Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 16 Pro/ Pro Max

Stelaras1993
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dandri,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

40 λεπτά πριν, dalton13 είπε

Σε ερώτηση σε κατάστημα πλαίσιο μου είπαν πως αν παραγγείλω και πληρώσω θα έχω το iPhone 16pm σε 4-6 εργάσιμες. Γελάνε και οι πέτρες 

Εγώ είχα ρωτήσει αν παίζει ρόλο η εξόφληση και μου είπαν όχι 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, Connie12 είπε

Εγώ είχα ρωτήσει αν παίζει ρόλο η εξόφληση και μου είπαν όχι 

Ακριβώς το ίδιο μου είχαν πει και στην Istorm

Για public (pm 256 black) προπαραγγελια και πληρωμή 13/9

Μίλησα με μια κοπέλα πολύ εξυπηρετική και της είπα μεταξύ μας τώρα… καταλαβαίνω ότι εφόσον δεν μπορείς να μου πεις την σειρά προτεραιότητας είναι random και μου είπε ναι! 

μιλαμε για σούργελα! 

12 λεπτά πριν, Connie12 είπε

Από περιέργεια έκανα μια παραγγελία με πληρωμή στο κατάστημα στο παμπλικ και λέει εκτιμώμενη ημερομηνία τότε να είναι ψέμα; 😂

IMG_8918.png

Είχα κάνει προ παραγγελία στον κωτσο την πρώτη μέρα που βγήκε εκδήλωσα ενδιαφέρον με πήραν τηλ κλπ με πλάνο δόσεων κλπ πέρασε ένας μήνας σχεδόν τίποτα από τον κώτσο μπαίνω στο public και κάνω αγορά με πιστωτική 3/10  εκεί μου γράφει στην αρχή εκτιμώμενη παράδοση 18/11 με 24/12 😑 εν τελεί την παρασκευή 11/11 μου ήρθε μήνυμα και σήμερα παρέλαβα iPhone 16 pro max dt 256 

public κορυφαίο ποτέ ξανά κωτσο , στο 13 pm εξοφλημένο από την αρχή τσακώθηκα να για να το πάρω 1,5 μήνα μετά 

Iphone 16 pro 512GB  Desert Titanium διαθέσιμο στον Κωτσοβολο από το κατάστημα Τρικάλων είτε παραγγελία είτε παραλαβή από το κατάστημα και πληρωμή εκεί εντός 3 ημερών... Αν ενδιαφέρεται κάποιος 

https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/312043-smartphone-iphone-16-41

Καλησπέρα σας, παρακολουθώ από την αρχή το συγκεκριμένο θέμα. Είχα κάνει προπαραγγελία και προπληρωμή όλου του ποσού στις 11/9 18:58 έπειτα από εκδήλωση ενδιαφέροντος στον Κωτσόβολο για 16 pro max 256GB BLK. Όλο αυτό το διάστημα έπειτα από 1-2 προσπάθειες που έκανα να επικοινωνήσω με το συγκεκριμένο κατάστημα έπαιρνα πάντα την ίδια απάντηση πως δεν γνωρίζουν πότε θα υπάρξει σε απόθεμα. Δεν είχε ξανά τύχει να κάνω ποτέ ξανά στο παρελθόν προπαραγγελία οπότε δεν γνώριζα και πολλά πολλά για χρόνους παράδοσης κτλ. Πριν λίγη ώρα έλαβα αυτό το μήνυμα. 

IMG_7944.jpeg

• Like 2

28 minutes ago, PurpleFairy said:

Καλησπέρα σας, παρακολουθώ από την αρχή το συγκεκριμένο θέμα. Είχα κάνει προπαραγγελία και προπληρωμή όλου του ποσού στις 11/9 18:58 έπειτα από εκδήλωση ενδιαφέροντος στον Κωτσόβολο για 16 pro max 256GB BLK. Όλο αυτό το διάστημα έπειτα από 1-2 προσπάθειες που έκανα να επικοινωνήσω με το συγκεκριμένο κατάστημα έπαιρνα πάντα την ίδια απάντηση πως δεν γνωρίζουν πότε θα υπάρξει σε απόθεμα. Δεν είχε ξανά τύχει να κάνω ποτέ ξανά στο παρελθόν προπαραγγελία οπότε δεν γνώριζα και πολλά πολλά για χρόνους παράδοσης κτλ. Πριν λίγη ώρα έλαβα αυτό το μήνυμα. 

IMG_7944.jpeg

To ιδιο σε φιλο με την ιδια ακριβως συσκευη τρεις ωρες πριν απο σενα παραγγελια, εγινε το ιδιο σημερα. Εγω την εκανα λιγο αργοτερα απο αυτον αλλα ειχα NaTi Και παρελαβα στην ωρα μου

• Like 1

Τα Public εκλεισαν την επιλογη για πληρωμή στο κατάστημα. Μαλλον ολοι εκαναν παραγγελίες σε ολα τα καταστήματα με σκοπο οποιο ερχόταν πρωτα αυτο να παραλαμβαναν και ετσι θέλουν να δέσουν τους πελατες με εξόφληση.

Παρήγγειλα το pro max black από πλαίσιο 23 Σεπτεμβρίου προπληρωμή και σκέφτομαι να το ακυρώσω για να πάρω το Google pixel 9 pro XL να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό και να έχω AI στην Ευρώπη. Μου είπαν βέβαια από πλαίσιο ότι και το pixel θέλει 20 μέρες μέχρι να έρθει τι προτείνετε?

Παραγγελία  19/10 Βαρέθηκα να περιμένω το pro max 256 από το πλαισιο βέβαια  το πηρα με δόσεις με δανειο με δόσης σκέφτομαι να κάνω ακυρωση και να το πάρω  από bestprice που είναι άμεσα διαθέσιμο ας το δώσω όλο το ποσό  αλλά λέει 1 χρόνο εγγύηση τι μου προτείνετε  να κάνω?  Ευχαριστώ! 

Εγώ πάντως μόλις έστειλα email ακύρωσης στο πλαίσιο.. Παραγγελία 26/9 Pro Max 512.Ειναι πολλά τα λεφτά για να μην ασχολείται κανένας,να μη λένε έστω μια εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης και όλοι να απαντάνε στο ίδιο μοτίβο σαν ρομπότ.Οταν γίνουν διαθέσιμα το ξαναβλέπω,σίγουρα όχι από Πλαίσιο πάντως. 

Προσοχή , ακολουθεί σεντόνι 😂 

παραγγελία εχθές 14/10 από Γερμανό pm 256 μαύρο με τιμολόγιο απαλλαγή και πληρωμή στο κατάστημα  , το βράδι 11 η ώρα εμαιλ ότι  γίνεται αποστολή από την αποθήκη για το κατάστημα και επισυναπτόμενο τιμολόγιο α2 (για όσους γνωρίζουν) που δεν αναγράφει μέσα την απαλλαγή. Τηλέφωνο τώρα το πρωί να τους ρωτήσω γιατί δε περάστηκε η απαλλαγή και η απάντηση τους ήταν κάνατε κάποιο λάθος στη διαδικασία της  παραγγελίας. Κάνω τον μαλακα και δίνω τόπο στην οργή και λέω ωραία τότε εφόσον το κανονικό τιμολόγιο δεν έχει κοπεί γιατί πολύ απλά δεν έχω παρευρεθεί στο κατάστημα για να το παραλαβω , να αλλάξουν τα στοιχεία και να περαστεί η απαλλαγή . Δεν γίνεται αυτό λέει πρέπει να κάνετε ακύρωση παραγγελίας και εκ νέου καινούργια αν κ εφόσον το κινητό θα είναι διαθέσιμο στο site ( με πιάνει νευρικό γέλιο μαζί με πολλά νεύρα ) και τους το κλείνω. Έπειτα από επικοινωνία με γνωστό μου πληροφορήθηκα ότι το λάθος είναι του Γερμανού για την απαλλαγή και δε λειτουργεί σωστά η διαδικασία οπότε δεν έφταιγα εγώ. Εν τέλη όταν με πάρουν ότι είναι στο κατάστημα δε θα πάω να το πάρω θα δώσω ακύρωση και αυτόματα θα επιστραφεί στην αποθήκη. 

τέλος η apple για μένα , κουραστικα πραγματικά. Θα δώσω ευκαιρία σε android. Καλή τύχη σε όλους 

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...