PurpleFairy Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 16 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε στον δικο μυο ειπαν οτι τελικα ηταν συστημικο λαθος. Εσενα προχωρησε; Επισης να πω οτι περσι εγω παρελαβα 18 νοεμβρη με προπαραγγελια δευτερη μερα (14 σεπτεμβρη ενω ξεκινησε ο κωτσος 13) Καλησπέρα, εμένα μέχρι στιγμής μέσα στην εξέλιξη παραγγελίας δείχνει το παρακάτω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreamwalker31 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Πάντως το μεσημέρι μου βγήκε διαθέσιμο ένα στο κατάστημα Γλυφάδας ! Το έκανα παραγγελία στα μπαμ με παραλαβή από εκεί .. μάλιστα μου έστειλαν μέιλ ότι θα παραμείνει μέχρι 18 του μήνα ! Μπαίνοντας να δω την εξέλιξη γιατί δεν έλαβα sms, είναι ακόμα σε συλλογή μου βγάζει αυτό … άρα τζάμπα η χαρά 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ippok Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Στις 14/10/2024 στις 9:00 ΠΜ, equi1908 είπε Διαθέσιμα PM 256 στον Γερμανό σε όλα τα χρώματα Καλησπέρα, Χάρις σε αυτή τη δημοσίευση του μέλους (και την τύχη) σήμερα παρέλαβα από το Γερμανό το 256 σε μαύρο χρώμα. Φυσικά το Πλαίσιο απ οτι βλέπω από τη δική μου παραγγελία αλλά και των υπολοίπων θα αργήσει πολύ να παραδώσει.Ήταν η πρώτη φορά που προπαρήγγειλα κάτι και είναι η πρώτη φορά σε apple. Ελπίζω να μη το μετανιώσω όπως επίσης ελπίζω σύντομα να τελειώσει η αναμονή για όλους. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
equi1908 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, ippok είπε Καλησπέρα, Χάρις σε αυτή τη δημοσίευση του μέλους (και την τύχη) σήμερα παρέλαβα από το Γερμανό το 256 σε μαύρο χρώμα. Φυσικά το Πλαίσιο απ οτι βλέπω από τη δική μου παραγγελία αλλά και των υπολοίπων θα αργήσει πολύ να παραδώσει.Ήταν η πρώτη φορά που προπαρήγγειλα κάτι και είναι η πρώτη φορά σε apple. Ελπίζω να μη το μετανιώσω όπως επίσης ελπίζω σύντομα να τελειώσει η αναμονή για όλους. Σωστός ο παίχτης! Όποιος κινήθηκε χτες το πρωί γρήγορα παρέλαβε, σίγουρα ξέρω άλλα δύο άτομα (1 black και 1 NaTi). @dimpiaφίλτατε όπως βλέπεις όλα γίνονται αρκεί να έχεις και λίγη τύχη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Πvς ξέρουμε ότι όταν είναι «Διαθέσιμο» ένα iPhone 16, δεν πρόκειται για συστημικό λάθος ; Έτσι πήγα να την πατήσω εγώ σήμερα με το you.gr, που ενώ ένα iPhone 16 Pro Max 256 NaTi έλεγε ότι ήταν «Διαθέσιμο», στην πραγματικότητα επρόκειτο για συστημικό λάθος, όταν πήρα τηλέφωνο. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου από dandri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
equi1908 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, dandri είπε Πvς ξέρουμε ότι όταν είναι «Διαθέσιμο» ένα iPhone 16, δεν πρόκειται για συστημικό λάθος ; Έτσι πήγα να την πατήσω εγώ σήμερα με το you.gr, που ενώ ένα iPhone 16 Pro Max 256 NaTi έλεγε ότι ήταν «Διαθέσιμο», στην πραγματικότητα επρόκειτο για συστημικό λάθος, όταν πήρα τηλέφωνο. Είναι λαχείο.. Ειδικά στο you.gr που δεν έχει καταστήματα να το δεις σε ένα συγκεκριμένο κατάστημα διαθέσιμο, δεν ξέρεις αν ισχύει ή όχι. Αλλά και Κωτσο, Γερμανό κτλ ακόμα και αυτά που βλέπεις διαθέσιμα σε κατάστημα, μπορεί να σου πουν ότι είναι εκθεσιακό. Χτες πρωί που στον Γερμανό έβγαζε για αρκετή ώρα διαθέσιμα όλα τα χρώματα (εκτός άσπρου νομίζω), ήταν ένδειξη ότι όντως είχαν κάποια διαθέσιμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amartolos7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Καλησπέρα σε όλους. Συγνώμη εκ των προτέρων για το σεντόνι.Παραγγελία 14/09 με προπληρωμή από public. Καμία ενημέρωση εννοείται. Στα διάφορα τηλέφωνα που έκανα ανα διαστήματα μου έλεγαν τις κλασικές αερολογίες, δεν έχουμε εικόνα αναμένουμε κλπ. Άρχισα να παρακολουθώ εδώ το thread και αφού φόρτωσα λίγο...κάλεσα την Παρασκευή και η κοπέλα με ενημέρωσε περιχαρής ότι θα παραλάβω άμεσα μέχρι τέλος του μήνα και ήταν και αισιόδοξη για πριν της 20/09. Αφού βλέπω ότι γίνονται παραλαβές με αργότερες ημερομηνίες παραγγελίας, και εμφανίζονται διαθεσιμότητες από ακυρώσεις και παραλαμβάνουν άτομα που έκαναν παραγγελία πριν μερικές μέρες..και αφού φορτώνω ξανά, παίρνω τηλ σήμερα και άλλη υπάλληλος μου έλεγε πάλι ασυναρτησίες και δεν είχε ιδέα. Έφαγε το κράξιμο της αλλά δυστυχώς φως δεν υπάρχει. Πρώτη φορά μπαίνω στην διαδικασία για προπαραγγελία, πρώτη φορά θα πάω σε i-phone, αλλά παιδιά νομίζω το πρόβλημα το δημιουργούμε εμείς οι ίδιοι. Εισαγωγέας είναι η i-square, η οποία προμηθεύει όλα τα καταστήματα. Τα καταστήματα δίνουν τις προπαραγγελιες στην i-square και αντίστοιχα παραγγέλνουν. Όταν πάμε και κάνουμε ο κάθε ένας 4 παραγγελίες σε διαφορετικά καταστήματα δημιουργούμε ζήτηση που δεν υπάρχει. Πέρα από αυτό, με τις ακυρώσεις χάνονται και οι σειρές στις προπαραγγελίες και γίνεται κακός χαμός. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanito83 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 17 λεπτά πριν, Amartolos7 είπε Καλησπέρα σε όλους. Συγνώμη εκ των προτέρων για το σεντόνι.Παραγγελία 14/09 με προπληρωμή από public. Καμία ενημέρωση εννοείται. Στα διάφορα τηλέφωνα που έκανα ανα διαστήματα μου έλεγαν τις κλασικές αερολογίες, δεν έχουμε εικόνα αναμένουμε κλπ. Άρχισα να παρακολουθώ εδώ το thread και αφού φόρτωσα λίγο...κάλεσα την Παρασκευή και η κοπέλα με ενημέρωσε περιχαρής ότι θα παραλάβω άμεσα μέχρι τέλος του μήνα και ήταν και αισιόδοξη για πριν της 20/09. Αφού βλέπω ότι γίνονται παραλαβές με αργότερες ημερομηνίες παραγγελίας, και εμφανίζονται διαθεσιμότητες από ακυρώσεις και παραλαμβάνουν άτομα που έκαναν παραγγελία πριν μερικές μέρες..και αφού φορτώνω ξανά, παίρνω τηλ σήμερα και άλλη υπάλληλος μου έλεγε πάλι ασυναρτησίες και δεν είχε ιδέα. Έφαγε το κράξιμο της αλλά δυστυχώς φως δεν υπάρχει. Πρώτη φορά μπαίνω στην διαδικασία για προπαραγγελία, πρώτη φορά θα πάω σε i-phone, αλλά παιδιά νομίζω το πρόβλημα το δημιουργούμε εμείς οι ίδιοι. Εισαγωγέας είναι η i-square, η οποία προμηθεύει όλα τα καταστήματα. Τα καταστήματα δίνουν τις προπαραγγελιες στην i-square και αντίστοιχα παραγγέλνουν. Όταν πάμε και κάνουμε ο κάθε ένας 4 παραγγελίες σε διαφορετικά καταστήματα δημιουργούμε ζήτηση που δεν υπάρχει. Πέρα από αυτό, με τις ακυρώσεις χάνονται και οι σειρές στις προπαραγγελίες και γίνεται κακός χαμός. Πρέπει να κόψουν την αποφορολόγηση ή να δίνουν με έλεγχο μόνο σε επαγγελματίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
equi1908 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, stefanito83 είπε Πρέπει να κόψουν την αποφορολόγηση ή να δίνουν με έλεγχο μόνο σε επαγγελματίες Αυτό πως σχετίζεται με αυτά που λέει ο φίλος? Εγώ αν βάλω 5 προπαραγγελίες με αποφορολόγηση ή 5 προπαραγγελίες με απλή απόδειξη, ή 5 έτσι και 5 αλλιώς την ίδια κίνηση δημιουργώ.. Επίσης αυτό με τις πολλαπλές προπαραγγελίες είναι 10% του προβλήματος, μπορεί και λιγότερο.. Δεν υπάρχουν συσκευές να καλύψουν την ζήτηση προς το παρόν όπως κάθε χρονιά το πρώτο 2μηνο. Με την λογική αυτή, εφ' όσον μόνοι μας δημιουργούμε μεγάλη "εικονική" ζήτηση, αν έπαιζε κάποιο ρόλο, θα έστελνε η apple περισσότερες συσκευές κάτι που σίγουρα δεν γίνεται και δεν πρόκειται να γίνει. Οπότε είτε βάλουμε μία προπαραγγελία ο καθένας είτε πέντε, δεν αλλάζει κάτι. Οι συσκευές που θα φτάσουν στην χώρα είναι συγκεκριμένες. Επίσης εσύ (ή εγώ ή ο καθένας) αν πάρεις την συσκευή σου, ακόμα και την ίδια μέρα να σου φέρουν τις άλλες 4, απλά θα τους ρίξεις άκυρο και θα διατεθούν στον επόμενο. Το γεγονός ότι οι μεγάλες αλυσίδες είναι κωλοχανεία, απλά εντείνει τον εκνευρισμό. Το Amazon απλά αναθέτει σε κάθε παραγγελία συγκεκριμένη συσκευή ακόμα και από επόμενες παραλαβές που έχει προγραμματισμένες, οπότε π.χ. παραγγέλνεις σήμερα με παραλαβή 15/11. Όταν δεν έχει προγραμματισμό επόμενων παραλαβών, δεν σε αφήνει καν να δείς την συσκευή. Τόσο απλά αλλά και τόσο σύνθετα για την χώρα μας. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου από equi1908 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amartolos7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 14 λεπτά πριν, equi1908 είπε Αυτό πως σχετίζεται με αυτά που λέει ο φίλος? Εγώ αν βάλω 5 προπαραγγελίες με αποφορολόγηση ή 5 προπαραγγελίες με απλή απόδειξη, ή 5 έτσι και 5 αλλιώς την ίδια κίνηση δημιουργώ.. Επίσης αυτό με τις πολλαπλές προπαραγγελίες είναι 10% του προβλήματος, μπορεί και λιγότερο.. Δεν υπάρχουν συσκευές να καλύψουν την ζήτηση προς το παρόν όπως κάθε χρονιά το πρώτο 2μηνο. Με την λογική αυτή, εφ' όσον μόνοι μας δημιουργούμε μεγάλη "εικονική" ζήτηση, αν έπαιζε κάποιο ρόλο, θα έστελνε η apple περισσότερες συσκευές κάτι που σίγουρα δεν γίνεται και δεν πρόκειται να γίνει. Οπότε είτε βάλουμε μία προπαραγγελία ο καθένας είτε πέντε, δεν αλλάζει κάτι. Οι συσκευές που θα φτάσουν στην χώρα είναι συγκεκριμένες. Επίσης εσύ (ή εγώ ή ο καθένας) αν πάρεις την συσκευή σου, ακόμα και την ίδια μέρα να σου φέρουν τις άλλες 4, απλά θα τους ρίξεις άκυρο και θα διατεθούν στον επόμενο. Το γεγονός ότι οι μεγάλες αλυσίδες είναι κωλοχανεία, απλά εντείνει τον εκνευρισμό. Το Amazon απλά αναθέτει σε κάθε παραγγελία συγκεκριμένη συσκευή ακόμα και από επόμενες παραλαβές που έχει προγραμματισμένες, οπότε π.χ. παραγγέλνεις σήμερα με παραλαβή 15/11. Όταν δεν έχει προγραμματισμό επόμενων παραλαβών, δεν σε αφήνει καν να δείς την συσκευή. Τόσο απλά αλλά και τόσο σύνθετα για την χώρα μας. Θεωρείς ότι δεν το ξέρουν ότι ο κάθε ένας κάνει παραγγελία σε όλα τα καταστήματα? Αφού έχουν και αντίστοιχες ακυρώσεις. Για να λυνόταν αυτό, ο μόνος τρόπος είναι η προπαραγγελία να ήταν με προκαταβολή. Μετά από ακύρωση δεν πάει στην επόμενη προπαραγγελία. Εμφανίζεται το προϊόν διαθέσιμο στο site για παραγγελία. Οπότε όποιος έχει προπαραγγελία περιμένει και όποιος το ''προλάβει'' το πήρε πρώτος. Οπότε πάει περίπατο η όποια