Uropitionud83 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapsalakos666 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, Uropitionud83 είπε Καλορίζικο αγορινα να το χαρείς!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uropitionud83 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 20 λεπτά πριν, Kapsalakos666 είπε Καλορίζικο αγορινα να το χαρείς!!! Να σαι καλά μπρο, παίδες προσπαθήστε με refresh, οποίος πάντως θέλει με τιμολόγιο 256 μαύρο θα ενημερώσω όταν μου έρθουν ότι είναι έτοιμα για παραλαβή και στο κατάστημα απλά αλλαζετε το αφμ με δικό σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreamwalker31 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Εγώ πάντως ενώ μου βγάζει διαθέσιμο και σε φυσικό κατάστημα.. την ώρα που πατάω να το κλείσω .. μου λέει αναμένεται σύντομα… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MixMasteR Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, Dreamwalker31 είπε Εγώ πάντως ενώ μου βγάζει διαθέσιμο και σε φυσικό κατάστημα.. την ώρα που πατάω να το κλείσω .. μου λέει αναμένεται σύντομα… Σε προλαβαίνει κάποιος άλλος για αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreamwalker31 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Συνέχεια και μετά πάλι διαθέσιμο στο ίδιο κατάστημα ;;;😳😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foolidis1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Dreamwalker31 είπε Συνέχεια και μετά πάλι διαθέσιμο στο ίδιο κατάστημα ;;;😳😂 Φαινεται ενα PM 512gb natural Πειραια τωρα στον Κωτσο διαθεσιμο για παραλαβη! Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου από foolidis1 !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreamwalker31 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 11 λεπτά πριν, foolidis1 είπε Φαινεται ενα PM 512gb natural Πειραια τωρα στον Κωτσο διαθεσιμο για παραλαβη! Εκεί προσπαθώ να κλείσω αλλά με το που πάω ταμείο μου λέει μη διαθέσιμο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Μια εκπρόσωπος στον Κωτσόβολο μου είπε ότι περιμένουν λίγα τεμάχια στις 18/10. Αντε να δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, Uropitionud83 είπε Καλορίζικο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsinaldo77 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Uropitionud83 είπε Να σαι καλά μπρο, παίδες προσπαθήστε με refresh, οποίος πάντως θέλει με τιμολόγιο 256 μαύρο θα ενημερώσω όταν μου έρθουν ότι είναι έτοιμα για παραλαβή και στο κατάστημα απλά αλλαζετε το αφμ με δικό σας φίλε μου καλησπέρα ενδιαφέρομαι,έχω κλείσει από κώτσο στις 27/09…με βλέπω της Λαμπρής να παραλαμβάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uropitionud83 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, Dreamwalker31 είπε Εκεί προσπαθώ να κλείσω αλλά με το που πάω ταμείο μου λέει μη διαθέσιμο.. Πρεπει να ειναι αυτο που παρελαβα εγω.. Πειραια NT 512 16PM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreamwalker31 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 24 λεπτά πριν, Uropitionud83 είπε Πρεπει να ειναι αυτο που παρελαβα εγω.. Πειραια NT 512 16PM Αυτό θα είναι ... Άρα κατά κάποιο τρόπο μου χρωστάς 😂😂! Καλορίζικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Από Πλαίσιο έχουμε νεώτερα ; Εχει καποιος παραλάβει ; Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου από dandri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristosmytil Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 59 λεπτά πριν, dandri είπε Από Πλαίσιο έχουμε νεώτερα ; Εχει καποιος παραλάβει ; Από 16/9 και ακόμα τίποτα περιμένουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα