Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 16 Pro/ Pro Max

Stelaras1993
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dandri,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

13 λεπτά πριν, nikosd73 είπε

Μόλις μου ήρθε μήνυμα για παραλαβή από public για pro max 256 wt.... παραγγελία19/9... καλές παραλαβές σε όλους...!!!

Μάγκας! Και εγώ 19/09 έκανα προπαραγγελία αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιρνω στο πλαισιο σημερα να δω τι γινετε και τους λεω παρελαβε φιλος μου το ιδιο κινητο με εμενα ακριβως και χρωμα και μεγεθος και μοντελο η απαντηση τους ηταν ‘’αααα τοτε σιγουρα ο φιλος πηρε αλλο χρωμα…’’ και του ξαναλεω μα οχι πηρε το ιδιο με εμενα. Και μετὰ συνέχιζε το ιδιο ποιημα. Οποτε καταλαβενετε οτι δεν ξερουν τι τους γινετε…

3 λεπτά πριν, George0423 είπε

Παιρνω στο πλαισιο σημερα να δω τι γινετε και τους λεω παρελαβε φιλος μου το ιδιο κινητο με εμενα ακριβως και χρωμα και μεγεθος και μοντελο η απαντηση τους ηταν ‘’αααα τοτε σιγουρα ο φιλος πηρε αλλο χρωμα…’’ και του ξαναλεω μα οχι πηρε το ιδιο με εμενα. Και μετὰ συνέχιζε το ιδιο ποιημα. Οποτε καταλαβενετε οτι δεν ξερουν τι τους γινετε…

Οχι ξέρουν πολύ καλά, αλλά τι να σου πουν, οτι δεν τηρείται ουσιαστικά καμία σειρά προτεραιότητας;; Οτι η σειρά είναι εξυπηρέτηση vip πελατών, γνωστών, προπληρωμένων, προκαταβολής και τέλος αυτών που έβαλαν πληρωμή σε κατάστημα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω κάνει προπαραγγελία με πλάνο δόσεων 19/09 από Κωτσόβολο και φυσικά ακόμα δεν έχω παραλάβει. Σε λίγες ημέρες είναι να πληρώσω την πρώτη δόση. Αν αρνηθώ να πληρώσω μέχρι να λάβω τη συσκευή θα έχω κάποιο θέμα; Γνωρίζει κανείς τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;

Επεξ/σία από SpyrosJDM

6 λεπτά πριν, SpyrosJDM είπε

Έχω κάνει προπαραγγελία με πλάνο δόσεων 19/09 από Κωτσόβολο και φυσικά ακόμα δεν έχω παραλάβει. Σε λίγες ημέρες είναι να πληρώσω την πρώτη δόση. Αν αρνηθώ να πληρώσω μέχρι να λάβω τη συσκευή θα έχω κάποιο θέμα; Γνωρίζει κανείς τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;

Εγώ που έχω κάνει από Plaisio με τον ίδιο τρόπο, δεν έχει κοπεί ακόμη η πρώτη δόση, γιατί δεν έχει κοπεί απόδειξη. 

2 λεπτά πριν, MrVOID είπε

Εγώ που έχω κάνει από Plaisio με τον ίδιο τρόπο, δεν έχει κοπεί ακόμη η πρώτη δόση, γιατί δεν έχει κοπεί απόδειξη. 

Εγώ έχω πάει από το μαγαζί και έχω υπογράψει κιόλας. Έχω τα χαρτιά με τις δόσεις στο σπίτι.

10 λεπτά πριν, SpyrosJDM είπε

Εγώ έχω πάει από το μαγαζί και έχω υπογράψει κιόλας. Έχω τα χαρτιά με τις δόσεις στο σπίτι.

Καλό θα ήταν να μην το κάνεις γιατί ο Κωτσόβολος τα έχει πάρει τα χρήματά του κι εσύ πληρώνεις κάθε μήνα δόση καταναλωτικού δανείου στην Εθνική ή στην Alpha. Μη σε μπερδεύει που τις δόσεις τις δίνουμε στον Κωτσόβολο. Έχεις να κάνεις με την τράπεζα κι αν καθυστερήσεις δόση μπορούν να απαιτήσουν όλο το ποσό. Μη μπλέξεις από το πουθενά..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετα απο επικοινωνια (ξανα) με πλαισιο κι istorm δεν εχουν καμια ενημερωση, κλεινουμε σχεδον μηνα. 🤡

Plaisio: Προπαραγγελια 11/09 12:24 / iStorm: Προπαραγγελια 13/09 15:09

Παντως επειδη βλεπω πολυ κοτσο να παιζει μπαλα, μολις εκανα παραγγελια κι απο εκει με 100 προκαταβολη.

Αν παραβαλω απο αλλου θα το ακυρωσω για να επιστραφουν τα χρηματα 

(Ειναι τιμολογιο με απαλλαγη φανταζομαι δεν μπορω να δωσω σε καποιον σειρα)

Επεξ/σία από Uropitionud83

Πήρα πλαίσιο λέω πως γίνεται φίλος μου να παρέλαβε ίδιο τηλεφωνώ ίδιο χρώμα ίδια χωρητικότητα ενώ έκανε παραγγελία μια μέρα μετά από εμένα.η απάντηση ήταν θα ΕΤΥΧΕ.ε δεν άντεξα άλλο ακύρωσα τους έβρισα και τελος

• Like 1
  • Haha 1

20 λεπτά πριν, Uropitionud83 είπε

Μετα απο επικοινωνια (ξανα) με πλαισιο κι istorm δεν εχουν καμια ενημερωση, κλεινουμε σχεδον μηνα. 🤡

Παντως επειδη βλεπω πολυ κοτσο να παιζει μπαλα, μολις εκανα παραγγελια κι απο εκει με 100 προκαταβολη.

Από istorm κάτι είδα ότι κινήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Αλλά τίποτα από χθες. Απο Πλαίσιο από ότι κατάλαβα είναι οι χειρότεροι φέτος. 

• Like 1

24 λεπτά πριν, Uropitionud83 είπε

Θα κόψω εγώ τιμολόγιο με απαλλαγή στην εταιρεία μου οπότε αν υπάρξει περίπτωση ενημέρωσε με σε παρακαλώ , σου στέλνω pm 

• Like 1

27 λεπτά πριν, Uropitionud83 είπε

Απο Κωτσο έκανες από κατάστημα την παραγγελία; Κι αν ναι είχες επιλογή για παραλαβη απο αυτό;

1 λεπτό πριν, kiriakostjet είπε

Απο Κωτσο έκανες από κατάστημα την παραγγελία; Κι αν ναι είχες επιλογή για παραλαβη απο αυτό;

Τηλεφωνικά για παραλαβή από κατάστημα 

• Like 1

1 ώρα πριν, johnnie13wav είπε

Υπάρχει κάποιος που να έχει παραλάβει PM Black Titanium? 
Έτσι για να ξέρω πόσο να απελπιστώ. 

Καλησπέρα,μόλις παρέλαβα από Γερμανό 512Gb

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...