προτεραιότητα. Επίσης είναι κατάντια για την apple να μην έχει διαθεσιμότητες για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Τεχνητή έλλειψη δεν βρίσκω τον λόγο να δημιουργούν, θα είχε νόημα αν αυξανόταν η τιμή, τώρα το μόνο κέρδος είναι οι ΄΄εντυπώσεις΄΄της αυξημένης ζήτησης και ο εκνευρισμός των καταναλωτών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanito83 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, equi1908 είπε Αυτό πως σχετίζεται με αυτά που λέει ο φίλος? Εγώ αν βάλω 5 προπαραγγελίες με αποφορολόγηση ή 5 προπαραγγελίες με απλή απόδειξη, ή 5 έτσι και 5 αλλιώς την ίδια κίνηση δημιουργώ.. Επίσης αυτό με τις πολλαπλές προπαραγγελίες είναι 10% του προβλήματος, μπορεί και λιγότερο.. Δεν υπάρχουν συσκευές να καλύψουν την ζήτηση προς το παρόν όπως κάθε χρονιά το πρώτο 2μηνο. Με την λογική αυτή, εφ' όσον μόνοι μας δημιουργούμε μεγάλη "εικονική" ζήτηση, αν έπαιζε κάποιο ρόλο, θα έστελνε η apple περισσότερες συσκευές κάτι που σίγουρα δεν γίνεται και δεν πρόκειται να γίνει. Οπότε είτε βάλουμε μία προπαραγγελία ο καθένας είτε πέντε, δεν αλλάζει κάτι. Οι συσκευές που θα φτάσουν στην χώρα είναι συγκεκριμένες. Επίσης εσύ (ή εγώ ή ο καθένας) αν πάρεις την συσκευή σου, ακόμα και την ίδια μέρα να σου φέρουν τις άλλες 4, απλά θα τους ρίξεις άκυρο και θα διατεθούν στον επόμενο. Το γεγονός ότι οι μεγάλες αλυσίδες είναι κωλοχανεία, απλά εντείνει τον εκνευρισμό. Το Amazon απλά αναθέτει σε κάθε παραγγελία συγκεκριμένη συσκευή ακόμα και από επόμενες παραλαβές που έχει προγραμματισμένες, οπότε π.χ. παραγγέλνεις σήμερα με παραλαβή 15/11. Όταν δεν έχει προγραμματισμό επόμενων παραλαβών, δεν σε αφήνει καν να δείς την συσκευή. Τόσο απλά αλλά και τόσο σύνθετα για την χώρα μας. Μιλάμε για 300-400-500€ διαφορά με αποφορολόγηση. Μια συσκευή με ταυτοποίηση και τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wh1t3r0se Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, stefanito83 είπε Μιλάμε για 300-400-500€ διαφορά με αποφορολόγηση. Μια συσκευή με ταυτοποίηση και τέλος. Δεν εχει καμια βαση αυτο που λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanito83 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, wh1t3r0se είπε Δεν εχει καμια βαση αυτο που λες. 1500€ με ΦΠΑ 1200€ με αποφορολόγηση. 300€ διαφορά, δεν έχει βάση; Όσο ακριβότερα τόσο μεγαλύτερη η διαφορά.προσωπικα είναι εργαλείο δουλειάς για αυτό γράφω, αλλιώς δεν θα με ενδιέφερε καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
equi1908 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, stefanito83 είπε 1500€ με ΦΠΑ 1200€ με αποφορολόγηση. 300€ διαφορά, δεν έχει βάση; Όσο ακριβότερα τόσο μεγαλύτερη η διαφορά.προσωπικα είναι εργαλείο δουλειάς για αυτό γράφω, αλλιώς δεν θα με ενδιέφερε καθόλου. Ο ΦΠΑ πάει στο κράτος έτσι και αλλιώς, ότι δεν τον πληρώνει ο επαγγελματίας στο κατάστημα δεν σημαίνει ότι δεν αποδίδεται.. Κάπου τα έχεις μπλέξει, στο λέω με κάθε σεβασμό 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Connie12 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Εχω φτάσει σε σημείο να ψάχνω αναρτήσεις απτο περσινό θέμα προπαραγγελίες/παραγγελεις/αποθεματα iPhone 15 pro pro max για να δω πότε παρέλαβαν οι περσινοί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα