Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 16 Pro/ Pro Max

Stelaras1993
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dandri,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγω απο προπαραγγελια 13 Σεπτεμβρη 6 ωρα απο πλαισιο τιποτα… ουτε τηλεφωνο υυτε email ουτε τιποτα… και φυσικα εχω ειδη πληρωσει την πρωτη δοση και οπως το βλεπω και του επομενου μηνα…. (Iphone 16 pm white 256)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 hours ago, kiriakostjet said:

Στην ασφάλεια μου την έκαναν την έκπτωση αλλά ούτε αυτό δεν έκαναν σωστά..αντί να τα αφαιρέσουν από την ασφάλεια αφαίρεσαν 60€ από τη συσκευή! 

Σωτηρη να σε ενημερωσω πως εχει ενα διαθεσιμο η Δημητρα στην Πατρα

• Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, tzotzo είπε

Σωτηρη να σε ενημερωσω πως εχει ενα διαθεσιμο η Δημητρα στην Πατρα

Για τι πράγμα μιλάς; 

Επεξ/σία από athanaso77

40 λεπτά πριν, George0423 είπε

Εγω απο προπαραγγελια 13 Σεπτεμβρη 6 ωρα απο πλαισιο τιποτα… ουτε τηλεφωνο υυτε email ουτε τιποτα… και φυσικα εχω ειδη πληρωσει την πρωτη δοση και οπως το βλεπω και του επομενου μηνα…. (Iphone 16 pm white 256)

Σου ζήτησαν να το πληρώσεις ; Γιατί και εγώ ρώτησα, που έκανα προπαραγγελία την ίδια μέρα, μου είπαν να μην πληρώσω, παρά μόνο όταν είναι να παραλάβω.

Δεν μου ζητησαν κατι. Κατευθειαν online αγορα εβαλα τις δοσεισ και με το που μπηκε ο μηνας ηρθε η πρωτη δοση. Δεν μου ειπε καποιοσ να πληρωσω η οχι. Αλλα αμα ειναι να ρωταμε αν πρεπει να πληρωσουμε η οχι τι να πω πραγματικα...

Σήμερα έγινε αλλαγή στην παραγγελία μου στο public για το 16 pro max 512gb. Είναι έτοιμη για παραλαβή και με ενημερώνουν να πάω να την πάρω! Είχα κάνει την παραγγελία  5/10 με πληρωμή στο κατάστημα και πέρασα από εκεί προχθές να δω τι γίνεται, όπου με ενημέρωσαν ότι αν πληρώσεις την συσκευή ή δώσεις προκαταβολή για αυτήν ανεβαίνεις στην σειρά. Ετσι έκανα και εγώ και την πλήρωσα ολόκληρη. Τώρα σύμπτωση ή να ισχύει όντως; Μια μέρα μετά η παραγγελία φάνηκε ότι είναι σε ενδοδιακινηση και σήμερα έτοιμη για παραλαβή. 
 Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι όντως ισχύει αυτό με την πληρωμή ώστε να αποθαρρύνονται οι πολλαπλές παραγγελίες στα καταστήματα και να κρατάνε κόσμο.

12 ώρες πριν, Dmtt είπε

Κανενα νεο απο istorm εχουμε?

Με πήραν χθες τηλέφωνο και μου είπαν ότι έχω καλή σειρά προτεραιότητας (13/9 7:30 iPhone 16 pro black #252288) και ότι λογικά στην επόμενη παραλαβή, που δεν γνωρίζουν πότε θα γίνει, θα το παραλάβω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...