Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα το μεσημέρι στο σάιτ του Κωτσόβολου είχε διαθέσιμο 16 pm 256 desert και πήρα τηλ να ρωτήσω, αφού είναι διαθέσιμο γιατί δεν προχωράει η παραγγελία μου; (13/9 14:50) και μου απαντάει πως είναι διαθέσιμα τα εκθεσιακά, τι κουλό είναι αυτό δεν μπορώ να καταλάβω, το μόνο θετικό που είπε ήταν ότι έχω καλή θέση προτεραιότητας χωρίς να αναφέρει αριθμό και ότι από βδομάδα θα υπάρχουν νέα. (Κωτσόβολος Θεσσαλονίκη εύοσμος)

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Koulaouzidis είπε

Σήμερα το μεσημέρι στο σάιτ του Κωτσόβολου είχε διαθέσιμο 16 pm 256 desert και πήρα τηλ να ρωτήσω, αφού είναι διαθέσιμο γιατί δεν προχωράει η παραγγελία μου; (13/9 14:50) και μου απαντάει πως είναι διαθέσιμα τα εκθεσιακά, τι κουλό είναι αυτό δεν μπορώ να καταλάβω, το μόνο θετικό που είπε ήταν ότι έχω καλή θέση προτεραιότητας χωρίς να αναφέρει αριθμό και ότι από βδομάδα θα υπάρχουν νέα. (Κωτσόβολος Θεσσαλονίκη εύοσμος)

Ενα 512gb PM natural δινει διαθεσιμο στον κωτσο ευκαρπιας τωρα !

Δημοσ.

Σε όποιον έρθει μνμ για παραλαβή 16 pro max από Κωτσόβολο σε κατάστημα Αττικής και δεν το θέλει (έχει ήδη αγοράσει από αλλού), ας με ενημερώσει 

Ευχαριστω

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, equi1908 είπε

Διαθέσιμα PM 256 στον Γερμανό σε όλα τα χρώματα 

Εκτός λευκού!! Εγώ πήρα το μαύρο ελπίζω να πρόλαβα !!!

Επίσης διαθέσιμα και τα Pro στο Γερμανό 

• Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Kapsalakos666 είπε

Εκτός λευκού!! Εγώ πήρα το μαύρο ελπίζω να πρόλαβα !!!

Επίσης διαθέσιμα και τα Pro στο Γερμανό 

Προλαβες δεν εχει τιποτα εκτος απο το desert σε χαμηλή διαθεσιμότητα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, George0423 είπε

Προλαβες δεν εχει τιποτα εκτος απο το desert σε χαμηλή διαθεσιμότητα 

Από καταχωρημένη , έχει πάει σε επεξεργασία… για να δούμε , γιατί παίζει να την ακυρώσουν κιόλας , όλα τα περιμένεις!!! Λόγω τιμολογίου θα γίνει η πληρωμή στο κατάστημα 

Επεξ/σία από Kapsalakos666
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kapsalakos666 είπε

Από καταχωρημένη , έχει πάει σε επεξεργασία… για να δούμε , γιατί παίζει να την ακυρώσουν κιόλας , όλα τα περιμένεις!!! Λόγω τιμολογίου θα γίνει η πληρωμή στο κατάστημα 

κατα 99.9% δεν θα την ακυρωσουν 😃

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Kapsalakos666 είπε

Με πρόλαβες οριακά, μακάρι να σου έρθει τουλάχιστον εσένα φιλε. Απο την άλλη ο Γερμανός λέει διαθεσιμο το PM black 256gb αλλα δεν προχωράει με τίποτα η παραγγελία. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...