Dmtt Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 16 λεπτά πριν, Constantinos_L είπε Με πήραν χθες τηλέφωνο και μου είπαν ότι έχω καλή σειρά προτεραιότητας (13/9 7:30 iPhone 16 pro black #252288) και ότι λογικά στην επόμενη παραλαβή, που δεν γνωρίζουν πότε θα γίνει, θα το παραλάβω. Έχεις κάνει προπληρωμή και επίσης πως σου είπαν την σειρά σου εμένα δεν μου λένε τπτ στο τηλέφωνο δυστυχώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charakaratza_ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Dmtt είπε Έχεις κάνει προπληρωμή και επίσης πως σου είπαν την σειρά σου εμένα δεν μου λένε τπτ στο τηλέφωνο δυστυχώς Εμένα μ είπαν από το κατάστημα μόνο… από το τηλέφωνο δεν λένε κάτι αλλά αυτό ακούω από την πρώτη μέρα ! Οτι είμαι στην επόμενη παραλαβή ! Που από την ημέρα λανσαρίσματος δεν έχει δώσει μαύρο το συγκεκριμένο κατάστημα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianniskks Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, Constantinos_L είπε Με πήραν χθες τηλέφωνο και μου είπαν ότι έχω καλή σειρά προτεραιότητας (13/9 7:30 iPhone 16 pro black #252288) και ότι λογικά στην επόμενη παραλαβή, που δεν γνωρίζουν πότε θα γίνει, θα το παραλάβω. Έχουμε περί τα 600 νούμερα διαφορά (εγώ προς τα επάνω) άρα πάω καλό Νοέμβριο κι έχει ο Θεός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greymarmita Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 15 ώρες πριν, Dmtt είπε Κανενα νεο απο istorm εχουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cataract Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Σήμερα κάλεσα istorm για να σπάσουν την παραγγελία μου καθώς με το iphone 16 pro έχω και apple watch 10 46mm + airpods 4 και μου ειπαν να παω να τα παρω τα 2 τελευταια καθώς το τηλέφωνο θέλει 1-1,5 μήνα από την ημερομηνία παραγγελίας. Αναμένουν παραλαβές σύντομα και τους στέλνουν περισσότερα iphone pro από pro max. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου από Cataract Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uropitionud83 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, Constantinos_L είπε Με πήραν χθες τηλέφωνο και μου είπαν ότι έχω καλή σειρά προτεραιότητας (13/9 7:30 iPhone 16 pro black #252288) και ότι λογικά στην επόμενη παραλαβή, που δεν γνωρίζουν πότε θα γίνει, θα το παραλάβω. Πολυ χλομο το κοβω, τι gb πηρες; εγω με 256 PM Black ειμαι περιπου 400 νουμερα μπροστα σου, δεν εχω λαβει ενημερωση ουτε για αστειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JAChte Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 9 λεπτά πριν, Cataract είπε Σήμερα κάλεσα istorm για να σπάσουν την παραγγελία μου καθώς με το iphone 16 pro έχω και apple watch 10 46mm + airpods 4 και μου ειπαν να παω να τα παρω τα 2 τελευταια καθώς το τηλέφωνο θέλει 1-1,5 μήνα. Αναμένουν παραλαβές σύντομα και τους στέλνουν περισσότερα iphone pro από pro max. αναμενουν παραλαβες συντομα ή σε 1-1,5 μηνα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cataract Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 8 λεπτά πριν, JAChte είπε αναμενουν παραλαβες συντομα ή σε 1-1,5 μηνα? Από την ημερομηνία παραγγελίας. Εγώ 24/9 έδωσα την παραγγελία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrVOID Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 14 λεπτά πριν, Uropitionud83 είπε Πολυ χλομο το κοβω, τι gb πηρες; εγω με 256 PM Black ειμαι περιπου 400 νουμερα μπροστα σου, δεν εχω λαβει ενημερωση ουτε για αστειο Το νούμερο αυτό είναι αύξοντας αριθμός παραγγελιών, δεν αφορά μόνο παραγγελίες iPhone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyrossss Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Από isystem παραγγελία 13/9 μόλις ήρθε μειλ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uropitionud83 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Στον Γερμανό έχει διαθέσιμα 16 PM, κι σε μαύρο απλά σε 1TB Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου από Uropitionud83 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnie13wav Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Το μοναδικό διαθέσιμο iPhone αυτή τη στιγμή στο πλαίσιο. Κι εμείς περιμένουμε να παραλάβουμε. Καλά Χριστούγεννα θα πω εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyrossss Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Υπάρχει μια περίπτωση να μην το παραλάβω γιατί σκέφτομαι μπας και πάω σε προ μαξ. Σε περίπτωση που θέλει κάποιος να το παραλάβει δεν ξέρω άμα γίνεται από τιμολόγιο να αλλάξει σε απόδειξη. 3 ώρες πριν, spyrossss είπε Από isystem παραγγελία 13/9 μόλις ήρθε μειλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klaudio_97 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Χωρις καν να επικοινωνησω μαζι τους. Απλα ειπαν να το στειλουν για να γελασουν μαζι μου. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου από Klaudio_97 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 20 hours ago, kiriakostjet said: Δεν το θέλω, θα περιμένω😆😆😆 Παραλαβές; 20 hours ago, kiriakostjet said: Δεν το θέλω, θα περιμένω😆😆😆 Παραλαβές; 20 hours ago, kiriakostjet said: Δεν το θέλω, θα περιμένω😆😆😆 Παραλαβές; 20 hours ago, kiriakostjet said: Δεν το θέλω, θα περιμένω😆😆😆 Παραλαβές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα