Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 16 Pro/ Pro Max

Stelaras1993
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dandri,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα και από εμένα. Παραγγελία από kotso Σάββατο 05/10 απόγευμα PM 512 Desert παραλαβή χθες. Παραγγελία από 20/09 πάλι για PM αλλά 256 desert ακόμα περιμένω! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, numlore είπε

Καλησπέρα και από εμένα. Παραγγελία από kotso Σάββατο 05/10 απόγευμα PM 512 Desert παραλαβή χθες. Παραγγελία από 20/09 πάλι για PM αλλά 256 desert ακόμα περιμένω! 

Κάτσε ρε, τα 256 (που είναι και αυτά με τη μεγαλύτερη ζήτηση) είναι ακόμη στις πρώτες ώρες των pre-oders. Έχεις δρόμο!

• Like 1

3 ώρες πριν, prototypegr είπε

Ηθελα να ρωτήσω για αυτό το μαγαζί. Βλέπω σχετικά λογικές τιμές, σε σχέση με άλλα μαγαζιά, απλώς δεν ήξερα για κατά πόσο είναι αξιόπιστο. Παλιότερα είχα αγοράσει κάτι για τον υπολογιστή και δεν είχα θέμα, αλλά εδώ μιλάμε για περισσότερα χρήματα.

Εμένα μου το έβαλαν αντικαταβολή! Δεν θα τα πλήρωνα μπροστά ! Βλέπω κριτικές είναι καλές και η επικοινωνία για όλα έχει γίνει μέσω τηλεφώνου! 

51 λεπτά πριν, numlore είπε

Ότι να ναι ρε συ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Uropitionud83 είπε

Μάγκες λογικά ο κοτσο έκοψε το refresh, 3η μέρα δεν βλέπω κάτι

Σε χθεσινή συνομιλία με έναν εκπρόσωπο τους μου είπε ότι θα περιμένω γύρω στις 10-20 μέρες για να παραλάβω με παραγγελία 19/09. Επίσης μου είπε ότι έχουν ξεκινήσει και εξυπηρετούν πολλές παραγγελίες κάθε μέρα. Ίσως γιαυτο να μην βλέπεις τίποτα με refresh.

Η λογική λέει ότι τα μαγαζιά θέλουν να ξεμπερδέψουν με τις προπαραγγελίες για να έχουν απόθεμα τα Χριστούγεννα όπου και τότε αγοράζει πολύς κόσμος. Επομένως έχει μια βάση αυτό που μου είπε η κοπέλα στον Κωτσόβολο. Ξεκίνησαν να εξυπηρετούν πολλές προπαραγγελίες για να τελειώσουν μέχρι τις γιορτές και να έχουν μπόλικο απόθεμα.

Επεξ/σία από SpyrosJDM
  • Like 1

4 ώρες πριν, kiriakostjet είπε

Εγώ πάντως την τσίμπησα την εκπτωσούλα..άσχετα αν θα παραλάβω Ιανουάριο😆😆Screenshot_20241009_160136_SamsungInternet.jpg.83d1d976abb4ff1b249b196cb60858a0.jpg

Πώς την πήρες την έκπτωση; 

10 λεπτά πριν, tryf3 είπε

Πώς την πήρες την έκπτωση; 

Στην ασφάλεια μου την έκαναν την έκπτωση αλλά ούτε αυτό δεν έκαναν σωστά..αντί να τα αφαιρέσουν από την ασφάλεια αφαίρεσαν 60€ από τη συσκευή! 

• Thanks 1
  • Haha 1

Μαγκες καλησπερα. Παρελαβα σημερα απο public με παραγγελια 23/9 iphone 16 pro max natural titanium 512 gb. Περιμενα πολυ χειροτερα αλλα ευτυχως ηρθε σε κανονικα πλαισια απο αποψη χρονου

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, Uropitionud83 είπε

Όσοι λάβατε το 16 Pro max η γενικά τα 16αρια μπορείτε να μας αναφέρεται πόσο καιρό τα έχετε και τυχών προβλήματα που ίσως έχετε αντιμετωπίσει;

Καλησπέρα το έχω από Δευτέρα  Τπτ τα σπάει όλα πάνε μπάλα

Επεξ/σία από clGR
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...