Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, katergianakis είπε

Παραγγελία το Σάββατο που μας πέρασε το πρωί 8 η ώρα iphone 16 pro max 256 nati με προπληρωμή από public και έχει σταλεί με acs από εχθές το απόγευμα 

Σοβαρολογείς τώρα; Πρέπει να πέσει γερό χεστηρι στα κεντρικά ή δε ξέρω γω τι άλλο ….

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Kapsalakos666 είπε

Σοβαρολογείς τώρα; Πρέπει να πέσει γερό χεστηρι στα κεντρικά ή δε ξέρω γω τι άλλο ….

Εκτός αν ήταν από refresh, συσκευή κάποιου που ακύρωσε και από το ERP τους βγήκε διαθέσιμη στο store, δεν ξαναμπαίνει μετά στο FIFO.

• Like 1
Δημοσ.

Μου έβγαζε διαθέσιμα 512 desert και nati και 256 nati. Πήρα το 256 και μου έλεγε ότι θα το έχω 7-9/10. Μέχρι την Δευτέρα η παραγγελία έλεγε σε συλλογή και εχθές το πρωί άλλαξε σε αναμονή από προμηθευτή. Εκεί με έπιασε μια απογοήτευση αλλά εχθές το βράδυ κατά τις 8 μου ήρθε μνμ ότι έχει σταλεί με acs και σήμερα θα το έχω σύμφωνα με το tracking number 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, katergianakis είπε

Μου έβγαζε διαθέσιμα 512 desert και nati και 256 nati. Πήρα το 256 και μου έλεγε ότι θα το έχω 7-9/10. Μέχρι την Δευτέρα η παραγγελία έλεγε σε συλλογή και εχθές το πρωί άλλαξε σε αναμονή από προμηθευτή. Εκεί με έπιασε μια απογοήτευση αλλά εχθές το βράδυ κατά τις 8 μου ήρθε μνμ ότι έχει σταλεί με acs και σήμερα θα το έχω σύμφωνα με το tracking number 

Καλορίζικο φίλε !! Ο εκνευρισμός μου δεν ήταν για σένα φυσικά ! Αλλά για τα μπ@@@@ 

9 λεπτά πριν, MrVOID είπε

Εκτός αν ήταν από refresh, συσκευή κάποιου που ακύρωσε και από το ERP τους βγήκε διαθέσιμη στο store, δεν ξαναμπαίνει μετά στο FIFO.

Μιλά ελληνικά σύντροφε 😂😂😂😂

• Haha 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Kapsalakos666 είπε

Καλορίζικο φίλε !! Ο εκνευρισμός μου δεν ήταν για σένα φυσικά ! Αλλά για τα μπ@@@@ 

Μιλά ελληνικά σύντροφε 😂😂😂😂

Αν ήταν να παραλάβω (γιατί είχα κάνει pre-order αρκετά νωρίς) και ακυρώσω, το πρόγραμμα που διαχειρίζεται την αποθήκη τους (λογιστικά), θα εμφανίζει πλέον μια διαθέσιμη συσκευή (φεύγει από τη σειρά "first in, first out"). Αυτή η διαθεσιμότητα φαίνεται στο web-store, και έτσι, παρότι δεν υπάρχει γενική διαθεσιμότητα, μπορεί κάποιος να σταθεί τυχερός από refresh (να ανανεώνει τη σελίδα μέρα-νύχτα μέχρι να του εμφανίσει διαθέσιμη συσκευή).

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, MrVOID είπε

Αν ήταν να παραλάβω (γιατί είχα κάνει pre-order αρκετά νωρίς) και ακυρώσω, το πρόγραμμα που διαχειρίζεται την αποθήκη τους (λογιστικά), θα εμφανίζει πλέον μια διαθέσιμη συσκευή (φεύγει από τη σειρά "first in, first out"). Αυτή η διαθεσιμότητα φαίνεται στο web-store, και έτσι, παρότι δεν υπάρχει γενική διαθεσιμότητα, μπορεί κάποιος να σταθεί τυχερός από refresh (να ανανεώνει τη σελίδα μέρα-νύχτα μέχρι να του εμφανίσει διαθέσιμη συσκευή).

Ακόμα και την νύχτα μπορεί να εμφανιστεί πχ συσκευή; Παρόλο που το ωράριο ας πούμε είναι 9 με 9; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kapsalakos666 είπε

Ακόμα και την νύχτα μπορεί να εμφανιστεί πχ συσκευή; Παρόλο που το ωράριο ας πούμε είναι 9 με 9; 

Δεν γνωρίζω πως δουλεύει το ERP σύστημα της κάθε εταιρίας. Έκρινα σύμφωνα με το πως δουλεύει το δικό μας (καμία σχέση με το χώρο).

• Like 1
Δημοσ.

έτσι για να σας κουρδίσω πάντως, ακόμα και σήμερα βρίσκεις συσκευή άμεσα διαθέσιμη αν έχεις το κατάλληλο άτομο.. ούτε ουρές, ούτε προπαραγγελίες.. 

βγάζει πάντως ένα dessert 512 στο you.gr διαθέσιμο τώρα αν κάποιος ψάχνει

https://www.you.gr/tilefonia-tablets/kinita-smartphones/ola-ta-kinita-smartphones/apple-iphone-16-pro-max-512gb-desert-titanium

Δημοσ.
10 ώρες πριν, g_ana είπε

Πότε είχε κάνει παραγγελία και τι χρώμα και χωρητικότητα; 

Η ορεινή μέλισσα πάντως παρέλαβε dessert titanium 

13/09

1 TB 

NaTi

Δημοσ.

Επίσης για όσους είναι από Θεσσαλονίκη έχει διαθεσιμότητα το κατάστημα imob απλά τα έχει 100 πάνω για κάποιον που το βιάζεται 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dmtt είπε

Επίσης για όσους είναι από Θεσσαλονίκη έχει διαθεσιμότητα το κατάστημα imob απλά τα έχει 100 πάνω για κάποιον που το βιάζεται 

Καλημέρα. Το 16 pm 256gb black titanium το έχει 1850€..Δηλαδή 350€ πάνω..

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ToProkopio είπε

Καλημέρα. Το 16 pm 256gb black titanium το έχει 1850€..Δηλαδή 350€ πάνω..

Εγώ που ψάχνω για το 16 pro το έχει διαφορά 130€ Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά δυστυχώς έχω προπαραγγελία από I storm αλλά δυστυχώς ακόμα καμία ενημέρωση και το πρόβλημα μου είναι ότι δεν το είχα προπληρώσει που σημαίνει ακόμα περισσότερη αναμονή μάλλον 

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα μου ήρθε ο αριθμός αποστολής από foxstore, παραγγελία την Παρασκευή! Με είχαν ενημερώσει ότι θα το έχω αύριο! Τα 512 ίδια τιμή, τα 256 τα έχει 100€ πάνω 

Εμένα μου ήρθε ο αριθμός αποστολής από foxstore, παραγγελία την Παρασκευή! Με είχαν ενημερώσει ότι θα το έχω αύριο! Τα 512 ίδια τιμή, τα 256 τα έχει 100€ πάνω 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, charakaratza_ είπε

Ηθελα να ρωτήσω για αυτό το μαγαζί. Βλέπω σχετικά λογικές τιμές, σε σχέση με άλλα μαγαζιά, απλώς δεν ήξερα για κατά πόσο είναι αξιόπιστο. Παλιότερα είχα αγοράσει κάτι για τον υπολογιστή και δεν είχα θέμα, αλλά εδώ μιλάμε για περισσότερα χρήματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...