Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, equi1908 είπε

Είναι λαχείο.. Ειδικά στο you.gr που δεν έχει καταστήματα να το δεις σε ένα συγκεκριμένο κατάστημα διαθέσιμο, δεν ξέρεις αν ισχύει ή όχι. Αλλά και Κωτσο, Γερμανό κτλ ακόμα και αυτά που βλέπεις διαθέσιμα σε κατάστημα, μπορεί να σου πουν ότι είναι εκθεσιακό.

Χτες πρωί που στον Γερμανό έβγαζε για αρκετή ώρα διαθέσιμα όλα τα χρώματα (εκτός άσπρου νομίζω), ήταν ένδειξη ότι όντως είχαν κάποια διαθέσιμα

Το you.gr μου έβγαζε διαθέσιμο το iPhone 16 Pro Max 256 NaTi, έφτασα στην ολοκλήρωση της παραγγελίας και σταμάτησα εκεί, γιατί αν προχωρούσα στην πληρωμή με κάρτα, θα μου δέσμευε το ποσό χωρίς να το τραβήξει. Η παραγγελία δεν ολοκληρώθκε γιατί η κοπέλα στο τηλεφωνικό κέντρο μου είπε συστημικό λάθος.

Δημοσ.

OFF TOPIC 

Για αυτούς που δεν θέλουν να κάνουν προ παραγγελία από την εμπείρια σας πότε ομαλοποιείται η κατάσταση με την διαθεσιμότητα στα καταστήματα που θέλουν να πάνε και να το αγοράσουν;

Δημοσ.
2 hours ago, kerneliacGR said:

OFF TOPIC 

Για αυτούς που δεν θέλουν να κάνουν προ παραγγελία από την εμπείρια σας πότε ομαλοποιείται η κατάσταση με την διαθεσιμότητα στα καταστήματα που θέλουν να πάνε και να το αγοράσουν;

Πριν τις γιορτές 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kerneliacGR είπε

OFF TOPIC 

Μέσα Νοεμβρίου στην καλύτερη περίπτωση και αρχές Δεκεμβρίου στο χειρότερο σενάριο. Πάντως τις γιορτές των Χριστουγέννων θα υπάρχει στοκ σε όλα τα μοντέλα. 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Filipposlrs είπε

Κανενα νεο απο istorm εχετε; Εκανα παραγγελία 17/9 16 pro max black 256gb και τους πηρα σημερα και μου ειπαν πως η παραγγελία μου εχει καταχωρηθεί αλλα δεν γνωρίζουν καμία ημερομηνία. Που μπορω να ψαξω να το παραλάβω κατευθείαν σε περίπτωση που ακυρώσω τη προπαραγγελια;

Εγώ παρέλαβα την παρασκευή ίδιο μοντέλο με προπαραγγελία 13/09 15:07

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν εμφανιστούν εδώ ξανά μηνύματα για προώθηση αγγελιών κλπ, θα φύγετε μαζί με τις αγγελίες σας... :) 

• Like 4
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, dandri είπε

Το you.gr μου έβγαζε διαθέσιμο το iPhone 16 Pro Max 256 NaTi, έφτασα στην ολοκλήρωση της παραγγελίας και σταμάτησα εκεί, γιατί αν προχωρούσα στην πληρωμή με κάρτα, θα μου δέσμευε το ποσό χωρίς να το τραβήξει. Η παραγγελία δεν ολοκληρώθκε γιατί η κοπέλα στο τηλεφωνικό κέντρο μου είπε συστημικό λάθος.

Προχώρησα και εγώ για το συγκεκριμένο χτες βράδυ γιατί ψάχνω για ένα φίλο. Μίλησα τώρα μαζί τους και μου λένε είναι όντως άμεσα διαθέσιμο οπότε πληρώνετε και το παραλαμβάνετε, δεν ξέρω τι ισχύει. Εγώ τα έχω μεταφέρει στον δικό μου και του είπα ότι αν είναι φόλα, θα έχει για λίγες μέρες δεσμευμένο αυτό το ποσό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, 3XOTICA είπε

Προπαραγγελια από κώτσο 12/9 απόγευμα iphone pm 256 nt. Καμία ενημέρωση, τέλος Σεπτεμβρίου είχε προστεθεί το εκτιμώμενη ημερομηνία διαθεσιμότητας 04/10/2024 αλλά δεν έγινε τπτ. Χτες άλλαξε το 4/10/2024 σε 15/10/2024 οπότε περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και σήμερα .

Χτες έφυγε το εκτιμώμενη παράδοση 15/10/24 και προστέθηκε το παρακάτω:

IMG_4733.jpeg 

Η κατάσταση θυμίζει τον φίλο που είχαμε στο σχολείο που για να κερδίζει πάντα άλλαζε τους κανόνες κατά την διάρκεια του παιχνιδιού..

Επεξ/σία από 3XOTICA
  • Haha 4
Δημοσ.
13 ώρες πριν, stefanito83 είπε

Πρέπει να κόψουν την αποφορολόγηση ή να δίνουν με έλεγχο μόνο σε επαγγελματίες 

Οχι ρε, πάνω που σκέφτομαι να ανοιξω κι εγω ενα ΑΦΜ με θέμα πώληση αξεσουάρ απλώματος ρούχων - μανταλάκια, για να παίρνω κι εγω το iphone κοψοχρονιά κάθε χρόνο

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, dimpia είπε

Οχι ρε, πάνω που σκέφτομαι να ανοιξω κι εγω ενα ΑΦΜ με θέμα πώληση αξεσουάρ απλώματος ρούχων - μανταλάκια, για να παίρνω κι εγω το iphone κοψοχρονιά κάθε χρόνο

Έχει χαθεί η μπάλα.. Τι εννοείτε κοψοχρονιά? Κατανοείτε τι σημαίνει αποφορολόγηση? Κάντε μία έναρξη στην εφορία για να παίρνετε iphone χωρίς ΦΠΑ και θα δείτε στην πορεία πόσο εύκολα είναι όλα..

• Like 5
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, 3XOTICA είπε

Χτες έφυγε το εκτιμώμενη παράδοση 15/10/24 και προστέθηκε το παρακάτω:

IMG_4733.jpeg 

Η κατάσταση θυμίζει τον φίλο που είχαμε στο σχολείο που για να κερδίζει πάντα άλλαζε τους κανόνες κατά την διάρκεια του παιχνιδιού..

Εμένα που δεν γράφει τίποτα;;;😆😆

Screenshot_20241016_102622_Samsung Internet.jpg

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, MrVOID είπε

Ήρθε! 

iPhone 16 Pro Max NaTi 256GB

17/09 από Plaisio.

20241016_103208.jpg

iphone+airpods το απολυτο πακετο! 🔝 να το χαρεις 😃😃😃

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...