Just_travel_everywhere Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 8 ώρες πριν, scania1 είπε Ελπίζω να με εξυπηρετήσουν γιατί είναι κρίμα και μετά από τόσο αναμονή και στο τέλος να πάω πιο πίσω, σα να το παραγγέλνω τώρα και δε φταις και σε καταναλωτής. Νομίζω πρέπει να είμαι ο μοναδικός τυχερός που παραλαμβάνω συσκευή Full ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΗ… Έχει κάποιος άλλος εμπειρία από DOA ή έστω ελαττωματική συσκευή από τη πρώτη μέρα και το πως έγινε η αντικατάσταση της;;; Το λέω όχι μόνο για το 16 αλλά και για παλαιότερα μοντέλα, από εμπειρία. Στης σύγχρονες χώρες της Ευρώπης εάν έχει ελάττωμα είτε βασικά έχει ελάττωμα είτε όχι πας πίσω την επιστρέφεις και παίρνεις άλλη στην Ελλάδα τώρα !!! Καλή τύχη!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scania1 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Καλημέρα σας! Εύχομαι να εξυπηρετηθώ άμεσα, διότι μόλις έλαβα μήνυμα τη Παρασκευή ότι θα παραλάβω από iStorm, πούλησα απευθείας τη δική μου iPhone 15 Pro Max συσκευή. Ελπίζω να μείνω με το παλιό μου Android για λίγες ημέρες μόνο και να μην διαρκέσει περισσότερο η ατυχία. Εύχομαι κανείς άλλος να μην τύχει αυτό που αντιμετώπισα εγώ με τη νέα Ναυαρχίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristosmytil Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Καλημερα από πλαίσιο έχει κάποιος κάτι νεότερο;;; Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου από Xristosmytil 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George6633 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 49 λεπτά πριν, Xristosmytil είπε Καλημερα από πλαίσιο έχει κάποιος κάτι νεότερο;;; Πονεμένη ιστορία... Ελπίζω ο λόγος που δεν βγαίνει διαθέσιμο να είναι επειδή δίνουν στις προπαραγγελιες αν και δεν φαίνεται κάτι τέτοιο εδώ τουλάχιστον... Έχω παραγγείλει το 512 σε άσπρο από κει.. Δεν ξέρει κανείς,μόνο μου λένε ότι θα αργήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klaudio_97 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) OFF TOPIC Θελω βοηθεια και οποιος μπορει να με βοηθησει εδω η μεσω pm. Προσπαθω να μπω amazon.de για να δω σε τι φαση ειναι η παραγγελια μου για θηκη και τζαμακι για το iphone και οποτε πηγαινα να συνθεδω και ηταν να μου στειλει OTP μου ελεγε οτι ειχαν γινει πoλλες προσπαθειες ηδη κατι που δεν ισχυει. Μετα μου ελεγε οτι ο λογαριασμος μου ειναι on hold και να επικοινωνησω με customer service αλλα για να το κανω αυτο μου λεει να συνδεθω. Θα με τρελανει; Τι μπορω να κανω; Ευχαριστω εκ τον προτερων και συγνωμη για το off topic αλλα μου εσπασε τα νευρα. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου από Klaudio_97 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Στις 5/10/2024 στις 1:07 ΜΜ, SpyrosJDM είπε Τι ψάχνεις να βρεις τώρα συγκρίνεται η Ελβετία με το Ελλαδιστάν; Μάγκας που μένεις εκεί πάντως, μπράβο φίλε μου. Σ ευχαριστω για την καλη σπυ προθεςη αλλα δεν υπαρχει λογος για το μπραβο.. Μια αποφαση ειναι ολα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 43 λεπτά πριν, xgol είπε Σ ευχαριστω για την καλη σπυ προθεςη αλλα δεν υπαρχει λογος για το μπραβο.. Μια αποφαση ειναι ολα. Δεν είναι και εύκολη αυτή η απόφαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthonykleis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, Xristosmytil είπε Καλημερα από πλαίσιο έχει κάποιος κάτι νεότερο;;; απο πλαίσιο έχω την εντύπωση πως δεν έχει παραλάβει κανείς στα pre-order. τα χριστούγεννα μαζί με τα κάλαντα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George6633 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 29 λεπτά πριν, anthonykleis είπε απο πλαίσιο έχω την εντύπωση πως δεν έχει παραλάβει κανείς στα pre-order. τα χριστούγεννα μαζί με τα κάλαντα Εγώ που έχω κάνει την παραγγελία 26/9 και δεν μπορώ να την ακυρώσω γιατί έβαλα κάποιες λίγες δόσεις άτοκες χωρίς κάρτα και δεν δίνει κανείς άλλος πλέον (εκτός public που δεν έχω στην περιοχή),θα παραλάβω σίγουρα Χριστούγεννα...αν δεν ακυρώσω 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gzaf21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, George6633 είπε Εγώ που έχω κάνει την παραγγελία 26/9 και δεν μπορώ να την ακυρώσω γιατί έβαλα κάποιες λίγες δόσεις άτοκες χωρίς κάρτα και δεν δίνει κανείς άλλος πλέον (εκτός public που δεν έχω στην περιοχή),θα παραλάβω σίγουρα Χριστούγεννα...αν δεν ακυρώσω 😂 τι 26/9; ενω δεν εχουν παραδωσει των 11/9 ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George6633 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 19 λεπτά πριν, gzaf21 είπε τι 26/9; ενω δεν εχουν παραδωσει των 11/9 ακομα Άστο... Εκανα την πρώτη παραγγελία 15/9 και την οποία ακύρωσα γιατί ήθελα αν αυξήσω την χωρητικότητα...Δεν θα είχα πάρει ούτε αυτό ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gzaf21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, George6633 είπε Άστο... Εκανα την πρώτη παραγγελία 15/9 και την οποία ακύρωσα γιατί ήθελα αν αυξήσω την χωρητικότητα...Δεν θα είχα πάρει ούτε αυτό ακόμα 512-1T βρησκεις και ετοιμοπαραδωτα αρεα και που παντως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pure Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Αν το έχεις βάλει με δόσεις στο πλαίσιο με προπαραγγελία μπορείς να την ακυρώσεις αν θέλεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George6633 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, gzaf21 είπε 512-1T βρησκεις και ετοιμοπαραδωτα αρεα και που παντως Το θέμα μου είναι ότι δεν θέλω να δώσω όλα τα χρήματα άμεσα και το πλαίσιο έδινε άτοκες δόσεις χωρίς κάρτα και έβαλα λίγες δόσεις και τώρα δεν έχει πουθενά αλλού οπότε δεν μπορώ να ακυρώσω.Στην αναμονή και βλέπουμε πόσο θα αντέξω. @pure ναι γίνεται αν δεν έχεις παραλάβει Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου από George6633 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deejaygreg Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα