Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, Pure said:

Αν το έχεις βάλει με δόσεις στο πλαίσιο με προπαραγγελία μπορείς να την ακυρώσεις αν θέλεις?

Εγώ πήρα τηλέφωνο κ ακύρωσα την χρέωση. Βέβαια ακόμα δν έχει φανεί τράπεζα

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, deejaygreg είπε

Θεωρίες συνομωσίας. Δουλεύει ο φίλος του στο ERP σύστημα και μπορεί να δει παραγγελίες για τον όμιλο; Ξέρει αν αυτή η σειρά προτεραιότητας είναι για τα εκθεσιακά ή που πάνε; Προφανώς είναι ποιο σύνθετα τα πράγματα και σίγουρα δε βοηθάει που οι περισσότεροι κάνουν 2-3 προπαραγγελίες.

Επεξ/σία από Cataract
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Nakos12 είπε

Τι είναι αυτό το refresh που κάνετε; Δν έχω καταλάβει 

Ανοίγεις το σάιτ του Κωτσόβολου,κανεις ρεφρες τη σελίδα μέχρι να  βγάλει το χρωμα και τη χωρητικότητα που θες διαθέσιμη σε ένα κοντινό σου κατάστημα.κανεις παραγγελία με παραλαβή στο κατάστημα και πας και το παίρνεις 

7 ώρες πριν, George6633 είπε

Άστο... Εκανα την πρώτη παραγγελία 15/9 και την οποία ακύρωσα γιατί ήθελα αν αυξήσω την χωρητικότητα...Δεν θα είχα πάρει ούτε αυτό ακόμα 

Υπάρχουν διαθεσιμα στο σάιτ του Κώτσου desert και natural 512 αμα σε ενδιαφέρει 

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Aggelos Τ είπε

Υπάρχουν διαθεσιμα στο σάιτ του Κώτσου desert και natural 512 αμα σε ενδιαφέρει 

Σ ευχαριστώ πολύ αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι τώρα γιατί θέλω να πάρω το κινητό σε 5-7 δόσεις(δεν θέλω να δώσω όλα τα χρήματα με τη μία) και στο πλαίσιο της βρήκα άτοκες χωρίς πιστωτική... Τωρα δεν έχει κανείς(εκτός public που δεν έχω εδώ) και δεν θέλω να βάλω δόσεις με τόκο στον Κωτσοβολο αν και όταν εγκριθούν.Έχω δώσει μεσα μου μια διορία ενός μήνα ακόμα και αν δεν κινηθεί τίποτα θα ακυρώσω και τότε βλέπουμε πως θα το κάνω... 

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, George6633 είπε

Σ ευχαριστώ πολύ αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι τώρα γιατί θέλω να πάρω το κινητό σε 5-7 δόσεις(δεν θέλω να δώσω όλα τα χρήματα με τη μία) και στο πλαίσιο της βρήκα άτοκες χωρίς πιστωτική... Τωρα δεν έχει κανείς(εκτός public που δεν έχω εδώ) και δεν θέλω να βάλω δόσεις με τόκο στον Κωτσοβολο αν και όταν εγκριθούν.Έχω δώσει μεσα μου μια διορία ενός μήνα ακόμα και αν δεν κινηθεί τίποτα θα ακυρώσω και τότε βλέπουμε πως θα το κάνω... 

εχει το πλαίσιο άτοκο πρόγραμμα χωρίς πιστωτική;

Δημοσ.
14 ώρες πριν, George6633 είπε

Πονεμένη ιστορία... Ελπίζω ο λόγος που δεν βγαίνει διαθέσιμο να είναι επειδή δίνουν στις προπαραγγελιες αν και δεν φαίνεται κάτι τέτοιο εδώ τουλάχιστον... Έχω παραγγείλει το 512 σε άσπρο από κει.. Δεν ξέρει κανείς,μόνο μου λένε ότι θα αργήσει. 

Πιστεψε με δεν τις δινουν απο 13 του μηνα περιμενω

• Sad 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Aggelos Τ είπε

Μόλις ήρθε μήνυμα και για παραλαβή από Πλαισιο pm 256 Nat. Νομίζω δεν έχω δει άλλη παραλαβή από Πλαισιο 

Ειδικά για το ΡΜ 256, ούτε εγώ...

.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά ο τρόπος του refresh απαιτεί κάποια μαεστρία. Δεν πετυχαίνει πάντα , πρέπει με το που το δεις και βάλεις παραλαβή από κατάστημα να πας όπως όπως να παραλάβεις και αν είσαι τυχερός και δεν το πάρει πρέφα κανένας το παίρνεις.

Σίγουρα το προσωπικό θα ξαφνιαστεί αν δει στο ταμείο ξαφνικά iphone 16 pro max πολλές φορές μπορεί και να βάλουν φρένο στην πώληση. 

Οπότε όποιος κλείνει, κάτω κεφάλι χωρίς πολλές ερωτήσεις.

Μπορεί στις πρώτες 3 προσπάθειες να φάτε άκυρο, μπορεί και να σας κάτσει με την μία.

ΥΣ Πράγματι αυτές οι συσκευές προορίζονται είτε για demo είτε για άτομα του καταστήματος, δεν είναι απαραίτητα για τις προπαραγγελίες.

Επεξ/σία από NobodyRankXV
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, George6633 είπε

Είχε μέχρι 30/9

Τώρα που θα ξεκινήσουν να δίνουν καμία προπαραγγελία δεν θα έχει δηλαδή, ωραία! 

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Aggelos Τ είπε

Μόλις ήρθε μήνυμα και για παραλαβή από Πλαισιο pm 256 Nat. Νομίζω δεν έχω δει άλλη παραλαβή από Πλαισιο 

πότε παρήγγειλες; 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, g_ana είπε

Τώρα που θα ξεκινήσουν να δίνουν καμία προπαραγγελία δεν θα έχει δηλαδή, ωραία! 

Ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να ξαναβγαλουν,αλλά ήταν ο λόγος που προτίμησα το συγκεκριμένο κατάστημα και πήγα και στο 512GB. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...