Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Costaskokk είπε

Αν κρίνω από πέρσι θα είσαι στο πρώτο κύμα...

Βέβαια όλα εξαρτώνται και από το χρώμα , μοντέλο, καταστημά κτλ....

.

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Παιδιά έτσι από περιέργεια, για πείτε χρώμα που επιλέξατε να δούμε ποια είναι πιο δημοφιλή φέτος.

Προσωπικά επέλεξα White φέτος για να κάνω αλλαγή από το Natural 15 PM που έχω αν και μπορεί να το ξανά επέλεγα το Natural.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, G10rgos είπε

Παιδιά έτσι από περιέργεια, για πείτε χρώμα που επιλέξατε να δούμε ποια είναι πιο δημοφιλή φέτος.

Προσωπικά επέλεξα White φέτος για να κάνω αλλαγή από το Natural 15 PM που έχω αν και μπορεί να το ξανά επέλεγα το Natural.

Μαυρο, ειχα ΝΤ pro max, το desert δεν μου αρεσει καθολου και δεν θελω 2 φορες το ιδιο χρωμα οσο καλο και αν ηταν.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, G10rgos είπε

Έπαιρνα πάντα το χρυσό γιατί ταίριαζε με τα κοσμήματα και το ρολόι μου, και το NT δεν μου άρεσε πολύ από κοντά τελικά. Όποτε αυτή τη φορά πήρα το Desert Titanium. 

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακούω να λέτε για χρώματα λες και τα χετε δει από κοντά.. εγώ πέρυσι ήθελα το τιτάνιο και πήγα και πήρα το μπλε μόλις το είδα από κοντά.ειναι σαν τα ραντεβού που βλέπεις  φωτό και το βιντεο μπορεί να φαίνεται κούκλα  αλλά από κοντά …πάντως από τη φωτό και μόνο δεν μου αρέσει το καφέ και θα διαλεγα φέτος το μαύρο. Ίσως από κοντά είναι καλό όμως. Άσπρο  κινητό και αυτοκίνητο δε θα παιρνα ποτέ μου φαίνεται αδιάφορο.  

για τη διαθεσιμότητα γιατί κάποιοι πιστεύουν ότι φέτος θα εξυπηρετηθούν οι προπαραγγελίες ενώ κάθε χρόνο παίρνουν οι γνωστοί, οι κουμπάροι και τα βύσματα δε το καταλαβαίνω .. εκτός αν άλλαξαν αυτοί που έχουν τις αλυσίδες λιανικής… anyway η ελπίδα θα πεθάνει την άλλη Παρασκευή 

Επεξ/σία από avacan23
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, avacan23 είπε

Ακούω να λέτε για χρώματα λες και τα χετε δει από κοντά.. εγώ πέρυσι ήθελα το τιτάνιο και πήγα και πήρα το μπλε μόλις το είδα από κοντά.ειναι σαν τα ραντεβού που βλέπεις  φωτό και το βιντεο μπορεί να φαίνεται κούκλα  αλλά από κοντά …πάντως από τη φωτό και μόνο δεν μου αρέσει το καφέ και θα διαλεγα φέτος το μαύρο. Ίσως από κοντά είναι καλό όμως. Άσπρο  κινητό και αυτοκίνητο δε θα παιρνα ποτέ μου φαίνεται αδιάφορο.  

για τη διαθεσιμότητα γιατί κάποιοι πιστεύουν ότι φέτος θα εξυπηρετηθούν οι προπαραγγελίες ενώ κάθε χρόνο παίρνουν οι γνωστοί, οι κουμπάροι και τα βύσματα δε το καταλαβαίνω .. εκτός αν άλλαξαν αυτοί που έχουν τις αλυσίδες λιανικής… anyway η ελπίδα θα πεθάνει την άλλη Παρασκευή 

Αδερφέ λέμε για χρώματα γιατί τα έχουμε παραγγείλει ήδη χωρίς να τα έχουμε δει, προπαραγγελία, άρα δεν θα έχουμε τη δυνατότητα πρώτα να τα δούμε. Επίσης το White και το Natural ίσως και το μαύρο είναι το ίδιο με πέρυσι σε πολύ μεγάλο βαθμό, άρα τα 3 από τα 4 τα έχουμε δει ήδη.

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, avacan23 είπε

Πόση διαφορα μπορεί να έχει το μαύρο και το NT σε σχέση με το περσινό μοντέλο που έχουμε δει?

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, G10rgos είπε

Αδερφέ λέμε για χρώματα γιατί τα έχουμε παραγγείλει ήδη χωρίς να τα έχουμε δει, προπαραγγελία, άρα δεν θα έχουμε τη δυνατότητα πρώτα να τα δούμε. Επίσης το White και το Natural ίσως και το μαύρο είναι το ίδιο με πέρυσι σε πολύ μεγάλο βαθμό, άρα τα 3 από τα 4 τα έχουμε δει ήδη.

Αν θες να δεις  και το 4ο δες πχ 13 pro max gold. Κάτι τέτοιο είναι το desert, ίσως και χειρότερο γιατί μου κάνει κάτι σε rose gold.

Δημοσ.

https://www.techradar.com/phones/iphone/cant-decide-which-iphone-16-color-to-pre-order-these-are-the-most-popular-shades-according-to-you

ο λαός ψήφισε πρώτη επιλογή στο απλό 16 το μπλε δλδ ultramarine που είναι μια μίξη τόνων μπλε και στο 16 προ το μαύρο 

για το καφέ ο λαός πιστεύει ότι μοιάζει με ροζ χρυσό παρά με χρυσό και είναι η δεύτερη επιλογή. 

την έχω πατήσει πολλές φορές με φωτογραφίες και περιμένω Παρασκευή να τα δω από κοντά. Δυστυχώς οι μπαταρίες και φέτος έμειναν ίδιες… ούτε αυτό δεν έκαναν . Καλή τύχη με τις προπαραγγελίες 

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρουμε ποτε θα έχουμε παραγγελίες από Amazon?

8 λεπτά πριν, BertaJourdan είπε

Για τα Samsung καμια κουβεντα βρε παιδια...

Σε λάθος θέμα είσαι .

Δημοσ.

Preoder 16pm black 256gp απο istorm 15:06. Βλεπω ακομη δεν εχουν κυκλοφορησει αρκετες θηκες. Συγκεκριμενα μια icarer που παιρνω εγω δεν εχει βγει ακομη για τα 16αρια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...