Xristosmytil Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 14 λεπτά πριν, gio2739 είπε https://www.plaisio.gr/order-tracking Εγώ το έχω κάνει προπαραγγελια απ το κατάστημα οπότε δεν έχω αριθμό παραγγελίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uropitionud83 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, Xristosmytil είπε Εγώ το έχω κάνει προπαραγγελια απ το κατάστημα οπότε δεν έχω αριθμό παραγγελίας Κάλεσε τους να σου δώσουν αριθμό αποστολής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_ana Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 11 λεπτά πριν, Xristosmytil είπε Εγώ το έχω κάνει προπαραγγελια απ το κατάστημα οπότε δεν έχω αριθμό παραγγελίας Κάλεσε τους και ζήτα τον κωδικό παραγγελίας με τα στοιχεία σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyrosdoc Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Καλημέρα. Έχω κάνει παραγγελία από 12/9 απόγευμα για 256 pm nt.. Από την Παρασκευή μου άλλαξε στο ότι αναμενόμενη διαθεσιμότητα να ναι 4/10. Βλέπω εδώ στο φόρουμ πολλοί έχουν παραλάβει. Ο Κωτσόβολος τηλεφωνικά δεν μου δίνει κάποια άλλη απάντηση. Έχει κανείς υπόψιν τι γίνεται ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalton13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Καλά Χριστούγεννα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrVOID Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Με πήραν από το Plaisio και μου είπαν πως προχωράνε πλέον, παραλαμβάνουν καθημερινά από την Apple. Ήθελε να μου δώσει ημ/νία αλλά και δεν ήθελε κιόλας. Δε θα αργήσω μου είπε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_ana Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 11 λεπτά πριν, MrVOID είπε Με πήραν από το Plaisio και μου είπαν πως προχωράνε πλέον, παραλαμβάνουν καθημερινά από την Apple. Ήθελε να μου δώσει ημ/νία αλλά και δεν ήθελε κιόλας. Δε θα αργήσω μου είπε. Σε πήραν οι ίδιοι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrVOID Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 8 λεπτά πριν, g_ana είπε Σε πήραν οι ίδιοι; Ναι γιατί είχα ένα θέμα με το account και την αλλαγή του αριθμού μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George6633 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 26 λεπτά πριν, MrVOID είπε Με πήραν από το Plaisio και μου είπαν πως προχωράνε πλέον, παραλαμβάνουν καθημερινά από την Apple. Ήθελε να μου δώσει ημ/νία αλλά και δεν ήθελε κιόλας. Δε θα αργήσω μου είπε. Αν κατάλαβα καλά παρήγγειλες 17/9... Αν ισχύει αυτό και πανε όπως πρέπει πάμε καλά.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jesakos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 37 λεπτά πριν, spyrosdoc είπε Καλημέρα. Έχω κάνει παραγγελία από 12/9 απόγευμα για 256 pm nt.. Από την Παρασκευή μου άλλαξε στο ότι αναμενόμενη διαθεσιμότητα να ναι 4/10. Βλέπω εδώ στο φόρουμ πολλοί έχουν παραλάβει. Ο Κωτσόβολος τηλεφωνικά δεν μου δίνει κάποια άλλη απάντηση. Έχει κανείς υπόψιν τι γίνεται ; εγώ απο 11/9 16:00 με προκαταβολη το 16pm 256 natural περιμενω αποθεμα μου ειπαν ολες τις φορες που ρωτησα.. ασχετα που μερικοι παραλαμβανουν :s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clGR Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Παραλαβη σημερα απο Γερμανο 16 pro max nt 512 παραγγελια Πεμπτη 3/10 Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου από clGR 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_ana Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 19 λεπτά πριν, George6633 είπε Αν κατάλαβα καλά παρήγγειλες 17/9... Αν ισχύει αυτό και πανε όπως πρέπει πάμε καλά.. Έχω παραγγείλει από 11/9, δεν νομίζω ότι πάμε καλά γενικά από το Πλαίσιο. Προφανώς δεν θα δώσουν απάντηση σε ερωτήσεις για το πότε περιμένουν παραλαβή ή τι σειρά προτεραιότητας έχουμε. Αλλά για δεύτερη μέρα προπαραγγελιών που έχω κάνει εγώ, θα περιμένω και αυτή τη βδομάδα, αλλιώς άγιος Κωτσόβολος θα πάω σε παραπάνω χωρητικότητα αφού εκεί υπάρχει μια διαθεσιμότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikmak7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Καλησπέρα σε όλους! Πάντως να ξέρετε σε ερώτηση μου σε διευθυντή του Public στις προπαραγγελίες που έχουν γίνει βάζουν προτεραιότητα αυτές που έχουν εξοφληθεί,μετά τις προκαταβολές και μετά τις πληρωμές στο κατάστημα! Ένα ενθαρυντικο που μου ανέφερε είναι ότι οι προπαραγγελίες σε σχέση με πέρσι είναι αρκετά λιγότερες και πιστεύουν ότι μέχρι τα μέσα του Νοεμβριου είναι πιθανόν να υπάρχουν τα Iphone 16 pro και Iphone 16 pro Max στα ραφια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ippok Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Καλησπέρα. Μίλησα και εγώ πριν λίγο με το Πλαίσιο και έλαβα τις ίδιες αόριστες απαντήσεις σχετικά με την παραγγελία. Δεν ξέρουν ούτε κάθε πότε παραλαμβάνουν, ούτε ποιες προπαραγγελίες έχουν εξυπηρετηθεί ούτε τίποτα. Δε νομίζω πως υπάρχει ελπίδα από εκεί νωρίτερα από τον Νοέμβρη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos134 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 1 hour ago, clGR said: Παραλαβη σημερα απο Γερμανο 16 pro max nt 512 παραγγελια Πεμπτη 3/10 Εμένα σήμερα άλλαξε σε επεξεργασία. Να δούμε αν θα πάει για παραλαβή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα