Klaudio_97 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δεν έχουμε παραλάβει ακόμη απόθεμα που να εξυπηρετεί την παραγγελία σας. Κατανοώ την δυσκολία της αναμονής, ωστόσο ως μεταπωλητές, δεν έχουμε έλεγχο στην ποσότητα και τους κωδικούς που λαμβάνουμε από τον προμηθευτή, ο οποίος πρέπει να καλύψει την ζήτηση παγκόσμια. Ioanna - 2:51 μ.μ. Είπατε: Εχει περασει ενας μηνας ομως και δεν εχω την παραμικρη ενημερωση ουτε μια εκτιμωμενη ημερομηνια παραδοσης Είπατε: Εχει περασει ενας μηνας ομως και δεν εχω την παραμικρη ενημερωση ουτε μια εκτιμωμενη ημερομηνια παραδοσης 2:53 μ.μ. - Απεσταλμένα Το bot WC είπε: Θα ενημερωθείτε μόλις λάβουμε απόθεμα που αντιστοιχεί στην παραγγελία σας. IO Το bot WC είπε: Θα ενημερωθείτε μόλις λάβουμε απόθεμα που αντιστοιχεί στην παραγγελία σας. Η κλασσικες απαντησεις απο κωτσοβολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Super Moderators Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου WC το λένε το bot??? 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klaudio_97 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, billdanos είπε WC το λένε το bot??? 😛 Γινεται να δωσουν καλυτερο ονομα σε αυτο το καταστημα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Klaudio_97 είπε Δεν έχουμε παραλάβει ακόμη απόθεμα που να εξυπηρετεί την παραγγελία σας. Κατανοώ την δυσκολία της αναμονής, ωστόσο ως μεταπωλητές, δεν έχουμε έλεγχο στην ποσότητα και τους κωδικούς που λαμβάνουμε από τον προμηθευτή, ο οποίος πρέπει να καλύψει την ζήτηση παγκόσμια. Ioanna - 2:51 μ.μ. Είπατε: Εχει περασει ενας μηνας ομως και δεν εχω την παραμικρη ενημερωση ουτε μια εκτιμωμενη ημερομηνια παραδοσης Είπατε: Εχει περασει ενας μηνας ομως και δεν εχω την παραμικρη ενημερωση ουτε μια εκτιμωμενη ημερομηνια παραδοσης 2:53 μ.μ. - Απεσταλμένα Το bot WC είπε: Θα ενημερωθείτε μόλις λάβουμε απόθεμα που αντιστοιχεί στην παραγγελία σας. IO Το bot WC είπε: Θα ενημερωθείτε μόλις λάβουμε απόθεμα που αντιστοιχεί στην παραγγελία σας. Η κλασσικες απαντησεις απο κωτσοβολο. Τα ίδια ακριβώς μου λένε και εμένα στο live chat. Το μόνο που μου είπε είναι ότι την παρασκευή περιμένουν μια μικρή παραλαβή, χωρίς ωστόσο να μπορεί να μου πει αν το δικό μου κινητό είναι σε αυτή την παραλαβή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 33 λεπτά πριν, billdanos είπε WC το λένε το bot??? 😛 32 λεπτά πριν, Klaudio_97 είπε Γινεται να δωσουν καλυτερο ονομα σε αυτο το καταστημα; Water Closet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klaudio_97 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 28 λεπτά πριν, SpyrosJDM είπε Τα ίδια ακριβώς μου λένε και εμένα στο live chat. Το μόνο που μου είπε είναι ότι την παρασκευή περιμένουν μια μικρή παραλαβή, χωρίς ωστόσο να μπορεί να μου πει αν το δικό μου κινητό είναι σε αυτή την παραλαβή. Εγω την προηγουμενη εβδομαδα πηγα απο το καταστημα τους εδω γιατι πετυχα το ακριβως μοντελο που ειχα παραγγειλει αμεσα διαθεσιμο και οταν πηγα ειπαν τα κλασσικα οτι ηταν λαθος του συστηματος και οτι μαλλον θα ηταν απο ακυρωσει και οτι παει στον επομενο σε προτεραιοτητα και οτι τωρα παραλαμβανουν παραγγελιες που εγιναν 12/9-13/9! Δηλαδη τι παραγγελιες εδιναν τοσο καιρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
