Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, equi1908 είπε

Διαθέσιμα PM 256 στον Γερμανό σε όλα τα χρώματα 

Μη Διαθέσιμο σε όλα τα χρώματα.
Δημοσ.

Πρέπει να έκανε μεγάλο ντού το Plaisio, με πήραν τηλέφωνο, αύριο φεύγει από αυτούς, μεθαύριο παραλαμβάνω.

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, MrVOID είπε

Πρέπει να έκανε μεγάλο ντού το Plaisio, με πήραν τηλέφωνο, αύριο φεύγει από αυτούς, μεθαύριο παραλαμβάνω.

Πότε έκανες την παραγγελία σου;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MrVOID είπε

Ποιο μοντέλο; Το πρωί που κάλεσα για προπαραγγελία (17/9) 16 Pro Black 256gb μου απάντησαν ότι ακόμα δεν έχουν κάποια ενημέρωση από τον προμηθευτή.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ThanosM97 είπε

Ποιο μοντέλο; Το πρωί που κάλεσα για προπαραγγελία (17/9) 16 Pro Black 256gb μου απάντησαν ότι ακόμα δεν έχουν κάποια ενημέρωση από τον προμηθευτή.

Εγω με pm 256 λευκο ακομα τιποτα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dimitrisbud είπε

12/9 Pm 256 NaTi και ακόμα τίποτα

12/09 είχα κάνει κι εγώ αίτηση ενδι/ντος, όμως άλλαξα γνώμη για το χρώμα και τη μέθοδο πληρωμής και ξαναέβαλα στις 17. Τους πήρα αν μπορούν να μου ακυρώσουν την προηγούμενη και να βάλουν στη θέση της αυτή, και μου είπαν πως δε γίνεται. Τώρα ή έγινε, ή στάθηκα τυχερός, ή δεν ξέρω κι εγώ τι.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, MrVOID είπε

12/09 είχα κάνει κι εγώ αίτηση ενδι/ντος, όμως άλλαξα γνώμη για το χρώμα και τη μέθοδο πληρωμής και ξαναέβαλα στις 17. Τους πήρα αν μπορούν να μου ακυρώσουν την προηγούμενη και να βάλουν στη θέση της αυτή, και μου είπαν πως δε γίνεται. Τώρα ή έγινε, ή στάθηκα τυχερός, ή δεν ξέρω κι εγώ τι.

Μόλις τώρα είχα επικοινωνία με το πλαίσιο μου είπε ότι έχει καταχωρηθεί κανονικά η προπαραγγελια αλλά δεν έχουν καμία ενημέρωση προς το παρόν.

Όταν έχουν τη συσκευή θα με καλέσουν να παραλάβω.

Τραγικό το πλαίσιο..

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ThanosM97 είπε

Άρα παίζει ρόλο η ημερομηνία της πρoπαραγγελίας και το χρώμα.

Εγώ έχω κάνει προπαραγγελία 16/9, NaTi και δεν με έχουν πάρει από το ΠΛΑΙΣΙΟ.

Επεξ/σία από dandri
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, dandri είπε

Άρα παίζει ρόλο η ημερομηνία της πρoπαραγγελίας και το χρώμα.

Εγώ έχω κάνει προπαραγγελία 16/9, NaTi και δεν με έχουν πάρει από το ΠΛΑΙΣΙΟ.

Παίζει ρόλο η ημ/νία της εκδήλωσης ενδιαφέροντος, το μοντέλο, μετά παίζει η ημ/νία του pre-order, κάπου μπαίνει σφίνα το αν έχεις πληρώσει ή όχι και τέλος η τύχη. Γενικά, υπάρχει μια κάποια σειρά, απλά δεν τηρείται κατά γράμμα. 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, MrVOID είπε

Παίζει ρόλο η ημ/νία της εκδήλωσης ενδιαφέροντος, το μοντέλο, μετά παίζει η ημ/νία του pre-order, κάπου μπαίνει σφίνα το αν έχεις πληρώσει ή όχι και τέλος η τύχη. Γενικά, υπάρχει μια κάποια σειρά, απλά δεν τηρείται κατά γράμμα. 

Στην δεύτερη παραγγελία λοιπόν που έκανες, εξόφλησες το ποσό; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...