chrissfrk Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 4 λεπτά πριν, deejaygreg είπε Μπορεις να δωσεις στοιχεια απο το καταστημα; Σε ευχαριστω Ναι φίλε. Είναι το iUp στην 25ης Μαρτίου στην Πετρούπολη.
gianniskks Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Πάντως Istorm Τσιμισκη παραγγελία 14/09 για 16PM Black 256, ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Οταν θα με καλέσουν, είμαι βεβαιος ότι πλέον θα είναι διαθέσιμα παντού.
Uropitionud83 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 42 λεπτά πριν, George6633 είπε Όντως;Πότε έκανες παραγγελία;έχω πάρει το 512GB σε λευκό από το site,αντε σιγά σιγά μπας και... Εγω εχω κανει απο 11/09 αλλα δεν ηταν δικια μου παραγγελια, απλα καποιος ακυρωσε και την ειχανε εκει, περασα απο τυχη και ρωτησα και μου ειπανε οτι εχουν αυτο, απλα δεν μαρεσει το dessert. 1
charakaratza_ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Νομίζω ότι το θέμα είναι το black ! Εμείς από istorm Πάτρας είμαστε η πρώτη παραλαβή από το day one και δεν έχουν παραλάβει! Ενώ το δικό μου desert το έχω παραλάβει εδώ και μια εβδομάδα. Ρώτησα πάλι εχθές που πήγα να παραλάβω iPad και μ είπαν ότι δεν ξέρουν πότε θα παραλάβουν αλλά είμαστε πρώτη παραλαβή. Εγώ όμως έχω παραγγείλει και από foxstore που ήταν ίδια τιμή τα GB που ήθελα και περιμένω γιατί με έχουν ενημερώσει από την Παρασκευή ότι η παραλαβή τους για τα μαύρα θα είναι αύριο! Σήμερα παρέλαβαν White και Natural. Παραλαμβάνουν λέει κάθε εβδομάδα.. πως μεγάλα καταστήματα στην Ελλάδα δεν παραλαμβάνουν και περιμένει τόσος κόσμος να εξυπηρετηθεί είναι απίστευτο! 1
Streetspirit Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Έχει βγάλει σε κάποιον κάτι διαθέσιμο με refresh από Κοτσώβολο τις τελευταίες μέρες; Δε μου βγάζει πλέον τίποτα ενώ μέχρι πρότινος όλο και κάποιο έβγαζε κάθε μέρα.
kostas0176 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Είχα προπαραγγείλει το 16 PM 256 black από το iStorm στις 16/9, πλήρως εξοφλημένο για διανομή στο σπίτι, αλλά διαβάζοντας τις εμπειρίες σας και το περσινό φόρουμ, το αγόρασα από Amazon (PM 256 Desert) μόλις το είδα διαθέσιμο 1η Οκτωβρίου, με εκτιμώμενη παράδοση στις 17. Η Amazon το έστειλε σε 4 μέρες, αλλά το έστειλαν με UPS αντί για ΕΛΤΑ ευτυχώς και σήμερα έφτασε Αθήνα, οπότε λογικά από αύριο ή μεθαύριο θα το έχω στα χέρια μου. Apple "Premium" partner σου λέει μετά. 9 1
stefanito83 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Στις 18 του μήνα θα παραδοθούν στην εταιρία 700 iphone 16. Κώτσος 1
ThisIsPanos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει ή όχι αλλά σήμερα έκανα μια εκτενέστερη συζήτηση με εκπροσώπους των Public. Ενημερώθηκα, λοιπόν, πως τα καταστήματα δέχονται συσκευές καθημερινά ( φαντάζομαι εννοούσαν από τις αποθήκες τους) και πάνε με βάση την σειρά που έγινε η παραγγελία. Όμως, παράλληλα, με ενημέρωσαν πως οι παραγγελίες που είναι πληρωμένες μπαίνουν αυτόματα σε προτεραιότητα και περνάνε στην σειρά αυτές που δεν έχουν είτε εξοφληθεί είτε έχει δοθεί για αυτές μια προκαταβολή. Αυτά τα αναφέρω με επιφύλαξη, δεν ξέρω αν όντως ισχύει αλλά διαβεβαιώθηκα ότι αν πληρώσω την συσκευή θα μπω σε προτεραιότητα. Αυτό από τα Public...για τα υπόλοιπα καταστήματα δεν έχω εικόνα, αν μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει... καλοδεχούμενο. 😀
stavrosnaveng Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Εγώ πήρα ξανά σήμερα τηλέφωνο στην istorm όπου και όσο και να πίεσα μου έλεγαν την ίδια καραμέλα ότι δλδ «δεν έχουν καμία ενημέρωση για το πότε ή κάθε πότε παραλαμβάνουν από την apple” λες και απευθείας από εκεί παίρνουν.. Και μου είπαν ότι δεν παίζει κανένα ρόλο αν πλήρωσα όλο το ποσό ή έχω βάλει πληρωμή στο κατάστημα, είναι μια η σειρά. Ε εκεί γέλασα και ήθελα να του ένα άλλο παραμύθι, αλλά δε θα είχε νόημα. Τελευταία φορά από αυτούς, μηδενική εξυπηρέτηση πελάτη. 1
stavrakasgtx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 1 λεπτό πριν, stavrosnaveng είπε Εγώ πήρα ξανά σήμερα τηλέφωνο στην istorm όπου και όσο και να πίεσα μου έλεγαν την ίδια καραμέλα ότι δλδ «δεν έχουν καμία ενημέρωση για το πότε ή κάθε πότε παραλαμβάνουν από την apple” λες και απευθείας από εκεί παίρνουν.. Και μου είπαν ότι δεν παίζει κανένα ρόλο αν πλήρωσα όλο το ποσό ή έχω βάλει πληρωμή στο κατάστημα, είναι μια η σειρά. Ε εκεί γέλασα και ήθελα να του ένα άλλο παραμύθι, αλλά δε θα είχε νόημα. Τελευταία φορά από αυτούς, μηδενική εξυπηρέτηση πελάτη. Μερα και ωρα παραγγελιας; Οσοι πηραμε φετος απο istorm νομιζαμε ηταν για καλύτερα αλλα τελικα την πατησαμε...
Konstantinos_Kots Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Παρέλαβα σημερα το μεσημερι 16PM 256 NaTi με προπαραγκελία 13/9 20:00 με προπληρωμή του μισου ποσου και τιμολογιο απο Κωτσοβολο Σαντορινης.
dandri Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 2/10/2024 στις 12:45 ΜΜ, stavrosnaveng είπε Εμαθα πριν λίγο από φίλο μου που είχε παραγγείλει 13/09 από Πλαίσιο pro max 256 black ότι τον πληροφόρησαν ότι τελείωσαν τα αποθέματα και παραλαβή προς Νοέμβρη πλέον.. Ελπίζω να μην ισχύει γιατί όντως μας βλέπω για Χριστούγεννα.. 8 ώρες πριν, g_ana είπε Γενικά από Πλαίσιο ελάχιστοι για να μην πω κανένας. Φιλος μου παρέλαβε από Πλαίσιο Pro Max ήδη. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2024 από dandri
g_ana Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 30 λεπτά πριν, dandri είπε Φιλος μου παρέλαβε από Πλαίσιο Pro Max ήδη. Πότε είχε κάνει παραγγελία και τι χρώμα και χωρητικότητα; Η ορεινή μέλισσα πάντως παρέλαβε dessert titanium 6
stavrosnaveng Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 8 ώρες πριν, stavrakasgtx είπε Μερα και ωρα παραγγελιας; Οσοι πηραμε φετος απο istorm νομιζαμε ηταν για καλύτερα αλλα τελικα την πατησαμε... Προ παραγγελία στις 13/09 στις 17:00 για ένα pro max 256 desert.. Τελευταία εντύπωση που είχα από το φόρουμ είναι ότι είχαν εξυπηρετηθεί κάποιοι που είχαν προ παραγγείλει στις 15:ΧΧ
katergianakis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Παραγγελία το Σάββατο που μας πέρασε το πρωί 8 η ώρα iphone 16 pro max 256 nati με προπληρωμή από public και έχει σταλεί με acs από εχθές το απόγευμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα