Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Xristosmytil είπε

Από Πλαίσιο έχει κάποιος κανένα νεότερο;ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Ο φίλος λίγο πιο πάνω... Εγώ προσωπικά ακύρωσα,τους έκραξα με ευγένεια πάντα,δεν μου απάντησαν κάτι παρα μόνο ήρθε το email ακύρωσης. 

• Like 1
  • Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MrVOID είπε

Ήρθε! 

iPhone 16 Pro Max NaTi 256GB

17/09 από Plaisio.

16/09 από Πλαίσιο, δεν με έχουν καλέσει ακόμη.

• Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, equi1908 είπε

Προχώρησα και εγώ για το συγκεκριμένο χτες βράδυ γιατί ψάχνω για ένα φίλο. Μίλησα τώρα μαζί τους και μου λένε είναι όντως άμεσα διαθέσιμο οπότε πληρώνετε και το παραλαμβάνετε, δεν ξέρω τι ισχύει. Εγώ τα έχω μεταφέρει στον δικό μου και του είπα ότι αν είναι φόλα, θα έχει για λίγες μέρες δεσμευμένο αυτό το ποσό

Μίλησα με you.gr, η συσκευή είναι διαθέσιμη οπότε πλήρωσα και θα έρθει σήμερα με την αυθημερόν παράδοση. Μου είπαν ότι προς το παρόν δεν έχουν άλλες

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, dandri είπε

16/09 από Πλαίσιο, δεν με έχουν καλέσει ακόμη.

Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό...

Δημοσ.

Έχει εδώ και πόση ώρα στο You.gr διαθέσιμο ένα PM 256 Desert και με τρώει το χέρι μου να το παραγγείλω, αλλά το χρώμα με σταματάει. Ήθελα το Natural να πάρω.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, prototypegr είπε

Έχει εδώ και πόση ώρα στο You.gr διαθέσιμο ένα PM 256 Desert και με τρώει το χέρι μου να το παραγγείλω, αλλά το χρώμα με σταματάει. Ήθελα το Natural να πάρω.

Έχω πάρει ήδη τηλ και μου είπαν ότι δεν είναι διαθέσιμο στην ουσία, και να το βάλεις παραγγελία δεν θα ισχύει. Τους ήρθαν κάποια κομμάτια λέει, αλλά θα το δώσουν με σειρά προτεραιότητας. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Passenger80 είπε

Έχω πάρει ήδη τηλ και μου είπαν ότι δεν είναι διαθέσιμο στην ουσία, και να το βάλεις παραγγελία δεν θα ισχύει. Τους ήρθαν κάποια κομμάτια λέει, αλλά θα το δώσουν με σειρά προτεραιότητας. 

Έβγαλε κι ένα PM 256 NaTi και τους πήρα κι εγώ τηλέφωνο για σιγουριά και μου είπαν τα ίδια κι αν θέλω να κάνω προπαραγγελία για να μπω στη σειρά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει κανείς που να έχει κάνει προπαραγγελία στον Κωτσόβολο πριν από τις 15/09 και να μην έχει εξυπηρετηθεί; 

Ρωτάω γιατί μια υπάλληλος μου είπε ότι αυτή την εβδομάδα εξυπηρετούνται οι 15-16-17 και ότι από την επόμενη εβδομάδα θα εξυπηρετηθούν οι τελευταίοι. 

Επεξ/σία από SpyrosJDM
Δημοσ.

καλα να χαμε να λεγαμε, αυτοι μας δουλευουν κανονικα,απο 12/9 εκανα προπαραγγελια (εδω γελαμε)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, a150 είπε

καλα να χαμε να λεγαμε, αυτοι μας δουλευουν κανονικα,απο 12/9 εκανα προπαραγγελια (εδω γελαμε)

Α κατάλαβα, βλακείες μου έλεγε τότε. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, SpyrosJDM είπε

Υπάρχει κανείς που να έχει κάνει προπαραγγελία στον Κωτσόβολο πριν από τις 15/09 και να μην έχει εξυπηρετηθεί; 

Ρωτάω γιατί μια υπάλληλος μου είπε ότι αυτή την εβδομάδα εξυπηρετούνται οι 15-16-17 και ότι από την επόμενη εβδομάδα θα εξυπηρετηθούν οι τελευταίοι. 

Εγώ 

IMG_1030.png

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, SpyrosJDM είπε

Εγώ 12/9 pm 256 nt

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...