Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 16 Pro/ Pro Max

Stelaras1993
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dandri,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, panos212ftw είπε

Γενικά τα μικρα μαγαζακια τα ψωνίζουν απο εξωτερικο και τα βαζουν +200 ευρω απο την κανονική τους τιμη. Λόγω των μεγαλων αλισυδων που τον παιζουν!

Οχι, πηρα τηλ να ρωτησω αν ειναι προς πωληση και μου ειπαν οτι ηταν προπαραγγελιες προς παραδοση. Εχω μετρησει πανω απο 20 κομματια και ολοκληρη iStorm μου ειπαν οτι έχουν παραλαβει μεχρι τωρα μονο 10 τμχ. (Ροδος)

• Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

27 λεπτά πριν, Uropitionud83 είπε

Ρε μάγκες το Natural σαν χρώμα πως σας φαίνεται; Είμαι οριακά να αλλάξω το Black που θα το πάρουμε καλό καλοκαίρι με κάνα natural για άμεση αγορα

Το έχω κ τα σπάει. Όσοι έχουν δει το κινητό μ μ λένε πόσο όμορφο χρώμα είναι. Κ να σ πω την αλήθεια το «ασημένιο» το είχα βάλει στο μάτι απ τ 14 😜😜 αλλά πάντα είχα μαύρα κινητά 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, clGR είπε

Το έχω κ τα σπάει. Όσοι έχουν δει το κινητό μ μ λένε πόσο όμορφο χρώμα είναι. Κ να σ πω την αλήθεια το «ασημένιο» το είχα βάλει στο μάτι απ τ 14 😜😜 αλλά πάντα είχα μαύρα κινητά 

Καλεσα μολις σε κοτσο και γερμανο που τα δειχνει διαθεσιμα αλλα μου ειπανε οτι ειναι ειτε λαθος ειτε το προλαβε αλλος 😢

Επισης με καιει το 16 pm γιατι πουλησα πριν 1 μηνα το 14 pm και εχω αγανακτησει τωρα με το android.

Επεξ/σία από Uropitionud83
  • Sad 1
  • Haha 1

2 ώρες πριν, anthonykleis είπε

Με πήραν απο πλαίσιο για promax 256 black οτι ειναι έτοιμο και θα μου το στείλουν Δευτέρα ! 

Παραγγελία 13/9 15:00 ! 

Οοοοο καλορίζικο !!!! Εγώ από 12/9 στην αναμονή,μου έδωσες ελπίδα 😅

• Like 2

17 λεπτά πριν, Uropitionud83 είπε

Καλεσα μολις σε κοτσο και γερμανο που τα δειχνει διαθεσιμα αλλα μου ειπανε οτι ειναι ειτε λαθος ειτε το προλαβε αλλος 😢

Επισης με καιει το 16 pm γιατι πουλησα πριν 1 μηνα το 14 pm και εχω αγανακτησει τωρα με το android.

Πριν Πάντως που έβγαλε ένα pm NaTi 512 στον κωτσοβολο στον Πειραιά το έκανα checkout με παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα και μου ήρθε πριν λίγο μήνυμα να πάω να το πάρω 

• Like 2

1 λεπτό πριν, equi1908 είπε

Πριν Πάντως που έβγαλε ένα pm NaTi 512 στον κωτσοβολο στον Πειραιά το έκανα checkout με παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα και μου ήρθε πριν λίγο μήνυμα να πάω να το πάρω 

Λογικα το προλαβες, να το χαιρεσαι μπρο, συντομα και η σειρα μας με το πρωτο διαθεσιμο γιατι αποτι φαινεται η προπαραγγελιες ειναι απλα για το φαινεσθαι

• Like 1

38 λεπτά πριν, equi1908 είπε

Tsamadou for ever. !!!

Καλοδουλευτο.

• Like 1

13 λεπτά πριν, nsiampanis είπε

προπαραγγελια απο 10/9 κωτσοβολο 18.51 16 pro max black 

πηγε στο καταστημα ερυθραια χθες και πηγα και το πηρα 

Ποιας χωρητικότητας?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/10/2024 στις 12:42 ΠΜ, ThisIsPanos είπε

Παιδιά δεν ξέρω αν ενδιαφέρεται κανείς αλλά στο site του Public αυτήν την ώρα έχουν iphone 16 pro max 512gb Desert Titanium και λεει από βδομάδα μπορείς να τα παραλαάβεις. 

Και στο μειλ γράφει ότι ειναι Σε Συλλογή 

Ακυρωσα κωτσο και πηρα απο εκει το 16pm dessert 512gb και πληρωμη στο καταστημα ολα οκ παρελαβα σημερα το απογευμα!

Επεξ/σία από foolidis1
  • Like 1

7 ώρες πριν, stefanito83 είπε

Πριν καμία ώρα ήμουνα σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας τους ρωτάω για την κατάσταση της παραγγελίας μου και μου λένε δεν έχουμε καμία εικόνα όταν θα έρθεις την αποθήκη θα σας ενημερώσουμε για να πάτε στο κατάστημα για παραλαβή λέω okay και κάνω εξόφληση. Μετά από 15 λεπτά μου ήρθε μήνυμα με ακριβή παραλαβη ημέρας  στην αποθήκη..

Έκανα εξόφληση πριν μια βδομάδα ακριβώς στον Κωτσόβολο κ ακόμα περιμένω pro max 256 

Και εμένα εχθές ήταν διαθέσιμο για παραλαβή και το πήρα σήμερα. Από όσα είδα και διάβασα εδώ μέσα μάλλον το Public κάνει την καλύτερη δουλειά.

2 ώρες πριν, foolidis1 είπε

Ακυρωσα κωτσο και πηρα απο εκει το 16pm dessert 512gb και πληρωμη στο καταστημα ολα οκ παρελαβα σημερα το απογευμα!

Και εμένα εχθές ήταν διαθέσιμο για παραλαβή και το πήρα σήμερα. Από όσα είδα και διάβασα εδώ μέσα μάλλον το Public κάνει την καλύτερη δουλειά.

20 ώρες πριν, johnnie13wav είπε

Στο σάιτ του Γερμανού έχουν διάφορα διαθέσιμα, έχει και pro απ ότι λέει. 

Η εμπειρία μου από τα "διαθέσιμα" του Γερμανού δεν είναι η καλύτερη. 28/9 εμφάνισε ένα διαθέσιμο 16pro black 256gb με ημερομηνία παράδοσης 2/10. Έκανα online παραγγελία και πληρωμή, και από τότε ακούω "από βδομάδα αναμένουμε παραλαβή από τον προμηθευτή και έχετε προτεραιότητα".

Η αντίστοιχη προπαραγγελία από το πλαίσιο προφανώς και δεν έχει παροδοθει, αλλά τουλάχιστον με είχαν προειδοποιήσει για πάνω από μήνα καθυστέρηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...