nikos134 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Μόλις ήρθε μήνυμα για παραλαβή απο κατάστημα Γερμανού. Παραγγελία 4/10 PM 512 NT. Πήρα και ακύρωσα την παραγγελία απο πλάσιο. Παραγγελία απο 13/9 ακόμα ψάχνει τα κινητά, κάποιος πήγε να τα πάρει με τα πόδια μάλλον. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου από nikos134 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ourakot2 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Από Κωτσόβολο παρέλαβα σήμερα pro max 256 natural titanium παραγγελία από 12.09 Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου από ourakot2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnie13wav Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, chrisxitos είπε Καλησπέρα,μόλις παρέλαβα από Γερμανό 512Gb Καλησπέρα. Καλορίζικο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiros1993540 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Καλησπέρα, Έχει παραλάβει κανείς από Γερμανό pm 256? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giaioa Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος από το forum, που να έχει παραλάβει Pro Max Μαύρο 256GB απο το Πλαίσιο ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthonykleis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, giaioa είπε Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος από το forum, που να έχει παραλάβει Pro Max Μαύρο 256GB απο το Πλαίσιο ?? απο πλαίσιο οριακά τα e-mail επιβεβαίωσης μπόρεσαν να μας στείλουν . για κινητό οπως ειπε και ενας φιλος πήγε κάποιος να τα πάρει με τα πόδια . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_ana Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 9 λεπτά πριν, giaioa είπε Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος από το forum, που να έχει παραλάβει Pro Max Μαύρο 256GB απο το Πλαίσιο ?? Γενικά από Πλαίσιο ελάχιστοι για να μην πω κανένας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koulaouzidis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 25 λεπτά πριν, ourakot2 είπε Καλησπέρα Από Κωτσόβολο παρέλαβα σήμερα pro max 256 natural titanium παραγγελία από 12.09 Καλησπέρα. Περιοχή ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dmtt Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπερα εχει παραλαβει κανεις απο istorm θεσσαλονικης? Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου από Dmtt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George6633 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Αν συνεχιστούν οι ακυρώσεις από πλαίσιο θα ξυπνήσουν εκτός αν για κάποιο λόγο έχασαν το παιχνίδι φέτος.. Μακάρι να μπορούσα και γω να ακυρώσω από αυτούς,δεν έχω ψωνίσει ποτέ,πάντα Κώτσο παίρνω χρόνια τώρα και προσωπικά δεν είχα κανένα θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio2739 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Οποίος παραλαβή από πλαίσιο να πάει να παίξει και ένα τζόκερ μετά της ίδιες πιθανότητες εχει😂😂😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uropitionud83 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Μάγκες πλαίσιο Καλλιθέας δαβακη τώρα 512 PM dessert ετοιμοπαραδοτο με μια κληση για επιβεβαίωση Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου από Uropitionud83 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, kiriakostjet είπε Καλό θα ήταν να μην το κάνεις γιατί ο Κωτσόβολος τα έχει πάρει τα χρήματά του κι εσύ πληρώνεις κάθε μήνα δόση καταναλωτικού δανείου στην Εθνική ή στην Alpha. Μη σε μπερδεύει που τις δόσεις τις δίνουμε στον Κωτσόβολο. Έχεις να κάνεις με την τράπεζα κι αν καθυστερήσεις δόση μπορούν να απαιτήσουν όλο το ποσό. Μη μπλέξεις από το πουθενά.. Ναι έχεις δίκιο. Πάω τώρα από εκεί να μιλήσω με έναν υπεύθυνο μήπως και αντλήσω καμιά πληροφορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George6633 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 19 λεπτά πριν, Uropitionud83 είπε Μάγκες πλαίσιο Καλλιθέας δαβακη τώρα 512 PM dessert ετοιμοπαραδοτο με μια κληση για επιβεβαίωση Όντως;Πότε έκανες παραγγελία;έχω πάρει το 512GB σε λευκό από το site,αντε σιγά σιγά μπας και... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deejaygreg Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, chrissfrk είπε Παίδες μπαίνω skroutz το πρωί για πλάκα και βλέπω το έχει in stock ένα μικρό μαγαζί που άνοιξε σχετικά πρόσφατα, 5 λεπτά με τα πόδια απο το σπίτι μου. Με 300 ευρώ καπέλο! Είχα σκοπό να πάω εκεί έτσι και αλλιώς, γιατί ξέρω οτι παίρνουν μεταχειρισμένα και ήθελα να μου δώσουν μια εκτίμηση για το παλιό. Οπότε λέω πάω να μου δώσουν την εκτίμηση και βλέπουμε μήπως γίνει κανά παζάρι. Αφού αναφέρω λοιπόν οτι θέλω να το δώσω κ.λπ μου λέει η πωλήτρια, ποιο θα πάρεις για επόμενο, της λέω το 16 pro max αλλά δεν το βρίσκω πουθενά. Σκάει ενα τεράστιο χαμόγελο και μου τα δείχνει που τα είχαν στην βιτρίνα. Βάζω όλο μου το θεατρικό ταλέντο και της λέω, τι λέτε τώρα πως έγινε αυτό εγώ γιατί δεν το βρίσκω. Εεε μου λέει ήρθες στο σωστό μέρος. Της λέω, μισό λεπτό όμως, πόσο το έχετε? Και μου κάνει πόσο το θες. 1500 της λέω όσο το δίνουν όλοι και istorm και κωτσόβλος.... το παίρνω τώρα!. Τρέλαθηκε!!! Πήρε τηλέφωνο τον υπεύθυνο ενθουσιασμένη και με ρώταγε μετρητά, κάρτα, τιμολόγιο, απόδειξη... Κλείνει τον υπεύθυνο και μου λέει μου είπε 1550. Της λεω αν είναι δυνατόν για ένα 50αρικό το κάνουμε ζήτημα, 1500 σας είπα δεν δίνω παραπάνω. Μου λέει τόσο μου είπε ο υπεύθυνος. Κρίμα της λέω μόλις χάσατε ένα πελάτη από αισχροκέρδεια και σηκώθηκα και έφυγα. Ευτυχώς το έχω παραγγείλει από amazon και έρχεται. Ο λόγος που σας το γράφω είναι γιατί απο ότι φαίνεται μπαρούφες γράφουν στο skroutz όσοι το έχουν. Επειδή είναι μικρά μαγαζιά και έχουν ανάγκη τις πωλήσεις μπορεί να καταφέρετε κανα καλό παζάρι αν πάτε απο κοντά. Από το να περιμένετε για refresh κωτσόβολου και προπαραγγελίες του πλαισίου. Δεν έχετε να χάσετε τίποτα. Μπορεις να δωσεις στοιχεια απο το καταστημα; Σε ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα