a150 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου το δουλεμα συνεχιζεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enlightened Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Άσχετο, στο Apple Store του Μονάχου έχει όλα τα Pro Max διαθέσιμα για walk-in purchase χωρίς προηγούμενη παραγγελία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio2739 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, MrVOID είπε Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό... 11/09 10:38 το ίδιο μοντέλο και ακόμα τίποτα 1 ώρα πριν, 3XOTICA είπε Εγώ 12/9 pm 256 nt Ο υπάλληλος σου είπε κάτι όπως και σε όλους μας για να σε απογυγει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokol Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 29 minutes ago, enlightened said: Άσχετο, στο Apple Store του Μονάχου έχει όλα τα Pro Max διαθέσιμα για walk-in purchase χωρίς προηγούμενη παραγγελία Αυτό είναι το θέμα, όπου υπάρχουν Apple Stores, η διαθεσιμότητα αποκαταστάθηκε μετά τον πρώτο μήνα. Εδώ, περιμένουμε κάθε premium partner και μεταπωλητή να έχει στοκ μετά από τρεις μήνες και κάτι, με τη διαδικασία προπαραγγελίας να είναι για κλάματα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YuGiannis_95 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Καλησπέρα παίδες! Θα ήθελα να μοιραστώ κι εγώ την εμπειρία μου σχετικά με την παραγγελία. Καιρό τώρα με έτρωγε να κάνω τη μετάβαση από android σε iOS. Με τα πολλά και ύστερα από παραινέσεις της αδερφής μου (η οποία έχει το 11 και σύντομα θα αλλάξει κι εκείνη) κάνω πριν 10 ημέρες παραγγελία το iPhone 16 128 Black. Τώρα γιατί επέλεξα το απλό μοντέλο κι όχι κάποιο Pro, καθαρά για οικονομικούς λόγους. Τέλος πάντων, γίνεται η παραγγελία και μου έρχεται email σήμερα από την istorm ότι η παραγγελία μου είναι έτοιμη. Έχει δοθεί μάλιστα και track number μπαίνοντας στην acs για την πορεία του δέματος. Για την ιστορία ο αριθμός παραγγελίας μου τελείωνε σε 65170. Δεν ξέρω τι διαθεσιμότητα υπάρχει στα απλά μοντέλα σε σχέση με τα Pro και τα Pro Max, αλλά διαβάζοντας όλες τις σελίδες του νήματος, το είχα πάρει απόφαση ότι η παραγγελία μου θα ερχόταν κατά τα Χριστούγεννα δεδομένου τα όσα περιγράφουν συμφορουμίτες που έχουν κάνει προπαραγγελία εδώ και έναν μήνα κι ακόμα δεν έχουν παραλάβει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDarkKnightOfSteel Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδία, Σας διαβάζω καιρό και είπα και εγώ να κάνω την ερώτηση μου. Γενικά, έχω κάνει μια παραγγελία στο πλαίσιο στις 13/9 αλλά δεν την προ-πλήρωσα (ίσως αν ο υπάλληλος με ενημέρωνε ότι θα βοηθούσε στην διαδικασία να το έκανα) και επιπλέον καταλαβαίνω ότι η συγκεκριμένη αλυσίδα είναι κάκιστη φέτος στην παράδοση των παραγγελλιών οπότε βλέπω να παραλαμβάνω το 2025 αν το αφήσω στην τύχη του. Σε αυτό το σημείο, οπότε, λέω να ακυρώσω την παραγγελία και να δοκιμάσω την τύχη μου με το refresh (όταν κάποιος έγραψε ότι ο Γερμανος είχε διαθέσιμα κομμάτια PM 256 σε όλα τα χρώματα είχα προχωρήσει πολύ στο check out και το μόνο που είχε μείνει ήταν να πατήσω έγκριση στο ebanking, το οποίο άργησα να κάνω). Τέλος πάντων, για να μην τα πολυλογώ, χτές έβλεπα κάποια διαθεσιμα κομμάτια στο Κωτσο αλλά ήθελα να δω σε ποια μαγαζία ήταν διαθέσιμα.Ωστόσο όταν πάταγα παραλαβή απο το κατάστημα, στο σημείο που ζητάει ΤΚ δεν με άφηνε να προχωρήσω. Εσείς παιδία πως βλέπετε σε ποια καταστήματα είναι διαθέσιμα? Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου από TheDarkKnightOfSteel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xbvsm Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, TheDarkKnightOfSteel είπε Καλησπέρα παιδία, Σας διαβάζω καιρό και είπα και εγώ να κάνω την ερώτηση μου. Γενικά, έχω κάνει μια παραγγελία στο πλαίσιο στις 13/9 αλλά δεν την προ-πλήρωσα (ίσως αν ο υπάλληλος με ενημέρωνε ότι θα βοηθούσε στην διαδικασία να το έκανα) και επιπλέον καταλαβαίνω ότι η συγκεκριμένη αλυσίδα είναι κάκιστη φέτος στην παράδοση των παραγγελλιών οπότε βλέπω να παραλαμβάνω το 2025 αν το αφήσω στην τύχη του. Σε αυτό το σημείο, οπότε, λέω να ακυρώσω την παραγγελία και να δοκιμάσω την τύχη μου με το refresh (όταν κάποιος έγραψε ότι ο Γερμανος είχε διαθέσιμα κομμάτια PM 256 σε όλα τα χρώματα είχα προχωρήσει πολύ στο check out και το μόνο που είχε μείνει ήταν να πατήσω έγκριση στο ebanking, το οποίο άργησα να κάνω). Τέλος πάντων, για να μην τα πολυλογώ, χτές έβλεπα κάποια διαθεσιμα κομμάτια στο Κωτσο αλλά ήθελα να δω σε ποια μαγαζία ήταν διαθέσιμα.Ωστόσο όταν πάταγα παραλαβή απο το κατάστημα, στο σημείο που ζητάει ΤΚ δεν με άφηνε να προχωρήσω. Εσείς παιδία πως βλέπετε σε ποια καταστήματα είναι διαθέσιμα? Δεν παίζει ρόλο η προπληρωμή.Έχω παραγγείλει 16 pm Nati απο πλαίσιο με μήνα-μήνα στις 24/9. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 42 λεπτά πριν, gio2739 είπε 11/09 10:38 το ίδιο μοντέλο και ακόμα τίποτα Ο υπάλληλος σου είπε κάτι όπως και σε όλους μας για να σε απογυγει Μάλλον έτσι είναι δυστυχώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Connie12 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Μίλησα τηλεφωνικά με πλαίσιο έχω προπαραγγείλει από 12/9, μου είπαν ότι το μαύρο και το ντεζερτ 256 πμ έχουν την μεγαλύτερη ζήτηση….μου είπε ότι δεν έχουν εξυπηρετηθεί ακόμα κάποιο από 11/9 σε αυτή την χωρητικότητα…γενικά παραλαμβάνουν καθημερινά λίγες συσκευές, μου είπε τελη μήνα αρχές Νοεμβρίου με βάση την εμπειρία του ότι θα παραλάβω… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Εγώ τώρα έχω μια άλλη ερώτηση. Όλοι εμείς που έχουμε προπαραγγείλει και δεν έχουμε παραλάβει, με την εγγύηση των συσκευών μας τι γίνεται; Μετράει από την ημέρα παραγγελίας ή από την ημέρα που θα την πάρουμε στα χέρια μας; Νομίζω η εγγύηση της apple μετράει από τη μέρα που θα ενεργοποιηθεί το τηλέφωνο, με την εγγύηση του εκάστοτε καταστήματος τι συμβαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wh1t3r0se Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Στις 15/10/2024 στις 1:01 ΜΜ, wh1t3r0se είπε Μολις προχωρησε η παραγγελια στο you.gr (-> αποθηκη). Πιστευω σε 2-3 μερες θα το εχω. Παραγγελία: 13/9/2024, 15:29 iPhone 16 Pro Max Black 256GB Παρελαβα μολις. Καλες παραλαβες και στους υπολοιπους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgeazekiel Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου σεντόνι alert σορρυ.. Guys καλησπέρα έχω μια βδομάδα που διαβάζω την φασουλα εδώ στο φόρουμ… τώρα εγώ που έχω παραγγείλει ΔΥΣΤΥΧΩΣ από κωτσο 24/9 ένα WhiTi pm 256gb λέτε να είμαι εντάξει μέχρι τέλος του μήνα; Να αναφέρω ότι κάνανε λάθος σε μήνυμα πριν από καμιά βδομάδα (τουλάχιστον έτσι είπε η υπάλληλος) και μου είπαν ότι το κινητό βρισκόταν στο κατάστημα. Πήγα να παραλάβω δίνω αριθμό παραγγελίας και μέσα στην ευγένεια η τυπισσα στο ταμείο χωρίς να ξεκολλήσει το ακουστικό του σταθερού από το αυτί της που άκουγα ότι έκανε σουσού μου λέει «το κινητό δεν είναι εδώ εγώ τι θες να κάνω;» Της εξηγώ την κατάσταση και μου λέει ότι έγινε λάθος και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ παίρνει την πρωτοβουλία και μου λέει την άλλη βδομάδα θα παραλάβεις… η βδομάδα βρίσκεται στην μέση περίπου και προφανώς ακόμα τίποτα. σκέφτομαι να πάω από το κατάστημα αν δεν έχω νέα μέχρι παρασκευή να βρω την συγκεκριμένη υπάλληλο να πιάσω και από το χεράκι τον υπεύθυνο του καταστήματος και να του πω ότι η φιλενάδα μας από εδώ μου είπε μόνη της χωρίς να έχει γίνει ερώτηση ότι θα παραλάβω την επόμενη βδομάδα και ότι δεν έχω νέο… θα αξίζει λέτε ή είναι τζάμπα κόπος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xbvsm Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 43 λεπτά πριν, SpyrosJDM είπε Εγώ τώρα έχω μια άλλη ερώτηση. Όλοι εμείς που έχουμε προπαραγγείλει και δεν έχουμε παραλάβει, με την εγγύηση των συσκευών μας τι γίνεται; Μετράει από την ημέρα παραγγελίας ή από την ημέρα που θα την πάρουμε στα χέρια μας; Νομίζω η εγγύηση της apple μετράει από τη μέρα που θα ενεργοποιηθεί το τηλέφωνο, με την εγγύηση του εκάστοτε καταστήματος τι συμβαίνει; Η εγγύηση καταστήματος μετράει απο τη μέρα που θα κοπεί η απόδειξη,δηλαδή μόλις παραλάβουν και σου αποστείλουν τη συσκευή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frix_ath Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Περί του καταστηματος Foxstore στον Αγιο Δημήτριο εχετε γνωμη? Εχει ψωνίσει κανεις ποτέ? Εχει ετοιμοπαραδοτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dmtt Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Καλησπέρα στην ομάδα πριν από λίγο παρέλαβα από Germano Η παραγγελία έγινε την Δευτέρα με προπληρωμή IPhone 16 Pro Desert. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα