farcry33 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Είμαι στην θέση 460 και φίλος που έκανε πριν 1 λεπτό έφτασε ήδη στα 780 (iStorm) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Η παραγγελία έπεσε στις 21 Σεπτεμβρίου παραλαβή !!! Dessert Titanium 256 Pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
legbeard89 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Public παραλαβή από 20/9. Για να δούμε.. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου από legbeard89 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wh1t3r0se Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 10 λεπτά πριν, farcry33 είπε Είμαι στην θέση 460 και φίλος που έκανε πριν 1 λεπτό έφτασε ήδη στα 780 (iStorm) Πως βλεπουμε την σειρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kleonicki Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Όσοι κάνατε istorm τι ώρα βγήκε η παραγγελία σας κ τι αριθμό παραγγελίας έχετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, farcry33 είπε Είμαι στην θέση 460 και φίλος που έκανε πριν 1 λεπτό έφτασε ήδη στα 780 (iStorm) Καλά αφού στο istorm έπεσε το σύμπαν. Από τις 3 προσπαθούσα και κατάφερα να ολοκληρώσω την προπαραγγελια στις 4 παρά τέταρτο. Ελπίζω τουλάχιστον να είμαι τυχερός και να μην έχει πολυ ζήτηση το μαύρο pro max που επέλεξα, φανταζομαι όλοι θα πέσαν με τα μούτρα στο desert που είναι το νέο χρώμα, ευτυχώς που δεν μου άρεσε καθόλου😂 Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου από Pwpwpw 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskiato7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Παραγγελία από public πληρωμένη μου είπαν θα παραλάβω στις 20 του μήνα με απόλυτη σιγουριά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aler45 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 20 minutes ago, Kleonicki said: Όσοι κάνατε istorm τι ώρα βγήκε η παραγγελία σας κ τι αριθμό παραγγελίας έχετε; Εμένα ο αριθμός παραγγελίας της istorm λήγει σε 8648 Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου από aler45 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kleonicki Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, aler45 είπε Εμένα ο αριθμός παραγγελίας της istorm λήγει σε 8648 Και τι ώρα την έκανες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aler45 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 1 minute ago, Kleonicki said: Και τι ώρα την έκανες; 20 hours ago, aler45 said: Έγινε και η προπαραγγελία στο istorm! Reveal hidden contents Χθές στις 13:48 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Kleonicki είπε Όσοι κάνατε istorm τι ώρα βγήκε η παραγγελία σας κ τι αριθμό παραγγελίας έχετε; 9483 15:09 Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου από Bomber-21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
equi1908 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου καλές παραλαβές σε όλους! αγαπημένο θέμα να παρακολουθείς κάθε χρόνο για τα ξεφτιλίκια των καταστημάτων 😂.. προσωπικά θα παραμείνω με το 15 pro 3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wh1t3r0se Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου iStorm: #XXXXX50000 (15:22) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yavimaya Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Εγώ εκανα την προπαραγγελία από plaisio και μου είπαν να έχω υπομονή 🤣 έχει κανεις άλλος εμπειρία από plaisio? Στις προπαραγγελίες του ps5 μου ειχαν φερθεί άψογα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitrisbud Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 7 λεπτά πριν, Yavimaya είπε Εγώ εκανα την προπαραγγελία από plaisio και μου είπαν να έχω υπομονή 🤣 έχει κανεις άλλος εμπειρία από plaisio? Στις προπαραγγελίες του ps5 μου ειχαν φερθεί άψογα! Σου έστειλαν email με κωδικό;; Εμένα με πήραν χθες είπαν ότι δε χρειάζεται να κάνω κάτι εγώ σήμερα αλλά δεν έχω παραλάβει κάποιο κωδικό όπως πέρσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα