Theodorabf Δημοσ. Τρίτη στις 12:31 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 12:31 μμ Πριν απο καμια ωρα ειχε και το μαυρο και το ντεσερτ ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. Τρίτη στις 01:08 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 01:08 μμ 37 λεπτά πριν, Theodorabf είπε Πριν απο καμια ωρα ειχε και το μαυρο και το ντεσερτ ετσι Δεν ισχύει. Γράφει άμεσα διαθέσιμο αλλά μολις πας να παραγγείλεις αλλάζει σε αναμονή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panosvoulg Δημοσ. Τρίτη στις 04:25 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 04:25 μμ Εμενα απο παρασκευη λεει οτι ερχεται απο τις αποθηκες του κωτσοβολου στο καταστημα παραδοσης (Αθηνα) και ακομα περιμενω το μηνυμα. Καθε μερα μου λενε σημερα εχει δωθει για παραδωση στο κατατημα. Αντε βγαλε ακρη. Μιλαω για 16 pro 128 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianniskks Δημοσ. Τρίτη στις 07:47 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 07:47 μμ Εκ νέου επικοινωνία σήμερα. Καλά Χριστούγεννα. Στο μεταξύ από περιέργεια μπήκα στα site της Apple σε UK και DE και φυσικά υπάρχει πλέον κανονικό απόθεμα στα καταστήματα. Το μόνο λογικό συμπέρασμα που μπορεί να καταλήξει κάποιος είναι ότι ο εισαγωγέας κάτι κάνει λάθος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orestissar Δημοσ. Τρίτη στις 08:10 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 08:10 μμ Στις 4/11/2024 στις 10:06 ΠΜ, orestissar είπε Καλημερα, θα ελεγα Γερμανο η Κωτσοβολο. προσωπικα παρηγγειλα τηλεφωνικα απο κωτσοβολο Παρασκευη απογευμα και μου ειπαν τεταρτη θα ειναι στο καταστημα να το παραλαβω. (ελπιζω). αντιστοιχα και ο Γερμανος εχει διαφορες διαθεσιμοτητες, με αποστολη εντος 2-3 εργασιμων, απλα θελει να το πληρωσεις κανονικα στο site. τελικα μου εστειλαν μηνυμα οτι ηρθε και παρελαβα κανονικα σημερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exploticon Δημοσ. Τρίτη στις 08:44 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 08:44 μμ παραγγελια απο skroutz 5/10 μεσω you.gr μου εβγαλε πως φορτωθηκε στην κουριερ και θα παραλαβω αυριο οποτε εκανε 1 μηνα ακριβως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. Τρίτη στις 11:21 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 11:21 μμ 3 ώρες πριν, gianniskks είπε Εκ νέου επικοινωνία σήμερα. Καλά Χριστούγεννα. Στο μεταξύ από περιέργεια μπήκα στα site της Apple σε UK και DE και φυσικά υπάρχει πλέον κανονικό απόθεμα στα καταστήματα. Το μόνο λογικό συμπέρασμα που μπορεί να καταλήξει κάποιος είναι ότι ο εισαγωγέας κάτι κάνει λάθος. Εγώ μένω Γερμανία και όντως χθες που κοιτούσα για την γυναίκα το max τα έχει όλα άμεσα πας και το παίρνεις καμία αναμονή . Εγώ έχω το 16 Pro από την δεύτερη μέρα ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
breddie Δημοσ. Τρίτη στις 11:44 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 11:44 μμ Καλησπέρα Παραγγελία Iphone 16 pm 512 nt από Γερμανό στις 16/10 και παρέλαβα 1/11.Οταν το έκανα παραγγελία έλεγε χαμηλή διαθεσιμότητα στο nt και Διαθεσιμο στο μαύρο.Πιστευω ότι εάν έκανα παραγγελία το μαύρο θα το λάμβαναν σε 3 μέρες.Υπομονη σε όλους και θα δείτε αξίζει στο 100% η αναμονή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hatebreeder13 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:44 πμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 12:44 πμ (επεξεργασμένο) Απίστευτα πράγματα, αστεία εξυπηρέτηση από Κωτσόβολο, ούτε για αστείο αγορά από εκεί ξανά! Παρήγγειλα τηλεφωνικά πριν από 3 εβδομάδες και πλήρωσα άμεσα την προκαταβολή, όπως μου ζητήθηκε, με RF κωδικό. Μέχρι εδώ όλα καλά. Περνάνε 2 βδομάδες και λαμβάνω μήνυμα στο viber ότι η παραγγελία είναι έτοιμη για παραλαβή. 😳 Επικοινωνώ με το support στο chat του fb για επιβεβαίωση, και ουσιαστικά μου ακυρώνουν τελείως το μήνυμα του viber, λέγοντας ότι όταν θα είναι έτοιμη η παραγγελία θα λάβω sms (οι απαντήσεις τους περιττό να πώ πως ήταν τελείως ψυχρές και τυποποιημένες.. με AI να μιλούσα, περισσότερη ενσυναίσθηση θα εισέπραττα...) Anyway, αποδεχόμενος ότι έγινε λάθος, περίμενα το SMS. Μέρες μετά και ενώ καθημερινά τσέκαρα το status, με έκπληξη ανακαλύπτω ότι είχαν ακυρώσει την παραγγελία χωρίς καμία ενημέρωση, γιατί, όπως είπαν εκ των υστέρων, δεν είχε καταχωρηθεί η προκαταβολή μου! Μετά από κόπο, αναμονή στα τηλέφωνα και επίσκεψη στο κατάστημα, κατάφερα τελικά να πάρω πίσω την προκαταβολή... Ευτυχώς, από το πουθενά, είδα το ποστ του θεούλη tryf3 για διαθεσιμότητα στον Γερμανό, και έτσι πήγα κύριος και πήρα αμέσως αυτό το μοντέλο που ήθελα, χωρίς καμία ταλαιπωρία. Εύχομαι να παραλάβετε όσοι περιμένετε χωρίς ανάλογες ταλαιπωρίες με τη δική μου... ΥΓ: tryf3 1000 thanks φιλε! Επεξ/σία Τετάρτη στις 01:16 πμ από Hatebreeder13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lorelai40 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:06 πμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 10:06 πμ Καλημερα! Παρέλαβα και εγώ τελικά με παραγγελία 20/9 PM 256 black με πλανο δόσεων από Κώτσο. Για την ιστορία παρότι προφανεστατα είναι εντελώς απαράδεκτοι στην εξυπηρέτηση, η αναμονή ήταν ακριβώς (1,5μηνας) όσο περίμενα και το PM 13 που δεν ήταν και περίοδος λανσαρίσματος τότε ήταν μάρτιος απρίλιος. Καλές παραλαβές σε όλους ελπίζω να στρώσει μέσα στον μήνα η κατάσταση αποθεμάτων. ΥΓ: γνωρίζει καποιος πέρα από το pandas( το έχω χρησιμοποιήσει και το ξέρω) το flip.gr ποσό αξιόπιστο είναι; Ας μου στείλει ένα pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. Τετάρτη στις 10:13 πμ Super Moderators Share Δημοσ. Τετάρτη στις 10:13 πμ 6 minutes ago, lorelai40 said: ΥΓ: γνωρίζει καποιος πέρα από το pandas( το έχω χρησιμοποιήσει και το ξέρω) το flip.gr ποσό αξιόπιστο είναι; Ας μου στείλει ένα pm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Noggenz_N5 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:51 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 12:51 μμ Πλαίσιο παραγγελία 13/09 PM black 256, μου είπαν σήμερα για Δεκέμβριο. Ακόμα εξυπηρετούνται οι 11/09 μου είπε… Ελλαδισταν. 1 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:23 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 01:23 μμ (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Noggenz_N5 είπε Πλαίσιο παραγγελία 13/09 PM black 256, μου είπαν σήμερα για Δεκέμβριο. Ακόμα εξυπηρετούνται οι 11/09 μου είπε… Ελλαδισταν. Τα ίδια ακριβώς και εμένα, πάμε λέει, για Δεκέμβριο. Αίσχος... Επεξ/σία Τετάρτη στις 01:23 μμ από kaktos77 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. Τετάρτη στις 01:33 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 01:33 μμ 37 λεπτά πριν, Noggenz_N5 είπε Πλαίσιο παραγγελία 13/09 PM black 256, μου είπαν σήμερα για Δεκέμβριο. Ακόμα εξυπηρετούνται οι 11/09 μου είπε… Ελλαδισταν. iPhone 16 Pro Max από www.you.gr Παραγγελία 18/10/2024 Ήρθε 21/10/2024 Το πήρα με refresh. Από ότι κατάλαβα αν περίμενα από το Πλαίσιο, θα πήγαινα Δεκέμβριο, με προπαραγγελία από 16/09. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. Τετάρτη στις 01:34 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 01:34 μμ καλα κανουν τοσο απλα δυστηχως για εμας αλλα δεν πειραζει καποτε (ποτε) ισως βαλουμε μυαλο. μονο μια ομαδικη ακυρωση θα ηταν το καλυτερο αλλα σιγα μην γινει ποτε αυτο γιαυτο κανουν ολοι οτι θελουν εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα