Klaudio_97 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Γενικα λεω να σταματήσουμε της προπαραγγελιες ( εχω πρωτη και τελευταία φορα που κανω ) και αν θελησουμε απο amazon την επόμενη που προφανως υπαρχει πολύ καλύτερη και πιο γρηγορη εξυπηρέτηση και στο τιμολόγιο 2 χρονια αντι για 1! ( Απ' οτι εχω δει να λενε ολοι εδω σχετικα με αυτο ) Δεν νομιζω να αξιζει να δινουμε τα χρηματα μας εδω αφου μας κοροϊδεύουν ετσι στα μουτρα μας. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου από Klaudio_97 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrosnaveng Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 52 λεπτά πριν, Klaudio_97 είπε Γενικα λεω να σταματήσουμε της προπαραγγελιες ( εχω πρωτη και τελευταία φορα που κανω ) και αν θελησουμε απο amazon την επόμενη που προφανως υπαρχει πολύ καλύτερη και πιο γρηγορη εξυπηρέτηση και στο τιμολόγιο 2 χρονια αντι για 1! ( Απ' οτι εχω δει να λενε ολοι εδω σχετικα με αυτο ) Δεν νομιζω να αξιζει να δινουμε τα χρηματα μας εδω αφου μας κοροϊδεύουν ετσι στα μουτρα μας. Εχεις απόλυτο δίκιο, μόνο έτσι ίσως σταματήσουν να μας κοροϊδευουν τόσο ξεδιάντροπα. Πρώτη και τελευταία φορά κι εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThisIsPanos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 19 λεπτά πριν, stavrosnaveng είπε Εχεις απόλυτο δίκιο, μόνο έτσι ίσως σταματήσουν να μας κοροϊδευουν τόσο ξεδιάντροπα. Πρώτη και τελευταία φορά κι εγώ Δεν θεωρώ οτι φταίνε μόνο τα μαγαζιά. Η αλήθεια είναι ότι έχουν μερίδιο ευθύνης όμως και σε αυτούς εμφανίζεται μία πλασματική ζήτηση. Εννοώ ότι πολλοί που παραγγέλνουν κάνουν παραγγελίες από 3-4 διαφορετικά μαγαζιά και περιμένουν ποιο θα έρθει πρώτο για να ακυρώσουν τις άλλες. Εάν αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο, τότε λογικό είναι να ζητάνε λιγότερα κομμάτια από τους προμηθευτές τους, αφού βλέπουν ότι ακυρώνονται πολλές παραγγελίες τους και στο τέλος υπάρχει ο κίνδυνος να τους μείνει το εμπόρευμα απούλητο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klaudio_97 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Προφανως υπαρχει και μεριδιο ευθυνης και σε αυτους που κανουν πολλαπλες παραγγελιες σε πολλα καταστηματα αλλα τα καταστηματα τους φαιρνουν σε αυτην την θεση και αυτους! Ο αλλος λεει γιατι να περιμένω να το παρω μεχρι τον Νοέμβριο; Ας παραγγείλω απο ολα τα καταστηματα και οποιος το φερνει πρωτος. Δεν εχω τοσο θεμα που παραλαμβανουν και επισης πρώτα γνωστοί και influences κλπ λογικο το βρισκω! Μου την δινει η κοροιδια όμως! Πες μου στα ισια τι συμβαίνει και θα το εκτιμήσω που εισαι ειλικρινής αλλα προφανώς καταστηματα ειναι λεφτα θελουν! Ταυτόχρονα είμαστε και μια μικρη αγορα που παιρνει πιο μικρη προμήθεια απο της αλλες ευρωπαϊκές χωρες αλλιως θα ειχαμε και εμείς apple store αλλα και μεγαλητερες προμηθειες και λιγοτερες αναμονες προφανώς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frix_ath Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Σιγά μην τους ζητήσουμε και συγγνώμη που κάνουμε πολλές προπαραγγελίες! Και τα καημένα τα μαγαζιά-αλυσιδες-πολυεθνικες θα στοκάρουν πολλά 16 pro max και δεν θα εχουν ρευστό να κινήσουν τις επιχειρήσεις τους. Ισως πρέπει να τους προτείνουμε να τους δίνουμε εμείς έξτρα ρευστό ως μία βοήθεια! Μα Τι λέτε? Με αυτές τις συλλογιστικές δεν πάμε πουθενά. Γιαυτό μας δέρνουν καθε μέρα.... Η έλλειψη είναι τεχνιτή. Όπως γίνεται καθε χρόνο με την apple, ειδικά στα pro max. Λέτε η apple να μην ξέρει ακριβώς τις ανάγκες κάθε χώρας? Έστω και με μικρές αποκλίσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpia Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, frix_ath είπε Η έλλειψη είναι τεχνιτή. Όπως γίνεται καθε χρόνο με την apple, ειδικά στα pro max. Λέτε η apple να μην ξέρει ακριβώς τις ανάγκες κάθε χώρας? Έστω και με μικρές αποκλίσεις. Ακριβως οπως το λες Εγω δεν καταλαβαινω πως γινεται καθε χρονο η ζητηση να ειναι του τυπου απλο 2%, plus 2%, pro 40% και max 56% και ως δια μαγειας να ερχονται απλο 90%, plus 6%, pro 3% max 1% Καθε χρονο η ιδια ζητηση, καθε χρονο η ιδια παραδοση Δηλαδη γιατι δεν λενε στους ινδους, ρε σταματηστε λιγο να φτιαχνετε τα απλα 2-3 μερουλες και πιαστε pro max. Ολα στημενα ειναι, για να σε ψευτοπορωνουν 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrosnaveng Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, dimpia είπε Ακριβως οπως το λες Εγω δεν καταλαβαινω πως γινεται καθε χρονο η ζητηση να ειναι του τυπου απλο 2%, plus 2%, pro 40% και max 56% και ως δια μαγειας να ερχονται απλο 90%, plus 6%, pro 3% max 1% Καθε χρονο η ιδια ζητηση, καθε χρονο η ιδια παραδοση Δηλαδη γιατι δεν λενε στους ινδους, ρε σταματηστε λιγο να φτιαχνετε τα απλα 2-3 μερουλες και πιαστε pro max. Ολα στημενα ειναι, για να σε ψευτοπορωνουν Συμφωνώ απολύτως και παίζει οντως να γίνεται. Δεν ξέρω βέβαια πού πιάνει αυτή η τακτική και ποιοι πορωνονται, εγώ πάντως και σίγουρα πολλοί ακόμη εκνευριζόμαστε. Και αν θα πάρουμε επόμενο μοντέλο είναι για άλλους λόγους και όχι επειδή εφαρμόζει αυτή την τακτική. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 8 λεπτά πριν, dimpia είπε Ακριβως οπως το λες Εγω δεν καταλαβαινω πως γινεται καθε χρονο η ζητηση να ειναι του τυπου απλο 2%, plus 2%, pro 40% και max 56% και ως δια μαγειας να ερχονται απλο 90%, plus 6%, pro 3% max 1% Καθε χρονο η ιδια ζητηση, καθε χρονο η ιδια παραδοση Δηλαδη γιατι δεν λενε στους ινδους, ρε σταματηστε λιγο να φτιαχνετε τα απλα 2-3 μερουλες και πιαστε pro max. Ολα στημενα ειναι, για να σε ψευτοπορωνουν Είναι ψεύτικα για να σε πορωνουν και να πουλάνε συσκευές. Αν παραγγείλεις το 16 και έχει μεγάλη αναμονή τότε θα ξενερώσεις και θα πας στο 15 ή αφού θα δεις ότι θα παραλάβεις Ιανουάριο θα κάνεις υπομονή για το 17. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthonykleis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου εντωμεταξύ δεν θα έπρεπε να υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο στις προ-παραγγελίες αμα παραγγέλνουμε Σεπτμέβρη και παραλαμβάνουμε Γεννάρη τι νόημα έχει η προπαραγγελία; 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ToProkopio Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, anthonykleis είπε εντωμεταξύ δεν θα έπρεπε να υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο στις προ-παραγγελίες αμα παραγγέλνουμε Σεπτμέβρη και παραλαμβάνουμε Γεννάρη τι νόημα έχει η προπαραγγελία; Μάλλον υπάρχει..αλλά αφορά τη "σειρά προτεραιότητας"..😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpia Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 29 λεπτά πριν, anthonykleis είπε εντωμεταξύ δεν θα έπρεπε να υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο στις προ-παραγγελίες αμα παραγγέλνουμε Σεπτμέβρη και παραλαμβάνουμε Γεννάρη τι νόημα έχει η προπαραγγελία; εδω δεν υπαρχει νομοθετικο πλαισιο που η ιδια η μαμα εταιρεια σου λεει μην πουλησεις τιποτα πριν τις 13/09 15:00 που ειναι το παγκοσμιο λανσαρισμα, και εσυ εχεις αγορασει ηδη απ'τις 10/09 το πρωι και εχεις ξηγηθει και 100ρικακι 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Μίλησα με γνωστό που δουλεύει στον Κωτσόβολο και μου είπε ότι η επόμενη παραλαβή κινητών είναι 25 Οκτώβρη. Δεν ξέρω αν ισχύει γιατί ακούμε ότι να ναι γενικά, σας το μεταφέρω όμως. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου από SpyrosJDM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrissfrk Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Παίδες μπαίνω skroutz το πρωί για πλάκα και βλέπω το έχει in stock ένα μικρό μαγαζί που άνοιξε σχετικά πρόσφατα, 5 λεπτά με τα πόδια απο το σπίτι μου. Με 300 ευρώ καπέλο! Είχα σκοπό να πάω εκεί έτσι και αλλιώς, γιατί ξέρω οτι παίρνουν μεταχειρισμένα και ήθελα να μου δώσουν μια εκτίμηση για το παλιό. Οπότε λέω πάω να μου δώσουν την εκτίμηση και βλέπουμε μήπως γίνει κανά παζάρι. Αφού αναφέρω λοιπόν οτι θέλω να το δώσω κ.λπ μου λέει η πωλήτρια, ποιο θα πάρεις για επόμενο, της λέω το 16 pro max αλλά δεν το βρίσκω πουθενά. Σκάει ενα τεράστιο χαμόγελο και μου τα δείχνει που τα είχαν στην βιτρίνα. Βάζω όλο μου το θεατρικό ταλέντο και της λέω, τι λέτε τώρα πως έγινε αυτό εγώ γιατί δεν το βρίσκω. Εεε μου λέει ήρθες στο σωστό μέρος. Της λέω, μισό λεπτό όμως, πόσο το έχετε? Και μου κάνει πόσο το θες. 1500 της λέω όσο το δίνουν όλοι και istorm και κωτσόβλος.... το παίρνω τώρα!. Τρέλαθηκε!!! Πήρε τηλέφωνο τον υπεύθυνο ενθουσιασμένη και με ρώταγε μετρητά, κάρτα, τιμολόγιο, απόδειξη... Κλείνει τον υπεύθυνο και μου λέει μου είπε 1550. Της λεω αν είναι δυνατόν για ένα 50αρικό το κάνουμε ζήτημα, 1500 σας είπα δεν δίνω παραπάνω. Μου λέει τόσο μου είπε ο υπεύθυνος. Κρίμα της λέω μόλις χάσατε ένα πελάτη από αισχροκέρδεια και σηκώθηκα και έφυγα. Ευτυχώς το έχω παραγγείλει από amazon και έρχεται. Ο λόγος που σας το γράφω είναι γιατί απο ότι φαίνεται μπαρούφες γράφουν στο skroutz όσοι το έχουν. Επειδή είναι μικρά μαγαζιά και έχουν ανάγκη τις πωλήσεις μπορεί να καταφέρετε κανα καλό παζάρι αν πάτε απο κοντά. Από το να περιμένετε για refresh κωτσόβολου και προπαραγγελίες του πλαισίου. Δεν έχετε να χάσετε τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uropitionud83 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 19 λεπτά πριν, SpyrosJDM είπε Μίλησα με γνωστό που δουλεύει στον Κωτσόβολο και μου είπε ότι η επόμενη παραλαβή κινητών είναι 25 Οκτώβρη. Δεν ξέρω αν ισχύει γιατί ακούμε ότι να ναι γενικά, σας το μεταφέρω όμως. Πάντως τις τελευταίες 2 μέρες δεν παίζει τίποτα με refresh αποτι βλέπω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosd73 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Μόλις μου ήρθε μήνυμα για παραλαβή από public για pro max 256 wt.... παραγγελία & πληρωμή 07:12 π.μ. 19/09... καλές παραλαβές σε όλους...!!! Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου από nikosd73 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα