Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 16 Pro/ Pro Max

Stelaras1993
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dandri,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 minutes ago, karagiannisG said:

Preoder 16pm black 256gp απο istorm 15:06. Βλεπω ακομη δεν εχουν κυκλοφορησει αρκετες θηκες. Συγκεκριμενα μια icarer που παιρνω εγω δεν εχει βγει ακομη για τα 16αρια. 

Εγώ παρέλαβα χθες την Spigen Ultra Hybrid MagSafe που είναι διάφανη και από τις καλύτερες κατά την γνώμη μου, και τις παίρνω τα τελευταία 4 χρόνια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 λεπτά πριν, aler45 είπε

Εγώ παρέλαβα χθες την Spigen Ultra Hybrid MagSafe που είναι διάφανη και από τις καλύτερες κατά την γνώμη μου, και τις παίρνω τα τελευταία 4 χρόνια.

Σου κιτρινιζουν καθολου; Εχω κακες εμπειριες με διαφανες θηκες... Δεν εχω δοκιμασει Spigen

Ας μου πει κάποιος Μερικούς λόγους για να παραλάβω το 16 προ που θα έρθει το Σάββατο!!! Αυτή τη στιγμή έχω ένα iPhone 15 απλό και ταπεινό ούτε προ ούτε τίποτα!!! Τι διαφορές πραγματικά θα δούμε;;

• Haha 1

12 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε

Ας μου πει κάποιος Μερικούς λόγους για να παραλάβω το 16 προ που θα έρθει το Σάββατο!!! Αυτή τη στιγμή έχω ένα iPhone 15 απλό και ταπεινό ούτε προ ούτε τίποτα!!! Τι διαφορές πραγματικά θα δούμε;;

Marketing ολα πλεον  , κάθε χρονο σου δινουν με το σταγονόμετρο  Καινουρια features κλπ. Ωστοσο οπως το βλεπει κανεις. Τι το αλλαξεις σε 5 χρονια και δωσεις 1000€ για κινητο , τι το παιρνεις καθε χρονο το καινουριο  πουλάς το παλιο  και δίνεις εξτρα 250€  ειναι το ιδιο πραγμα και εισαι καθε χρονο up to date! Χρηματικά βλεπω οτι ειναι πιο value να πουλας το παλιο καθε χρονο και να παίρνεις το καινουριο. Εγω ετσι κανω!

• Like 3

1 hour ago, Just_travel_everywhere said:

Αν πραγματικά σου χρειαζόταν ένα 16 pro θα ήξερες ήδη τις διαφορές. Τώρα που ρωτάς δεν σου χρειάζεται σε καμία των περιπτώσεων. Ούτε το 16 pro, ούτε το 17 pro, ούτε το 18 pro.

Μην ξοδεύεται τα χρήματα σας χωρίς κανένα απολύτως λόγο. Εκτός και αν κάποιος δεν έχει ανάγκη χρημάτων. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, wh1t3r0se said:

Σου κιτρινιζουν καθολου; Εχω κακες εμπειριες με διαφανες θηκες... Δεν εχω δοκιμασει Spigen

Μετά το 6μηνο αρχίζουν σιγά σιγά να κιτρινίζουν αλλά έχει και άλλες εκτός από όλο διάφανες που και αυτές είναι πολύ καλές.

το website της Spigen στην Ευρώπη:https://www.spigen.pl/en/menu/phone/apple/iphone-16-pro-max-79373

Εγω της αγοράζω από την spaceboy μέχρι στιγμής έχουν έρθει πολλές θήκες σε διάφορα σχέδια στο κατάστημα απλά δεν έχουν μπει στο σάιτ τους https://spaceboy.io/product-category/cases-protection/compatibility-iphone-16-pro-max/

Συγκεκριμένα είδα το μοντέλο που ήθελα από το website της Spigen τους έστειλα email και την παρασκευή αυτή μου έστειλαν email στην spaceboy ότι τους ήρθαν σχεδόν όλα τα σχέδια θήκες διαφανές και μη και πήγα και την πήρα  

Επεξ/σία από aler45

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 minutes ago, aler45 said:

Εγω της αγοράζω από την spaceboy μέχρι στιγμής έχουν έρθει πολλές θήκες σε διάφορα σχέδια στο κατάστημα απλά δεν έχουν μπει στο σάιτ τους https://spaceboy.io/product-category/cases-protection/compatibility-iphone-16-pro-max/

για στειλε μια φωτογραφια εφοσον την εχεις παρει.

Επεξ/σία από sleepychris
  • Like 1

3 ώρες πριν, manosvitacar είπε

Σε λάθος θέμα είσαι .

joke.png

2 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε

Για ποιον λογο θεωρεις οτι καποιος πρεπει/θελει να σε πεισει για το οτιδηποτε?

57 minutes ago, karagiannisG said:

Σε δερματινες παντως ακομα τιποτα. Και δεν εννοω τις αισχρες της apple. 

Οι δερμάτινες της Apple έχουν καταργηθεί από πέρσυ.

Προπαραγγελίες από αμαζον, εχει κάποιος άποψη αν καθυστερούν πολύ; Έχει κάνει κανείς προπαραγγελία και αν ναι, πόσες μέρες μετά την διάθεση του στάλθηκε;

39 minutes ago, margaritagr said:

Πηγε κάνεις ή ρώτησε σε μαγαζί αν έφεραν εκθεσιακα? 

Τι εννοεις εκθεσιακα; Για να τα δεις απλά; Αυτά θα βγουν την ημέρα της διάθεσης, δηλαδή 20.09. 

• Like 2
  • Thanks 1

6 ώρες πριν, Stelaras1993 είπε

Marketing ολα πλεον  , κάθε χρονο σου δινουν με το σταγονόμετρο  Καινουρια features κλπ. Ωστοσο οπως το βλεπει κανεις. Τι το αλλαξεις σε 5 χρονια και δωσεις 1000€ για κινητο , τι το παιρνεις καθε χρονο το καινουριο  πουλάς το παλιο  και δίνεις εξτρα 250€  ειναι το ιδιο πραγμα και εισαι καθε χρονο up to date! Χρηματικά βλεπω οτι ειναι πιο value να πουλας το παλιο καθε χρονο και να παίρνεις το καινουριο. Εγω ετσι κανω!

Και εγώ ακριβώς αυτό κάνω, στο δεύτερο χρόνο και λόγο φθοράς αλλά και λόγο του ότι πέφτουν οι τιμές θα χάσεις αρκετά χρήματα. Από τη στιγμή που κανεις μια φορά την επένδυση είναι ένα 250-300 εκεί περίπου το χρόνο η αναβάθμιση.

Σίγουρα αξίζει για εμένα από το να το κρατήσεις χρόνια να πεφτει η μπαταρία και να μην είσαι up to date ακόμη και για τα ελάχιστα παραπάνω features αλλά ο καθένας όπως το βλέπει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...