Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 16 Pro/ Pro Max

Stelaras1993
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dandri,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

33 λεπτά πριν, arva είπε

PM NaTi 256 στον Γερμανό το βγάζει παράδοση στον χώρο σου έως 15/10 ή παραλαβή από κατάστημα 14-15/10.

Που το είδες αυτό? Γιατί μπαίνω και απλώς εμφανίζει "μη διαθέσιμο".

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πριν καμία ώρα ήμουνα σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας τους ρωτάω για την κατάσταση της παραγγελίας μου και μου λένε δεν έχουμε καμία εικόνα όταν θα έρθεις την αποθήκη θα σας ενημερώσουμε για να πάτε στο κατάστημα για παραλαβή λέω okay και κάνω εξόφληση. Μετά από 15 λεπτά μου ήρθε μήνυμα με ακριβή παραλαβη ημέρας  στην αποθήκη..

• Confused 2

Τώρα το βγάζει μη διαθέσιμο!

15 λεπτά πριν, prototypegr είπε

24 λεπτά πριν, prototypegr είπε

Δεν είχε 256gb, βγάζει διαθέσιμα NaTi 512GB και 1TB μέσα στην ημέρα εδώ και αρκετές ημέρες με παράδοση εντός 2-3 εργάσιμων και όντως τα παραδίδουν (πήρε φίλος μου)..

Επίσης σε καταστήματα Γερμανός υπάρχει και κίνηση με 256gb κυρίως Desert απλά δεν τα ανεβάζουν σαν απόθεμα γιατί εξυπηρετούν πελάτες που τα έχουν ζητήσει (από ιδιοκτήτη καταστήματος επαρχίας το έμαθα αυτό)

18 λεπτά πριν, stefanito83 είπε

Πριν καμία ώρα ήμουνα σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας τους ρωτάω για την κατάσταση της παραγγελίας μου και μου λένε δεν έχουμε καμία εικόνα όταν θα έρθεις την αποθήκη θα σας ενημερώσουμε για να πάτε στο κατάστημα για παραλαβή λέω okay και κάνω εξόφληση. Μετά από 15 λεπτά μου ήρθε μήνυμα με ακριβή παραλαβη ημέρας  στην αποθήκη..

Είναι σιχαμένοι. 

• Haha 1

9 λεπτά πριν, equi1908 είπε

Δεν είχε 256gb, βγάζει διαθέσιμα NaTi 512GB και 1TB μέσα στην ημέρα εδώ και αρκετές ημέρες με παράδοση εντός 2-3 εργάσιμων και όντως τα παραδίδουν (πήρε φίλος μου)..

Επίσης σε καταστήματα Γερμανός υπάρχει και κίνηση με 256gb κυρίως Desert απλά δεν τα ανεβάζουν σαν απόθεμα γιατί εξυπηρετούν πελάτες που τα έχουν ζητήσει (από ιδιοκτήτη καταστήματος επαρχίας το έμαθα αυτό)

Έβγαζε το NaTi 512GB άμεσα διαθέσιμο σε 2 καταστήματα στη περιοχή μου!!!

11 λεπτά πριν, MrVOID είπε

Εγώ πλαίσιο έχω πληρώσει όλο το ποσό από τις 17, έχω καλέσει 10.000 φορές και τίποτα ακόμη.

Εγώ που το έχω βάλει με 7 δόσεις άτοκες χωρίς κάρτα γνωρίζουμε αν πιάνεται σαν πληρωμή ή όχι;Γιατί ακόμα δεν έχει έρθει ημερομηνία πληρωμής δόσης.. 

3 λεπτά πριν, George6633 είπε

Εγώ που το έχω βάλει με 7 δόσεις άτοκες χωρίς κάρτα γνωρίζουμε αν πιάνεται σαν πληρωμή ή όχι;Γιατί ακόμα δεν έχει έρθει ημερομηνία πληρωμής δόσης.. 

Κι εγώ έτσι είμαι, πιάνετε ως πληρωμή ναι.

• Thanks 1

49 λεπτά πριν, MrVOID είπε

Εγώ πλαίσιο έχω πληρώσει όλο το ποσό από τις 17, έχω καλέσει 10.000 φορές και τίποτα ακόμη.

Στο Πλαισιο δεν παίζει ρόλο αν πληρώσεις την προπαραγγελία.

Παίζει ρόλο πότε έκανες την προπαραγγελία. 

40 λεπτά πριν, George6633 είπε

Στο Πλαισιο δεν παίζει ρόλο αν πληρώσεις την προπαραγγελία.

Παίζει ρόλο πότε έκανες την προπαραγγελία. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...