προσωπικά για εμένα είναι και λίγο άδικο να ακούν τα παράπονά μας οι απλοί εργαζόμενοι υπάλληλοι, από την άλλη όμως αυτοί είναι και η εκπροσώπηση του κάθε μαγαζιού.

Δυστυχώς θα πρέπει να περιμένεις μέχρι να έρθει η συσκευή σου. Αυτό που θα πρότεινα είναι σε όποιον το θέλει πιο γρήγορα και έχει την οικονομική δυνατότητα είναι να πάρει ένα κινητό με μεγαλύτερη χωρητικότητα, αφού φαίνεται να είναι πιο γρήγορα διαθέσιμα, αλλιώς υπομονή και μέχρι τον Νοέμβρη θα εξυπηρετηθούν οι παραγγελίες... είναι και η Black Friday που αυτά τα μαγαζιά δίνουν σημασία πια και ταυτόχρονα οι άλλες χώρες θα έχουν τακτοποιήσει τις παραγγελίες τους και θα υπάρξουν περισσότερες συσκευές για να σταλθούν στην χώρα μας. Τέλος μέχρι τότε θα έχουν ακυρωθεί και αρκετές πολλαπλές παραγγελίες οπότε θα μείνουν και συσκευές ως απόθεμα.

Εύχομαι να έρθει όσο το δυνατόν γρηγορότερα, από προσωπική εμπειρία έχω να σου πω πως η συσκευή αξίζει πάντως και το desert titanium είναι φοβερό χρώμα!

Όταν λέω ότι έκανε σουσού εννοώ ότι έλεγε κουτσομπολιά με κάποιον ή κάποια το παρεξήγησες. Αν άκουγα ότι κάποιος ανώτερος της της φώναζε το μόνο που θα προσπαθούσα να κάνω θα ήταν να μην την δυσκολέψω σε κάτι και να φύγω όσο πιο νωρίς μπορώ για να μην την απασχολώ. Η υπάλληλος αναφέρθηκε σαν παράδειγμα προς αποφυγή για όποιον υπάλληλο υπάρχει και επειδή μου μιλούσε με αγένεια συνεχώς… ξέρω το παρατραβάω κι εγώ αλλά ρε φιλενάδα μια καλημέρα δεν είπες και μου κούνησες το χέρι νευρικά για να σου δώσω την απόδειξη με τον αριθμό παραγγελίας και μου μιλάς και στον ενικό και μου τελειώνεις την πρόταση με «εγώ τι θες να κάνω;» Ε κάπου ώπα …

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...