entso111 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, panos212ftw είπε Γενικά τα μικρα μαγαζακια τα ψωνίζουν απο εξωτερικο και τα βαζουν +200 ευρω απο την κανονική τους τιμη. Λόγω των μεγαλων αλισυδων που τον παιζουν! Οχι, πηρα τηλ να ρωτησω αν ειναι προς πωληση και μου ειπαν οτι ηταν προπαραγγελιες προς παραδοση. Εχω μετρησει πανω απο 20 κομματια και ολοκληρη iStorm μου ειπαν οτι έχουν παραλαβει μεχρι τωρα μονο 10 τμχ. (Ροδος) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clGR Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 27 λεπτά πριν, Uropitionud83 είπε Ρε μάγκες το Natural σαν χρώμα πως σας φαίνεται; Είμαι οριακά να αλλάξω το Black που θα το πάρουμε καλό καλοκαίρι με κάνα natural για άμεση αγορα Το έχω κ τα σπάει. Όσοι έχουν δει το κινητό μ μ λένε πόσο όμορφο χρώμα είναι. Κ να σ πω την αλήθεια το «ασημένιο» το είχα βάλει στο μάτι απ τ 14 😜😜 αλλά πάντα είχα μαύρα κινητά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uropitionud83 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, clGR είπε Το έχω κ τα σπάει. Όσοι έχουν δει το κινητό μ μ λένε πόσο όμορφο χρώμα είναι. Κ να σ πω την αλήθεια το «ασημένιο» το είχα βάλει στο μάτι απ τ 14 😜😜 αλλά πάντα είχα μαύρα κινητά Καλεσα μολις σε κοτσο και γερμανο που τα δειχνει διαθεσιμα αλλα μου ειπανε οτι ειναι ειτε λαθος ειτε το προλαβε αλλος 😢 Επισης με καιει το 16 pm γιατι πουλησα πριν 1 μηνα το 14 pm και εχω αγανακτησει τωρα με το android. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου από Uropitionud83 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Connie12 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, anthonykleis είπε Με πήραν απο πλαίσιο για promax 256 black οτι ειναι έτοιμο και θα μου το στείλουν Δευτέρα ! Παραγγελία 13/9 15:00 ! Οοοοο καλορίζικο !!!! Εγώ από 12/9 στην αναμονή,μου έδωσες ελπίδα 😅 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
equi1908 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 17 λεπτά πριν, Uropitionud83 είπε Καλεσα μολις σε κοτσο και γερμανο που τα δειχνει διαθεσιμα αλλα μου ειπανε οτι ειναι ειτε λαθος ειτε το προλαβε αλλος 😢 Επισης με καιει το 16 pm γιατι πουλησα πριν 1 μηνα το 14 pm και εχω αγανακτησει τωρα με το android. Πριν Πάντως που έβγαλε ένα pm NaTi 512 στον κωτσοβολο στον Πειραιά το έκανα checkout με παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα και μου ήρθε πριν λίγο μήνυμα να πάω να το πάρω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uropitionud83 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, equi1908 είπε Πριν Πάντως που έβγαλε ένα pm NaTi 512 στον κωτσοβολο στον Πειραιά το έκανα checkout με παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα και μου ήρθε πριν λίγο μήνυμα να πάω να το πάρω Λογικα το προλαβες, να το χαιρεσαι μπρο, συντομα και η σειρα μας με το πρωτο διαθεσιμο γιατι αποτι φαινεται η προπαραγγελιες ειναι απλα για το φαινεσθαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 38 λεπτά πριν, equi1908 είπε Πριν Πάντως που έβγαλε ένα pm NaTi 512 στον κωτσοβολο στον Πειραιά το έκανα checkout με παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα και μου ήρθε πριν λίγο μήνυμα να πάω να το πάρω Tsamadou for ever. !!! Καλοδουλευτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nsiampanis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου προπαραγγελια απο 10/9 κωτσοβολο 18.51 16 pro max black πηγε στο καταστημα ερυθραια χθες και πηγα και το πηρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmakosapple Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 13 λεπτά πριν, nsiampanis είπε προπαραγγελια απο 10/9 κωτσοβολο 18.51 16 pro max black πηγε στο καταστημα ερυθραια χθες και πηγα και το πηρα Ποιας χωρητικότητας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nsiampanis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 256 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
a150 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Απο Κωτσοβολο Ροδου με Ημερομηνία καταχώρησης 12/09/2024 11:18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foolidis1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Στις 5/10/2024 στις 12:42 ΠΜ, ThisIsPanos είπε Παιδιά δεν ξέρω αν ενδιαφέρεται κανείς αλλά στο site του Public αυτήν την ώρα έχουν iphone 16 pro max 512gb Desert Titanium και λεει από βδομάδα μπορείς να τα παραλαάβεις. Και στο μειλ γράφει ότι ειναι Σε Συλλογή Ακυρωσα κωτσο και πηρα απο εκει το 16pm dessert 512gb και πληρωμη στο καταστημα ολα οκ παρελαβα σημερα το απογευμα! Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου από foolidis1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nakos12 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, stefanito83 είπε Πριν καμία ώρα ήμουνα σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας τους ρωτάω για την κατάσταση της παραγγελίας μου και μου λένε δεν έχουμε καμία εικόνα όταν θα έρθεις την αποθήκη θα σας ενημερώσουμε για να πάτε στο κατάστημα για παραλαβή λέω okay και κάνω εξόφληση. Μετά από 15 λεπτά μου ήρθε μήνυμα με ακριβή παραλαβη ημέρας στην αποθήκη.. Έκανα εξόφληση πριν μια βδομάδα ακριβώς στον Κωτσόβολο κ ακόμα περιμένω pro max 256 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThisIsPanos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Και εμένα εχθές ήταν διαθέσιμο για παραλαβή και το πήρα σήμερα. Από όσα είδα και διάβασα εδώ μέσα μάλλον το Public κάνει την καλύτερη δουλειά. 2 ώρες πριν, foolidis1 είπε Ακυρωσα κωτσο και πηρα απο εκει το 16pm dessert 512gb και πληρωμη στο καταστημα ολα οκ παρελαβα σημερα το απογευμα! Και εμένα εχθές ήταν διαθέσιμο για παραλαβή και το πήρα σήμερα. Από όσα είδα και διάβασα εδώ μέσα μάλλον το Public κάνει την καλύτερη δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosM97 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 20 ώρες πριν, johnnie13wav είπε Στο σάιτ του Γερμανού έχουν διάφορα διαθέσιμα, έχει και pro απ ότι λέει. Η εμπειρία μου από τα "διαθέσιμα" του Γερμανού δεν είναι η καλύτερη. 28/9 εμφάνισε ένα διαθέσιμο 16pro black 256gb με ημερομηνία παράδοσης 2/10. Έκανα online παραγγελία και πληρωμή, και από τότε ακούω "από βδομάδα αναμένουμε παραλαβή από τον προμηθευτή και έχετε προτεραιότητα". Η αντίστοιχη προπαραγγελία από το πλαίσιο προφανώς και δεν έχει παροδοθει, αλλά τουλάχιστον με είχαν προειδοποιήσει για πάνω από μήνα καθυστέρηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα