frix_ath Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Δηλαδή όχι μόνο δεν παραδίδουν κινητά, αλλά πετάνε και "τυράκια" με δήθεν διαθέσιμα για να εισπράττουν και να 'τζιράρουν' τα λεφτά μας. Γνωστή παλιά τακτική. Εμείς φταίμε βέβαια! Συμπεριλαμβανομένου και εμού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clGR Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 16 λεπτά πριν, frix_ath είπε Δηλαδή όχι μόνο δεν παραδίδουν κινητά, αλλά πετάνε και "τυράκια" με δήθεν διαθέσιμα για να εισπράττουν και να 'τζιράρουν' τα λεφτά μας. Γνωστή παλιά τακτική. Εμείς φταίμε βέβαια! Συμπεριλαμβανομένου και εμού. εγω παντως παραγγελια 3/10 με χαμηλη διαθεσιμοτητα κ ολλας απο Γερμανο κ 7/10 ηταν στο καταστημα. μαλλον ειχα τυχη 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapsalakos666 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 16 pro μαύρο 128 διαθεσιμο στο Κωτσόβολο σαλάμινας !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vakol Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Μολις παρέλαβα max pro 256 μαύρο από istorm Πάτρας!!! Παραγγελία 13/9. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cataract Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Ξεκίνησαν να έρχονται τα μαύρα φαίνεται;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnie13wav Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, ThanosM97 είπε Η εμπειρία μου από τα "διαθέσιμα" του Γερμανού δεν είναι η καλύτερη. 28/9 εμφάνισε ένα διαθέσιμο 16pro black 256gb με ημερομηνία παράδοσης 2/10. Έκανα online παραγγελία και πληρωμή, και από τότε ακούω "από βδομάδα αναμένουμε παραλαβή από τον προμηθευτή και έχετε προτεραιότητα". Η αντίστοιχη προπαραγγελία από το πλαίσιο προφανώς και δεν έχει παροδοθει, αλλά τουλάχιστον με είχαν προειδοποιήσει για πάνω από μήνα καθυστέρηση. Ευτυχώς που το αναφέρεις, γιατί μπορεί να το έχουν κάνει σύστημα. Γι αυτό κι εγώ αναφέρω «απ ότι λέει», δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos212ftw Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Πήγα για 5η φορά στα public και μου είπαν μέχρι τις 20 του μήνα θα έχω παραλάβει. Είχα προ-παραγγείλει 13/9 6 το απόγευμα και έχω πληρώσει 16 pro max 256 black. Μάλιστα σήμερα μου είπε παρέλαβε 10 pro max διαφόρων χρωμάτων και χωρητικότητας. Εσείς έχετε κάποια εικόνα από public? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uropitionud83 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Ειχε βγαλει ενα διαθεσιμο 256GB 16PM στο καταστημα της ροδου, καποιος το προλαβε πριν πατησα ολοκληρωση αγορας, οπως κι να εχει δεν ισχυει καθολου η σειρα προταιρεοτητας, λογικα το παιζουν τζοκερ ποιος θα παραλαβει απτις προπαραγγελιες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MixMasteR Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 18 λεπτά πριν, Uropitionud83 είπε Ειχε βγαλει ενα διαθεσιμο 256GB 16PM στο καταστημα της ροδου, καποιος το προλαβε πριν πατησα ολοκληρωση αγορας, οπως κι να εχει δεν ισχυει καθολου η σειρα προταιρεοτητας, λογικα το παιζουν τζοκερ ποιος θα παραλαβει απτις προπαραγγελιες. Και εγώ έτσι το πήρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikmak7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Παιδιά σε περίπτωση που προλάβεις κάποιο κινητό από refresh στον κοτσοβολο και ειναι σε αλλη περιοχη απο το μερος που βρισκεσαι,υπαρχει περιπτωση να το στειλουν στην περιοχη σου για να το παραλαβεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klaudio_97 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Πριν λιγο μου εβγαλε σε refresh διαθεσιμο το 256 pm black το ιδιο ακριβως που ειχα προπαραγγειλει απο το καταστημα εδω στην ροδο. Δεν προλαβα να κανω καινουργια παραγγελια και πηγα απο το καταστημα να δω πρωτα τι γινεται με την δικια μου παραγγελια και επειτα να τους αναφερω οτι το ακριβως μοντελο που ειχα προπαραγγειλει οτι το εβγαλε διαθεσιμο. Μου ειπε οτι η δικια μου προπαραγγελια δεν ειναι διαθεσιμη και το συγκεκριμενο που ειδα οτι μαλλον οτι ηταν απο ακυρωση και θα πηγε στον επομενο που εχει κανει την προπαραγγελια. Καταλαβε αμεσως οτι αυτα που μου λεει οτι δεν με πειθουν και της ειπα οτι βλεπω συνεχεια αυτες της διαθεσιμοτητες της παιρνει οποιος προλαβει και οτι δεν τηρειται σειρα προτεραιοτητας. Μου ειπε οτι δεν ισχυει αυτο που λεω και οτι ολα και ολα εχουν ερθει 3 pm ολο αυτον τον καιρο εδω αλλα καποιος ειχε παραγγειλει 6 και ηρθε και τα πηρε πριν λιγες μερες ( πως βγαζει νοημα αυτο; ) Μετα μου ειπε πως τωρα παραδινονται αυτες η παραγγελιες που εχουν γινει 12/9 και 13/9. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου από Klaudio_97 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiriakostjet Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 36 λεπτά πριν, nikmak7 είπε Παιδιά σε περίπτωση που προλάβεις κάποιο κινητό από refresh στον κοτσοβολο και ειναι σε αλλη περιοχη απο το μερος που βρισκεσαι,υπαρχει περιπτωση να το στειλουν στην περιοχη σου για να το παραλαβεις? Δεν στέλνουν από κατάστημα σε κατάστημα, μόνο από κεντρικές αποθήκες στέλνουν είτε σε κατάστημα της επιλογής σου είτε στον χώρο σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
entso111 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Ολοι οι Ροδιτες οι πονεμενοι ειμαστε εδω μέσα;; Μια χαρα! Αχαχαχα Απο iStorm Ροδου παρελαβε κανεις PM 256 και αν ναι ποτε εγινε παραγγελία γτ βλεπω πολλους να λετε για 10-12 Σεπτεμβρίου ενω οι επίσημες προπαραγγελιες ανοιξαν 13 Σεπτεμβρίου 15.00 Στις 10 Σεπτεμβρίου ανοιξε η φορμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και μεσα απο αυτην ηρθε στο email μου μνμ στις 13 Σεπτεμβρίου οτι ανοιξαν οι προπαραγγελιες και την εκανα 15.33. Ευτυχώς δηλαδή που αύξησαν την παραγωγη στα 16pm κατα 21% και θα παραλάβουμε Χριστούγεννα αλλιως θα πηγαιναμε για τσικνοπέμπτη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gpsyco Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Παραγγελία από 16/09 pro 128 desert από public και δεν έχω εξυπηρετηθεί ακόμη. Είναι κάποιος earlier που έχει εξυπηρετηθεί με pro? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uropitionud83 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 19 λεπτά πριν, Gpsyco είπε Παραγγελία από 16/09 pro 128 desert από public και δεν έχω εξυπηρετηθεί ακόμη. Είναι κάποιος earlier που έχει εξυπηρετηθεί με pro? Για το dessert ψάξε και στα άλλα καταστήματα, παίζει να βρεις κι άμεσο διαθέσιμο Μαγκες μολις εκλεισα για παραλαβη Natural 16PM 512GB , δεν ξερω πως το προλαβα, refresh, θα παω να το παρω να τελειωνω. απο Κοτσο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα