Barbarachios9 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου ΚΑλησπερα. Εχει παραλαβει καποιος pro max 256gb black απο κωτσοβολο?? Εχω εκδηλωση ενδιαφεροντος απο 12/09 και 13/09 αφησα χρηματα στο καταστημα και μου λενε οτι ακομα δεν εχουν εξυπηρετηθει παραγγελιες με ημερομηνια 12/09. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klaudio_97 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, Barbarachios9 είπε ΚΑλησπερα. Εχει παραλαβει καποιος pro max 256gb black απο κωτσοβολο?? Εχω εκδηλωση ενδιαφεροντος απο 12/09 και 13/09 αφησα χρηματα στο καταστημα και μου λενε οτι ακομα δεν εχουν εξυπηρετηθει παραγγελιες με ημερομηνια 12/09. Ειμαι στην ακριβώς ιδια θεση με εσενα. Ιδιο ακριβώς μοντελο και ιδια ακριβώς ημερομηνία προπαραγγελιας με προκαταβολή και απολύτως τίποτα ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmakosapple Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Klaudio_97 είπε Ειμαι στην ακριβώς ιδια θεση με εσενα. Ιδιο ακριβώς μοντελο και ιδια ακριβώς ημερομηνία προπαραγγελιας με προκαταβολή και απολύτως τίποτα ακομα. Αν σας ηρεμεί κάπως, ίδια κατάσταση με εσάς, παραγγελία και εξόφληση 11/09. Με το pro max 256 Black πρέπει να υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην παράδοση. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου από jimmakosapple 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pakosmarkop Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Κάνω παραγγελία iPhone 16 pro max 256 natural titanium από Κωτσό 20 Σεπτεμβρίου με πλάνο δόσεων. Δεκτός εγγυητής και εγώ. Παρακολουθώ το φόρουμ εδώ… περνάνε οι μέρες έως και χθες 10 Οκτωβρίου στέλνω email και πέρασα και από κατάστημα Σερρών μου λένε αναμονή τον αποθεμάτων είστε εντάξει απλά υπομονή! Λίγες ώρες μετά μου στέλνουν ένα ξερό μήνυμα η παραγγελία σας ακυρώθηκε! Πήρα τηλ στα κεντρικά και δεν ήξεραν ΚΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ θα το προωθήσουμε κλπ κλπ! Κάνω παραγγελία από Skroutz iPhone 16 pro max 256 natural titanium και πάω σήμερα 11 Οκτωβρίου να παραλάβω από μεταφορική και συγκεκριμένα αγορά από κατάστημα ISOLVE (γλυφάδα). Δεν ξέρω τι γίνετε πλέον με κώτσο και γενικά φέτος. Αναφέρω απλά μήπως κάποιος περιμένει καιρό τζάμπα και μην πάθει το ίδιο με μένα τσάμπα τόσες μέρες! Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου από Pakosmarkop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianso Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Χωρίς να έχω κάνει καμία παραγγελία, βρέθηκα σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις κατά τη διάρκεια βόλτας μου σε κατάστημα Πλαίσιο (Αθήνα), και κάθε φορά υπήρχαν 2-3 ακυρωμένες παραγγελίες που απελευθέρωσαν μοντέλα iPhone 16 Pro (σε διάφορα χρώματα και χωρητικότητες), ενώ υπήρχε αρκετό απόθεμα σε iPhone 16 και 16 Plus. Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν : και πέρσι, με το iPhone 15 Pro, μέσα Οκτωβρίου, βρήκα εύκολα συσκευές (σε κατάστημα Κωτσόβολος), και φέτος στο Πλαίσιο συνέβη το ίδιο, χωρίς καμία δυσκολία. Με 115 σελίδες συζήτησης για αυτό το θέμα, απορώ αν στην Ελλάδα υπάρχουν τόσοι επαγγελματίες που έχουν αληθινή ανάγκη το κινητό από την πρώτη μέρα και παραγγέλνουν από όλα τα καταστήματα, ή απλώς κόσμος που θέλει να επιδείξει το νέο κινητό στους φίλους του σε μια καφετέρια (και πάλι, χωρίς να παρεξηγηθώ). Όσοι έχουν δουλέψει σε λιανικό εμπόριο καταλαβαίνουν πόσο δύσκολα είναι τα logistics / διαχείρηση αποθέματος. ΥΓ : τα παιδιά πολύ ευγενικά στο κατάστημα καθώς περίμενα για τζαμάκι μου είπαν πως για pro max ο μέσος χρόνος αναμονής είναι 40-60 μέρες (ανάλογα το χρώμα και χωρητικότητα) ενώ για το pro είναι 15-30 μέρες (μερικά μπορεί και ίσως ούτε εβδομάδα να κάνουν). Επίσης λόγω του φαινομένου που όλοι ξέρουμε καθημερινά αποδεσμεύουν σε stock 3-4 κομμάτια ανάλογα την ημέρα (μόνο στο κατάστημα αυτό). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnie13wav Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, gianso είπε Χωρίς να έχω κάνει καμία παραγγελία, βρέθηκα σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις κατά τη διάρκεια βόλτας μου σε κατάστημα Πλαίσιο (Αθήνα), και κάθε φορά υπήρχαν 2-3 ακυρωμένες παραγγελίες που απελευθέρωσαν μοντέλα iPhone 16 Pro (σε διάφορα χρώματα και χωρητικότητες), ενώ υπήρχε αρκετό απόθεμα σε iPhone 16 και 16 Plus. Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν : και πέρσι, με το iPhone 15 Pro, μέσα Οκτωβρίου, βρήκα εύκολα συσκευές (σε κατάστημα Κωτσόβολος), και φέτος στο Πλαίσιο συνέβη το ίδιο, χωρίς καμία δυσκολία. Με 115 σελίδες συζήτησης για αυτό το θέμα, απορώ αν στην Ελλάδα υπάρχουν τόσοι επαγγελματίες που έχουν αληθινή ανάγκη το κινητό από την πρώτη μέρα και παραγγέλνουν από όλα τα καταστήματα, ή απλώς κόσμος που θέλει να επιδείξει το νέο κινητό στους φίλους του σε μια καφετέρια (και πάλι, χωρίς να παρεξηγηθώ). Όσοι έχουν δουλέψει σε λιανικό εμπόριο καταλαβαίνουν πόσο δύσκολα είναι τα logistics / διαχείρηση αποθέματος. ΥΓ : τα παιδιά πολύ ευγενικά στο κατάστημα καθώς περίμενα για τζαμάκι μου είπαν πως για pro max ο μέσος χρόνος αναμονής είναι 40-60 μέρες (ανάλογα το χρώμα και χωρητικότητα) ενώ για το pro είναι 15-30 μέρες (μερικά μπορεί και ίσως ούτε εβδομάδα να κάνουν). Επίσης λόγω του φαινομένου που όλοι ξέρουμε καθημερινά αποδεσμεύουν σε stock 3-4 κομμάτια ανάλογα την ημέρα (μόνο στο κατάστημα αυτό). Είτε θέλει να το επιδείξει, είτε το χρειάζεται πραγματικά κάποιος, είναι καταναλωτής. Η διαχείριση πχ των ακυρώσεων και η απελευθέρωση μοντέλων μόνο στα καταστήματα, ας πούμε, είναι τραγική όταν μιλάμε για μεγάλες αλυσίδες. Θα μπορούσαν κάλλιστα να πηγαίνουν αυτά τα τηλέφωνα στον αμέσως επόμενο που έχει παραγγείλει. Επίσης, το πρόβλημα είναι τα black και τα Pro Max κυρίως αυτού του χρώματος. Τα υπόλοιπα μοντέλα έχουν πιο καλή ροή και σιγά σιγά ο κόσμος παραλαμβάνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanito83 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, gianso είπε Χωρίς να έχω κάνει καμία παραγγελία, βρέθηκα σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις κατά τη διάρκεια βόλτας μου σε κατάστημα Πλαίσιο (Αθήνα), και κάθε φορά υπήρχαν 2-3 ακυρωμένες παραγγελίες που απελευθέρωσαν μοντέλα iPhone 16 Pro (σε διάφορα χρώματα και χωρητικότητες), ενώ υπήρχε αρκετό απόθεμα σε iPhone 16 και 16 Plus. Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν : και πέρσι, με το iPhone 15 Pro, μέσα Οκτωβρίου, βρήκα εύκολα συσκευές (σε κατάστημα Κωτσόβολος), και φέτος στο Πλαίσιο συνέβη το ίδιο, χωρίς καμία δυσκολία. Με 115 σελίδες συζήτησης για αυτό το θέμα, απορώ αν στην Ελλάδα υπάρχουν τόσοι επαγγελματίες που έχουν αληθινή ανάγκη το κινητό από την πρώτη μέρα και παραγγέλνουν από όλα τα καταστήματα, ή απλώς κόσμος που θέλει να επιδείξει το νέο κινητό στους φίλους του σε μια καφετέρια (και πάλι, χωρίς να παρεξηγηθώ). Όσοι έχουν δουλέψει σε λιανικό εμπόριο καταλαβαίνουν πόσο δύσκολα είναι τα logistics / διαχείρηση αποθέματος. ΥΓ : τα παιδιά πολύ ευγενικά στο κατάστημα καθώς περίμενα για τζαμάκι μου είπαν πως για pro max ο μέσος χρόνος αναμονής είναι 40-60 μέρες (ανάλογα το χρώμα και χωρητικότητα) ενώ για το pro είναι 15-30 μέρες (μερικά μπορεί και ίσως ούτε εβδομάδα να κάνουν). Επίσης λόγω του φαινομένου που όλοι ξέρουμε καθημερινά αποδεσμεύουν σε stock 3-4 κομμάτια ανάλογα την ημέρα (μόνο στο κατάστημα αυτό). Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα απλά δεν έχει νόημα η προπαραγγελία τελικά κακώς η εταιρείες δίνουν χωρίς έλεγχο κινητά με αποφορολόγηση σε όλους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArMAX Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Γεια σας, επειδη πρωτη φορα θα μεταβω απο android σε iphone θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε ποτε περιπου στοκαρει το 16 η εστω θα υπαρχουν μερικα τεμαχια στα καταστηματα για αγορα? Με βαση παλιοτερων χρονων κλπ Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου από ArMAX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dmtt Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, ArMAX είπε Γεια σας, επειδη πρωτη φορα θα μεταβω απο android σε iphone θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε ποτε περιπου στοκαρει η εστω θα υπαρχουν μερικα τεμαχια στα καταστηματα το 16 για αγορα? Με βαση παλιοτερων χρονων κλπ Το iPhone 16 το απλό ίσως υπάρχει ακόμα και τώρα σε μερικά καταστήματα αν ψάξετε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Εδω και μια βδομαδα στον κωτσοβολο με refresh δεν υπαρχει δειγμα 16 pro/max. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArMAX Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 17 λεπτά πριν, Dmtt είπε Το iPhone 16 το απλό ίσως υπάρχει ακόμα και τώρα σε μερικά καταστήματα αν ψάξετε σκεφτομουν για το προ...ομως ευχαριστω για την απαντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnie13wav Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 17 λεπτά πριν, ArMAX είπε σκεφτομουν για το προ...ομως ευχαριστω για την απαντηση Στο σάιτ του Γερμανού έχουν διάφορα διαθέσιμα, έχει και pro απ ότι λέει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 51 λεπτά πριν, jonis είπε Εδω και μια βδομαδα στον κωτσοβολο με refresh δεν υπαρχει δειγμα 16 pro/max. Καλύτερα, μήπως και παραλάβουν οι προπαραγγελίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arva Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου PM NaTi 256 στον Γερμανό το βγάζει παράδοση στον χώρο σου έως 15/10 ή παραλαβή από κατάστημα 14-15/10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
josuts Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 27 λεπτά πριν, arva είπε PM NaTi 256 στον Γερμανό το βγάζει παράδοση στον χώρο σου έως 15/10 ή παραλαβή από κατάστημα 14-15/10. Σημερα παραλαβη τη 16 προ μαξ 512 gb που ειχα προπαραγγειλει κ προπληρωση απο Γερμανο στον χωρο μου καθως ειχα βαρεθει να περιμενω το στορμ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα