Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 16 Pro/ Pro Max

Stelaras1993
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dandri,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ειναι απίστευτο το πόσο εύκολα εχει καταφέρει μια εταιρία να την παρακαλατε να σας δώσει ένα τηλέφωνο να το πληρώνετε και ακριβά να προσφέρει και τα μισα σπο τον ανταγωνισμό... πραγματικά θα έδινα άνετα 2.000 ευρώ να παρακολουθήσω ένα σεμινάριο marketing της Apple για το πώς τα κατάφεραν να κανει τον καθε εργαζόμενο με βασικο να νοιώθει πλούσιος 

• Like 6
  • Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 λεπτά πριν, Cocomel είπε

ειναι απίστευτο το πόσο εύκολα εχει καταφέρει μια εταιρία να την παρακαλατε να σας δώσει ένα τηλέφωνο να το πληρώνετε και ακριβά να προσφέρει και τα μισα σπο τον ανταγωνισμό... πραγματικά θα έδινα άνετα 2.000 ευρώ να παρακολουθήσω ένα σεμινάριο marketing της Apple για το πώς τα κατάφεραν να κανει τον καθε εργαζόμενο με βασικο να νοιώθει πλούσιος 

Από τη μια ισχύει αυτό που λες. Από την άλλη τα iPhone είναι τα μόνα που έχουν αντοχή στο χρόνο.

31 λεπτά πριν, kaktos77 είπε

Όσο και να πιέζεις δεν πρόκειται να ασχοληθούν γιατί είναι αλήτες και ουσιαστικά κανέναν δεν ενδιαφέρει αν εσύ θα πάρεις το κινητό ή όχι. Επειδή σε καταλαβαίνω απόλυτα, συνέχισε με το δανειζόμενο ή αγόρασε ένα απλό με κανένα 100αρι για να κάνεις τη δουλεία σου μέχρι τότε, λυπάμαι αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη λύση. Μετά θα πρέπει να αρχίσεις με τα refresh, αλλά ήδη έχεις ξεκινήσει να πληρώνεις, οπότε δεν θα στο πρότεινα γιατί δεν ξέρεις και από το κατάστημα που στο δείχνει διαθέσιμο τι θα γίνει...δύσκολη περίοδος, περίμενα ότι θα φτιάξει το πράγμα μέσα Νοεμβρίου, αλλά βλέπω ότι πάμε για Χριστούγεννα.

Δεν θέλω να τους κάνω τη χάρη και να πετάξω 100€. Σκέφτηκα να πάω σε 16 plus που υπάρχει αλλά λείπουν αρκετά πράγματα για τα 1000€ που κοστίζει. Κρίμα πάντως γιατί τον έχω χτίσει τον Κωτσόβολο τόσα χρόνια. Έχω κάνει πολλές αγορές και μετρητοίς και με δόσεις.

47 λεπτά πριν, Cocomel είπε

Το ποιο σωστό σχόλιο εύγε... Το καλυτέρο brand με διαφορά παγκοσμίως το έχει κάνει η Apple εδώ και 20 χρόνια

45 minutes ago, SpyrosJDM said:

Από τη μια ισχύει αυτό που λες. Από την άλλη τα iPhone είναι τα μόνα που έχουν αντοχή στο χρόνο.

Πήρες κινητο από samsung για παραδειγνα του 1500αρικου και δεν είχε αντοχή στο χρόνο?

Μην μπερδεύουμε τα φθηνά με τα πανάκριβα

15 λεπτά πριν, kinitos είπε

Πήρες κινητο από samsung για παραδειγνα του 1500αρικου και δεν είχε αντοχή στο χρόνο?

Μην μπερδεύουμε τα φθηνά με τα πανάκριβα

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής το τελευταίο κινητό που είχα android ήταν το 2019. Samsung A8. Πριν από αυτό είχα ναυαρχιδες LG και HTC και καμία δεν άντεξε στο χρόνο. Όλα σταμάτησαν να λαμβάνουν ενημερώσεις ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία τους και έπειτα άρχισαν να κολλάνε. Με αποκορύφωμα το LG G3 που έφαγε bootloop και στο τέλος έκαψε μητρική. 

• Like 1
  • Haha 2

2 ώρες πριν, SpyrosJDM είπε

Μην μπερδεύουμε τα android των 100€ με ναυαρχίδες ίδιας τιμής με το iphone...έχω Galaxy 23 Ultra και πάει σφαίρα όπως την πρώτη μέρα με άμεσες ενημερώσεις,όπως και ένα Galaxy Note 9 που επίσης δουλεύει άψογα.Το Iphone 16 pro max θα το πάρω γιατί θέλω να δοκιμάσω κινητό της Apple μετά απο χρόνια μιας και δουλεύω macbook και ipad

Επεξ/σία από trackbytrack
  • Like 2

37 λεπτά πριν, trackbytrack είπε

Μην μπερδεύουμε τα android των 100€ με ναυαρχίδες ίδιας τιμής με το iphone...έχω Galaxy 23 Ultra και πάει σφαίρα όπως την πρώτη μέρα με άμεσες ενημερώσεις,όπως και ένα Galaxy Note 9 που επίσης δουλεύει άψογα.Το Iphone 16 pro max θα το πάρω γιατί θέλω να δοκιμάσω κινητό της Apple μετά απο χρόνια μιας και δουλεύω macbook και ipad

Αυτό έλειπε το S23 Ultra να μην είναι τούμπανο ενάμισι χρόνο μετά. Βάλε όμως το S10 που είναι ίδιας χρονολογίας με το IPhone 11 και θα δεις ότι το S10 είναι 2-3 android πίσω ενώ το 11αρι τρέχει απροβλημάτιστα το IOS 18. Σε αυτό η apple είναι άπαιχτη. Μπορεί να δίνεις πολλά χρήματα αλλά ξέρεις ότι για τουλάχιστον 5 χρόνια το κινητό σου θα είναι απροβλημάτιστο και πλήρως ενημερωμένο.

Επεξ/σία από SpyrosJDM
  • Like 2

42 λεπτά πριν, trackbytrack είπε

Ήθελα και γω να δοκιμάσω το λογισμικό της Apple (είχα 2-3 μέρες το 15pm και για ένα μήνα το 12pm και ήταν κομπλέ) αλλά το πρόβλημα με τις προπαραγγελιες με ξενέρωσε και κυρίως ο τρόπος τους και η συμπεριφορά τους..Οπότε ακύρωσα γιατί δεν θα τους κάνω τη χάρη να παρακαλέσω κανέναν για να πληρώσω,θα περιμένω το S25 Ultra που ξέρω ότι θα το πάρω day one και ισχύει η έννοια της προπαραγγελιας και ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον το ξαναβλεπουμε.

• Like 3

Παραγγελία 17/10 16 pro 256 από istorm. Την ακυρωσα πεμπτη, έκανα επιτόπου παραγγελία  στο foxstore το ιδιο κινητό με 170ε λιγοτερα, παρέλαβα σήμερα! Καλή δύναμη σε όσους περιμένουν ακόμα.

• Thanks 1

8 ώρες πριν, George6633 είπε

Ήθελα και γω να δοκιμάσω το λογισμικό της Apple (είχα 2-3 μέρες το 15pm και για ένα μήνα το 12pm και ήταν κομπλέ) αλλά το πρόβλημα με τις προπαραγγελιες με ξενέρωσε και κυρίως ο τρόπος τους και η συμπεριφορά τους..Οπότε ακύρωσα γιατί δεν θα τους κάνω τη χάρη να παρακαλέσω κανέναν για να πληρώσω,θα περιμένω το S25 Ultra που ξέρω ότι θα το πάρω day one και ισχύει η έννοια της προπαραγγελιας και ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον το ξαναβλεπουμε.

Το ίδιο σκέφτομαι και εγώ....πρώτον δεν έχω το χρόνο και την όρεξη να ψάχνω όλη μέρα για 16 pro max και δεύτερον πλησιάζει και το Galaxy S25 Ultra οπότε βλέπουμε...

• Like 1

αν και δεν ξερω τι κανει ο ανταγωνισμος , εγω μιας και βρεθηκα διακοπες εξωτερικο μπηκα σε ενα apple store εκανα trade το παλιο μου τηλεφωνο και με 600 ευρω πηρα το νεο μεσα σε 5 λεπτα ! Πιστευω οτι την ταλαιπωρια που τρωμε την εχει δημιουργησει η εγχωρια αγορα ! με ολα τα κολπα της προ πληρωμης κρατησης φιλων κ.λ.π.

• Like 1

2 ώρες πριν, Ipanos84 είπε

6/11 από i storm με ειδοποίησαν να παραλάβω 

Απο 17/09

16 pm black

16 pm black από 13/9 εδώ και καμία ενημέρωση.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...