Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Dimitrisbud είπε

Σου έστειλαν email με κωδικό;;

Εμένα με πήραν χθες είπαν ότι δε χρειάζεται να κάνω κάτι εγώ σήμερα αλλά δεν έχω παραλάβει κάποιο κωδικό όπως πέρσι

όχι γιατί έγινε τηλεφωνικά επειδή ήθελα να γίνει με απαλλαγή ΦΠΑ. Απλά κράτησαν στοιχεία μου και μου ειπαν οτι θα μου στειλουν mail με την προπαραγγελία τις επόμενες ημέρες διότι δεν έχει ανοιξει ακομά η "εφαρμογή" τους 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε

Καλά αφού στο istorm έπεσε το σύμπαν. Από τις 3 προσπαθούσα και κατάφερα να ολοκληρώσω την προπαραγγελια στις 4 παρά τέταρτο. Ελπίζω τουλάχιστον να είμαι τυχερός και να μην έχει πολυ ζήτηση το  μαύρο pro max που επέλεξα,  φανταζομαι όλοι θα πέσαν με τα μούτρα στο desert που είναι το νέο χρώμα, ευτυχώς που δεν μου άρεσε καθόλου😂

Ποιο νέο χρώμα το χρυσό είναι απλά με άλλο όνομα εγώ natural titanium νμζ από τα καλύτερα χρώματα εβερ.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kazantzidis είπε

Λογικα σε ολους ετσι λεει.... ασχετως ποτε εκανες την παραγγελια...

Αυτό πιστεύω κι εγώ. Είναι αρκετά αόριστο για να είναι καλυμμένοι. 
Δε σκάω κιόλας, it’ll get here when it’ll get here. 
Αλλά θα παρακολουθώ το νήμα μέχρι τον Οκτώβριο όπως περισυ 😂

• Haha 1
Δημοσ.

Όσοι έχετε εμπειρία απ' τα προηγούμενα χρόνια, εγώ που έκανα προπαραγγελία από istorm στις 15:05 για pro max θα το έχω λέτε την Παρασκευή;

• Haha 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Zugzwang είπε

Όσοι έχετε εμπειρία απ' τα προηγούμενα χρόνια, εγώ που έκανα προπαραγγελία από istorm στις 15:05 για pro max θα το έχω λέτε την Παρασκευή;

Δεν έχουμε γυάλινη σφαίρα αυτήν την στιγμή, θα σας ειδοποιήσουμε 

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Τώρα έκανα από istorm, υποθέτω θα το πάρω περίπου το Μάιο, έβαλα πληρωμή στο κατάστημα για να κάνω trade in, έτσι γίνεται? Έχει κάποιος εμπειρία? 

Δημοσ.

Πέμπτη πρωί στα πλαίσιο στήνουν τους παγκους με τα 16ρια επάνω για να τα δει ο κοσμος

και παρασκευή θα τα μοιράζουν κατά προτεραιότητα

Φυσικά σε ολες τις αλυσίδες τα βυσματικα iphone 16 θα φυγουν πρωι πρωι :)

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, farcry33 είπε

Ποιο νέο χρώμα το χρυσό είναι απλά με άλλο όνομα εγώ natural titanium νμζ από τα καλύτερα χρώματα εβερ.

Δεν διαφωνώ, ουσιαστικά gold είναι, εγραψα «νέο» επειδη στην προηγούμενη γενιά δεν υπήρχε χρυσό και τα ξανά επανεφεραν, καινουργιο είναι το όνομα όχι το χρώμα γιατί άνετα θα μπορούσαν να το πούνε gold titanium. Συμφωνώ για τo natural και εμενα μου αρέσει πολυ αλλά έχω το 15pm τώρα σε αυτό το χρώμα όποτε για την αλλαγή και μόνο λέω να μην πάω ξανά στο ίδιο , το desert-χρυσό δεν μου πολυ αρέσει και για κάποιο λογο μου κάνει ψιλό γυναικείο χρώμα , όποτε για μένα προσωπικά οι επιλογές που μένουν είναι άσπρο-μαύρο.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zugzwang είπε

Αν κρίνω από πέρσι θα είσαι στο πρώτο κύμα...

Βέβαια όλα εξαρτώνται και από το χρώμα , μοντέλο, καταστημά κτλ....

.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...