entso111 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Ολοι ειμαστε στεναχωρημενοι-νευριασμενοι και λογικο οταν τους παρακαλαμε να τους δώσουμε ρα 1500-2000 μας που δεν τα βρηκαμε και στα σκουπίδια. Αλλα.....δε φταίει κανενα κατάστημα οταν η μηλοεταιρία σε γραφει σαν χωρα και στελνει 5 τμχ στον εναν και 3 τμχ στον αλλον για μερικες δεκαδες χιλιαδες προπαραγγελιων. Μποϊκοτάζ θελουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koulaouzidis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 16 λεπτά πριν, Klaudio_97 είπε Εγω την προηγουμενη εβδομαδα πηγα απο το καταστημα τους εδω γιατι πετυχα το ακριβως μοντελο που ειχα παραγγειλει αμεσα διαθεσιμο και οταν πηγα ειπαν τα κλασσικα οτι ηταν λαθος του συστηματος και οτι μαλλον θα ηταν απο ακυρωσει και οτι παει στον επομενο σε προτεραιοτητα και οτι τωρα παραλαμβανουν παραγγελιες που εγιναν 12/9-13/9! Δηλαδη τι παραγγελιες εδιναν τοσο καιρο; Αν εννοείς για Κωτσόβολος από 13/9 παραγγελία και καμία ενημέρωση. Όταν είδα διαθεσιμότητα στο σαιτ και πήρα τηλ μου είπαν ότι βάζουν τα εκθεσιακά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oKoBoko Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Πήρα πάλι πλαίσιο για παραγγελία 12/09 για δύο αιφονια βλέπουμε νοέμβριο λέει (dessert - white pm 256) Καλά πήγε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Παντως το κινητο είναι εξαιρετικο. Ενας φιλος με 15pm επεξεργαζομενος το δικο μου, κατεληξε στο να το παραγγείλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Filipposlrs Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Κανενα νεο απο istorm εχετε; Εκανα παραγγελία 17/9 16 pro max black 256gb και τους πηρα σημερα και μου ειπαν πως η παραγγελία μου εχει καταχωρηθεί αλλα δεν γνωρίζουν καμία ημερομηνία. Που μπορω να ψαξω να το παραλάβω κατευθείαν σε περίπτωση που ακυρώσω τη προπαραγγελια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiros1993540 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Πάντως τώρα που κοίταζα τις προηγούμενες δύο χρονιές που είχα προπαραγγείλει αρχές Νοεμβρίου παρέλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianniskks Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 28 λεπτά πριν, Filipposlrs είπε Κανενα νεο απο istorm εχετε; Εκανα παραγγελία 17/9 16 pro max black 256gb και τους πηρα σημερα και μου ειπαν πως η παραγγελία μου εχει καταχωρηθεί αλλα δεν γνωρίζουν καμία ημερομηνία. Που μπορω να ψαξω να το παραλάβω κατευθείαν σε περίπτωση που ακυρώσω τη προπαραγγελια; Ίδια συσκευή με παραγγελία 14/09 στο istorm καμία ενημέρωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 22 hours ago, PurpleFairy said: Καλησπέρα σας, παρακολουθώ από την αρχή το συγκεκριμένο θέμα. Είχα κάνει προπαραγγελία και προπληρωμή όλου του ποσού στις 11/9 18:58 έπειτα από εκδήλωση ενδιαφέροντος στον Κωτσόβολο για 16 pro max 256GB BLK. Όλο αυτό το διάστημα έπειτα από 1-2 προσπάθειες που έκανα να επικοινωνήσω με το συγκεκριμένο κατάστημα έπαιρνα πάντα την ίδια απάντηση πως δεν γνωρίζουν πότε θα υπάρξει σε απόθεμα. Δεν είχε ξανά τύχει να κάνω ποτέ ξανά στο παρελθόν προπαραγγελία οπότε δεν γνώριζα και πολλά πολλά για χρόνους παράδοσης κτλ. Πριν λίγη ώρα έλαβα αυτό το μήνυμα. στον δικο μυο ειπαν οτι τελικα ηταν συστημικο λαθος. Εσενα προχωρησε; Επισης να πω οτι περσι εγω παρελαβα 18 νοεμβρη με προπαραγγελια δευτερη μερα (14 σεπτεμβρη ενω ξεκινησε ο κωτσος 13) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
equi1908 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) PM 512 desert διαθέσιμο στον Κωτσο Αγ. Παρασκευής edit: έφυγε! εσύ που το τσίμπησες κάνε like 🤣 Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου από equi1908 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα