Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, nikos134 είπε

Εμένα σήμερα άλλαξε σε επεξεργασία. Να δούμε αν θα πάει για παραλαβή.

Αφου αλλαξε σε επεξεργασια λογικα σε 1-2 μερες θα το εχεις :)

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προπαραγγελία από Κωτσόβολο την πρώτη μέρα που άνοιξαν οι προπαραγγελίες, για πλάκα, ένα iPhone 16 Pro NaTi 128 GB. Ούτε προκαταβολή, ούτε πληρωμή, τίποτα. 

Με πήραν τηλέφωνο την Παρασκευή ότι την Τεταρτη θα είναι στο κατάστημα για να πάω να παραλάβω. Δεν το περίμενα μετά το περσινό χάος του 15.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ippok είπε

Καλησπέρα. Μίλησα και εγώ πριν λίγο με το Πλαίσιο και έλαβα τις ίδιες αόριστες απαντήσεις σχετικά με την παραγγελία. Δεν ξέρουν ούτε κάθε πότε παραλαμβάνουν, ούτε ποιες προπαραγγελίες έχουν εξυπηρετηθεί ούτε τίποτα. Δε νομίζω πως υπάρχει ελπίδα από εκεί νωρίτερα από τον Νοέμβρη. 

Νομίζω ότι το πλαίσιο για κάποιο λόγο είναι πολύ πίσω σε σχέση με τους άλλους...Οσοι έχετε εμπειρία από άλλες χρονιες δεν ξέρω τι συμπεράσματα έχετε βγαλει και αν υπάρχει κάποια αλυσίδα που εξυπηρετεί πιο γρήγορα σε σχέση με άλλες πάντως φέτος βλέπω το πλαίσιο πολύ κάτω. 

1 ώρα πριν, ippok είπε

Επεξ/σία από George6633
Δημοσ.

Εμενα σημερα η παραγγελια απο public 23/9

iphone 16 promax 512 natural titanium, σημερα αλλαξε απο «καταχωρηθηκε» σε «αναμομη απο τον προμηθευτη»

με

λιγα λογια μερη κρισμας

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Oxcide92 είπε

iphone 16 promax 512 natural titanium, σημερα αλλαξε απο «καταχωρηθηκε» σε «αναμομη απο τον προμηθευτη»

με

λιγα λογια μερη κρισμας

Μακάρι να μη σου πάει για τοτε… Εδώ ακόμη όσοι έχουν παραγγείλει 13/09 δεν έχουν εξυπηρετηθεί δυστυχώς.. 

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, clGR είπε

Αφου αλλαξε σε επεξεργασια λογικα σε 1-2 μερες θα το εχεις :)

Ναι και εμενα στον Κωτσοβολο την προηγουμενη δευτερα αλλαξε απο αναμονη σε επεξεργασια και μετα απο 2 μερες ηρθε sms οτι θα καθυστερηση 😂

• Haha 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, George6633 είπε

Νομίζω ότι το πλαίσιο για κάποιο λόγο είναι πολύ πίσω σε σχέση με τους άλλους...Οσοι έχετε εμπειρία από άλλες χρονιες δεν ξέρω τι συμπεράσματα έχετε βγαλει και αν υπάρχει κάποια αλυσίδα που εξυπηρετεί πιο γρήγορα σε σχέση με άλλες πάντως φέτος βλέπω το πλαίσιο πολύ κάτω. 

Προσωπικά δεν είχα προηγούμενη εμπειρία από καμία αλυσίδα. Είχα δει το χαμό που είχε γίνει πέρυσι και είχα ακούσει για μια αλυσίδα που άργησε ιδιαίτερα πολύ να παραδώσει αλλά δεν έψαξα για το ποια ήταν. Σημειωτέον ότι φέτος όλοι λένε ότι δεν υπάρχει ο ίδιος χαμός με πέρυσι. Έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου αλλού πλέον! 

Δημοσ.

Πλαίσιο έχω τηλ. παραγγελία από 12/09 μετά από εκδήλωση ενδιαφέροντος. Σήμερα πήρα τηλ. δεν μου έδωσε λεπτομέρειες αλλά μου είπε σύντομα (εντος ημερών) θα υπάρχει πρόοδος. Τον κωδικό της παραγγελίας τον πηρα σήμερα.

Αν γίνει κάτι θα ενημερώσω. Όπως είπα και πριν όμως με το 12άρι από το πλαίσιο είχε πάει Νοέμβριο μια φορά και ένα καιρό.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Klaudio_97 είπε

Ναι και εμενα στον Κωτσοβολο την προηγουμενη δευτερα αλλαξε απο αναμονη σε επεξεργασια και μετα απο 2 μερες ηρθε sms οτι θα καθυστερηση 😂

Χεχε σε καταλαβαινω.Μακαρι να παραλαβουν ολοι το συντομοτερο δυνατο. 

Επεξ/σία από clGR
Δημοσ.

Μολις με καλεσαν απο κωτσο οτι ειμαι ετοιμοσ για παραλαβη iphone 16 pro max 256gb Black titanium , παραγγελια 10/9 11:32 και οτι ηρθαν μαυρα γιατι ρωτησα για εναν γνωστο.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Oxcide92 είπε

με

λιγα λογια μερη κρισμας

Είχα κάνει 5/10 το ίδιο απλά σε Desert Titanium και από τότε λέει εκτιμώμενη  ημερομηνία παραλαβής από Δευτέρα, 07-10-2024 έως Τρίτη, 08-10-2024. Η κατάσταση δεν έχει αλλάξει, παραμένει ''Σε Συλλογή".

Επομένως ίσως δεν χρειαστεί να περιμένεις μέχρι τα Χριστούγεννα εάν υποθέσουμε ότι τα 512gb έχουν λιγότερη ζήτηση.

Να προσθέσω ότι στην σελίδα τους φαίνεται διαθέσιμο και λέει παραλαβή στον χώρο σου περίπου στις 10/10.

Επεξ/σία από ThisIsPanos
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ippok είπε

Καλησπέρα. Μίλησα και εγώ πριν λίγο με το Πλαίσιο και έλαβα τις ίδιες αόριστες απαντήσεις σχετικά με την παραγγελία. Δεν ξέρουν ούτε κάθε πότε παραλαμβάνουν, ούτε ποιες προπαραγγελίες έχουν εξυπηρετηθεί ούτε τίποτα. Δε νομίζω πως υπάρχει ελπίδα από εκεί νωρίτερα από τον Νοέμβρη. 

Τα ίδια είπαν και σε εμένα δεν ξέρουν δεν έχουν εικόνα κ.λ.π

Δημοσ.
7 ώρες πριν, spyrosdoc είπε

Καλημέρα. Έχω κάνει παραγγελία από 12/9 απόγευμα για 256 pm nt.. Από την Παρασκευή μου άλλαξε στο ότι αναμενόμενη διαθεσιμότητα να ναι 4/10. Βλέπω εδώ στο φόρουμ πολλοί έχουν παραλάβει. 
Ο Κωτσόβολος τηλεφωνικά δεν μου δίνει κάποια άλλη απάντηση. Έχει κανείς υπόψιν τι γίνεται ; 

IMG_7799.png

Ακριβώς το ίδιο και εγώ ίδια μέρα και απόγευμα παραγγελία το ίδιο μοντέλο , πήρα τηλ και δεν ξέρουν τπτ. Μου είπαν μόνο ότι περιμένουν ακόμη από προμηθευτή.

Δημοσ.

Πηγα πριν 1 ωρα σε ενα K-Spot kotsovolos εδω στο κεντρο της ροδου να ρωτησω απο περιέργεια και μου ειπαν οτι δεν εχουν παραλαβει ακομα και οτι δεν γνωριζουν ποτε και οτι τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας ( εκει μου ερχοταν να γελασω ) και οτι εχουν δωσει μονο λιγα pro & plus.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...