kiriakostjet Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 58 λεπτά πριν, kyr123 είπε Χθες ενημέρωση από Vodafone μέσα Νοέμβρη θα παραλάβω(παραγγελία μέσα Οκτωβρίου) και γενικά θα υπάρχει γενικό απόθεμα παντού Άντε να δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CptFourtounas Δημοσ. Κυριακή στις 01:56 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 01:56 μμ Καλησπέρα στο Forum, Παρήγγειλα εχθές το iPhone 16 Pro, 128GB σε μαύρο χρώμα από το Public, με άτοκες δόσεις. Υπάρχει κάποια πρόβλεψη για το πότε πρόκειται να γίνει η επόμενη παραλαβή της παρτίδας ή πάμε για μετά τα Χριστούγεννα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mercator84 Δημοσ. Κυριακή στις 07:39 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 07:39 μμ Στη συνέχεια του από πάνω, για παραγγελία ας πούμε μέχρι 15 Νοεμβρίου σε ποια αλυσίδα αξίζει να απευθυνθούμε; Κατά προτίμηση Θεσσαλονίκη και αγορά με τιμολόγιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimakic Δημοσ. Δευτέρα στις 09:09 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 09:09 πμ Καλημέρα, αν ενδιαφέρεται κάποιος για iPhone 16 Pro 128GB - Natural για άμεση παραλαβή από Public στο Mall, να μου στείλει pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orestissar Δημοσ. Δευτέρα στις 10:06 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 10:06 πμ 14 ώρες πριν, mercator84 είπε Στη συνέχεια του από πάνω, για παραγγελία ας πούμε μέχρι 15 Νοεμβρίου σε ποια αλυσίδα αξίζει να απευθυνθούμε; Κατά προτίμηση Θεσσαλονίκη και αγορά με τιμολόγιο. Καλημερα, θα ελεγα Γερμανο η Κωτσοβολο. προσωπικα παρηγγειλα τηλεφωνικα απο κωτσοβολο Παρασκευη απογευμα και μου ειπαν τεταρτη θα ειναι στο καταστημα να το παραλαβω. (ελπιζω). αντιστοιχα και ο Γερμανος εχει διαφορες διαθεσιμοτητες, με αποστολη εντος 2-3 εργασιμων, απλα θελει να το πληρωσεις κανονικα στο site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. Δευτέρα στις 10:22 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 10:22 πμ 15 λεπτά πριν, orestissar είπε Καλημερα, θα ελεγα Γερμανο η Κωτσοβολο. προσωπικα παρηγγειλα τηλεφωνικα απο κωτσοβολο Παρασκευη απογευμα και μου ειπαν τεταρτη θα ειναι στο καταστημα να το παραλαβω. (ελπιζω). αντιστοιχα και ο Γερμανος εχει διαφορες διαθεσιμοτητες, με αποστολη εντος 2-3 εργασιμων, απλα θελει να το πληρωσεις κανονικα στο site. Τι συσκευή πήρες; Εγώ περιμένω pro max desert 256 από τις 19/09 και ακόμα με κοροϊδεύουν λέγοντας ότι δεν έχουν απόθεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orestissar Δημοσ. Δευτέρα στις 10:24 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 10:24 πμ Μόλις τώρα, SpyrosJDM είπε Τι συσκευή πήρες; Εγώ περιμένω pro max desert 256 από τις 19/09 και ακόμα με κοροϊδεύουν λέγοντας ότι δεν έχουν απόθεμα. 16 pro NT 128 . γενικα παρτε τους τηλ (σε αυτα τα 2) πριν παραγγειλετε, και αν σας δωσουν το οκ οτι οντως υπαρχει, πιστευω θα παραλαβετε οντως σε 2-3 μερες. (αντε να δουμε και γω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. Δευτέρα στις 10:34 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 10:34 πμ 8 λεπτά πριν, orestissar είπε 16 pro NT 128 . γενικα παρτε τους τηλ (σε αυτα τα 2) πριν παραγγειλετε, και αν σας δωσουν το οκ οτι οντως υπαρχει, πιστευω θα παραλαβετε οντως σε 2-3 μερες. (αντε να δουμε και γω). Θα πάω από ένα κατάστημα σήμερα να ζητήσω να αλλάξω το desert σε natural titanium που από ότι βλέπω υπάρχει απόθεμα. Ελπίζω να μπορώ να το κάνω και να μου το δώσουν σήμερα αύριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gpsyco Δημοσ. Δευτέρα στις 11:26 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 11:26 πμ Στον Γερμανό δείχνει πολλά διαθέσιμα άμεσα αλλά αν πάρεις τηλέφωνο δεν υπάρχει τιποτα. ΓΙΑ ΓΕΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianniskks Δημοσ. Δευτέρα στις 11:49 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 11:49 πμ 22 λεπτά πριν, Gpsyco είπε Στον Γερμανό δείχνει πολλά διαθέσιμα άμεσα αλλά αν πάρεις τηλέφωνο δεν υπάρχει τιποτα. ΓΙΑ ΓΕΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑ Για αυτό δεν παραγγέλνω, πήρα κι εγώ τηλέφωνο στο κατάστημα της περιοχής μου και μου είπαν ότι δεν υπάρχει τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oKoBoko Δημοσ. Δευτέρα στις 12:06 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 12:06 μμ ήρθε το ένα από τα δύο iphone pro max τώρα έχω φάει 1+ ώρα στο icloud restore. Το αφήνω ή το κάνω restart? Πόσο σας πήγε εσάς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CptFourtounas Δημοσ. Δευτέρα στις 12:11 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 12:11 μμ Εγώ κάλεσα στο Γερμάνο, στο τηλ. που έχουν στο site τους και μού είπαν ότι υπάρχει ένα διαθέσιμο 16 Pro, 128GB σε Μάυρο, ενώ πέντε από αυτά ήταν δεσμευμένα. Δε ξέρω βέβαια αν ισχύει και - σε περίπτωση που έκανα την παραγγελία - εάν μου ερχότανε σε δύο ημέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosJDM Δημοσ. Δευτέρα στις 12:26 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 12:26 μμ Εμένα τελείωσε η υπομονή μου. Θα πάω σήμερα Κωτσόβολο να απαιτήσω να εξυπηρετηθώ με οποιονδήποτε τρόπο. Έκανα υπομονή ενάμισι μήνα και ακόμα και τώρα μου λένε δεν έχουν ιδέα πότε θα παραλάβω. Θα τα ακούσουν όπως πρέπει, δεν γίνεται να τους δίνουμε 1700€ και να μας κοροϊδεύουν. 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. Δευτέρα στις 02:13 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 02:13 μμ Αν αγοράζαμε όλοι από εξωτερικό μόνο τότε θα έστρωνε εδω αυτό το τσίρκο και αν ακόμα καλύτερα δεν έκανε κανεις καμια προπαραγγελια για να μην πω καν για παραγγελία και πέσει κράξιμο. Δυστυχώς όταν σε εχει γραμμένο η εταιρεία γελάνε με εμάς και εμείς κάνουμε σαν ξελιγωμενοι σαν πεινασμένοι μην τυχόν και χάσουμε την πρώτη μέρα Πραγματικά καλα μας κάνουν. Για να μην γίνει παρεξήγηση συγγενικο πρόσωπο έχει παραγγείλει και περιμένει και σε αντιπαράθεση η samsung με το σ24 όταν έδωσε προπαραγγελια παραλαβές έγιναν πριν καν την πρώτη μέρα σε μαγαζιά. Και εδώ μιλάμε για 1 και μην με πόλους να μην έχουν καν εικόνα και η istorm να λέει 2 μήνες ακόμα υπομονή ελεος απλα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. Δευτέρα στις 02:30 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 02:30 μμ Foxstore, παραγγελια τη πεμπτη παραδοση σημερα. Καθιστε να παρακαλατε τον κοτσοβολο! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα