Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 16 Pro/ Pro Max

Stelaras1993
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dandri,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το έχω απορία, όσοι σκεφτήκατε ή πράξατε (να δώσετε 10, 100, 300 ευρώ πάνω από το MSRP), είστε χωρίς τηλέφωνο και δεν μπορείτε να περιμένετε;  

• Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 λεπτά πριν, MrVOID είπε

Το έχω απορία, όσοι σκεφτήκατε ή πράξατε (να δώσετε 10, 100, 300 ευρώ πάνω από το MSRP), είστε χωρίς τηλέφωνο και δεν μπορείτε να περιμένετε;  

Ναι 😂

• Haha 1

2 λεπτά πριν, prototypegr είπε

Ηθελα να ρωτήσω για αυτό το μαγαζί. Βλέπω σχετικά λογικές τιμές, σε σχέση με άλλα μαγαζιά, απλώς δεν ήξερα για κατά πόσο είναι αξιόπιστο. Παλιότερα είχα αγοράσει κάτι για τον υπολογιστή και δεν είχα θέμα, αλλά εδώ μιλάμε για περισσότερα χρήματα.

Εγώ δεν έχω αγοράσει ποτέ κάτι από εκεί αλλά βλέπω έχει καλές κριτικές. Τώρα έχει σχεδόν ίδια αρχική τιμή με το πόσο πωλείται στον Κώτσο κτλπ (πχ το pmax 256gb black το έχει 1549€) αλλά δεν συμφέρει σε καμία περίπτωση για τιμολόγιο με απαλλαγή φπα, καθώς γράφει Τιμή τιμολογίου 39α 1540.10 ευρώ. 😅

49 λεπτά πριν, charakaratza_ είπε

Εμένα μου ήρθε ο αριθμός αποστολής από foxstore, παραγγελία την Παρασκευή! Με είχαν ενημερώσει ότι θα το έχω αύριο! Τα 512 ίδια τιμή, τα 256 τα έχει 100€ πάνω 

Εμένα μου ήρθε ο αριθμός αποστολής από foxstore, παραγγελία την Παρασκευή! Με είχαν ενημερώσει ότι θα το έχω αύριο! Τα 512 ίδια τιμή, τα 256 τα έχει 100€ πάνω 

Να ρωτήσω πληρωμή μόνο κάρτας να φανταστώ αντικαταβολή δεν έχει το κατάστημα σωστά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, Nikos3648 είπε

Μόλις παρέλαβα από apple Αγγλίας. Πλέον τα κινητά είναι διαθέσιμα και στα καταστήματα. 

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Κάποια είναι διαθέσιμα. Τα Black PM 512 ας πούμε δεν είναι διαθέσιμα, αλλά δίνουν και 3-4 εβδομάδες για παράδοση.

Επεξ/σία από johnnie13wav

1 ώρα πριν, MrVOID είπε

Φίλε μου δεν έχει σχέση με το νήμα αυτό και δεύτερον ελεύθερη αγορά έχουμε ότι θέλει ο καθένας κάνει

5 λεπτά πριν, spiros1993540 είπε

Φίλε μου δεν έχει σχέση με το νήμα αυτό και δεύτερον ελεύθερη αγορά έχουμε ότι θέλει ο καθένας κάνει

Απόρροια του νήματος ήταν πρώτον, και δεύτερον δεν είπα σε κανέναν "μην το κάνεις". Το έγραψα πιο πριν, είμαι με ένα Redmi εταιρικό με το οποίο δεν μπορώ να βγάλω μέρα, και πάλι, δε θα έμπαινα σε αυτήν τη διαδικασία (να πληρώσω την αισχροκέρδεια κάποιου). Επομένως, είχα (και έχω) την εύλογη απορία, γιατί κάποιος να το κάνει. That's all.

• Like 2

1 ώρα πριν, MrVOID είπε

Ο μόνος λόγος που θα σκεφτόμουν να δώσω παραπάνω χρήματα για να το’χω άμεσα είναι οτι το υπάρχων κινητό που έχω χάνει μεταπολιτική αξία μέρα με τη μέρα + υγεία μπαταρίας

• Like 1

Όταν σου βγαίνει ότι το προϊόν είναι στην αποθήκη μας και μετά από τρεις μέρες το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο και σε ξαναβάζει σε εξέλιξη σημαίνει ότι δεν υπάρχει σοβαρότητα και καμιά προπαραγγελια / αγορά από την συγκεκριμένη αλυσίδα. Ειδικά όταν είσαι επαγγελματίας και το χρειάζεσαι για δουλειά.. 

9 λεπτά πριν, stefanito83 είπε

Όταν σου βγαίνει ότι το προϊόν είναι στην αποθήκη μας και μετά από τρεις μέρες το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο και σε ξαναβάζει σε εξέλιξη σημαίνει ότι δεν υπάρχει σοβαρότητα και καμιά προπαραγγελια / αγορά από την συγκεκριμένη αλυσίδα. Ειδικά όταν είσαι επαγγελματίας και το χρειάζεσαι για δουλειά.. 

Για ποιά αλυσίδα λες;

3 ώρες πριν, equi1908 είπε

έτσι για να σας κουρδίσω πάντως, ακόμα και σήμερα βρίσκεις συσκευή άμεσα διαθέσιμη αν έχεις το κατάλληλο άτομο.. ούτε ουρές, ούτε προπαραγγελίες.. 

βγάζει πάντως ένα dessert 512 στο you.gr διαθέσιμο τώρα αν κάποιος ψάχνει

https://www.you.gr/tilefonia-tablets/kinita-smartphones/ola-ta-kinita-smartphones/apple-iphone-16-pro-max-512gb-desert-titanium

Δεν εχει ομως πληρωμη στο καταστημα και θελουν τα χρηματα απο τωρα.

Μακριαααααα :D 

20 ώρες πριν, SpyrosJDM είπε

Ναι έχεις δίκιο. Πάω τώρα από εκεί να μιλήσω με έναν υπεύθυνο μήπως και αντλήσω καμιά πληροφορία.

Παπαγαλίζουν τα ίδια κ τα ίδια. 

16 λεπτά πριν, jonis είπε

Δεν εχει ομως πληρωμη στο καταστημα και θελουν τα χρηματα απο τωρα.

Μακριαααααα :D 

+ επισης οτι αν θες να τ παρεις με δοσεις μεσω πιστωτικης εχει μονο μεχρι 24 ατοκα. ενω ολα τ αλλα καταστηματα μεχρι 48 ατοκα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...