Sp4rtacus Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοσ. 31 Οκτωβρίου I storm 16 pro 128 NT σήμερα τηλέφωνο για παράδοση .παραγγελία έγινε 14/9 απόγευμα
gianniskks Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Μου έστειλε η Caudabe email να κάνω review την θήκη που πήρα. Άντε να τους εξηγήσω ότι δεν έχω παραλάβει το κινητό εδώ και 1,5+ μήνα. 8
lorelai40 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοσ. 31 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Στο status από Κώτσο (20/09) μόλις έφυγε η γαλάζια υποσημείωση κάτω από το προϊόν η αναμονή διαθεσιμότητας από προμηθευτή. Το status δεν αλλαξε ακόμα βέβαια. Να χαρώ; Όχι φυσικά είμαι σοβαρά συγκρατημένη 🤣 πιθανότητα με γλεντάει ο Κώτσο από τα πολλα f5 update: μου ήρθε viber για δρομολόγηση παραγγελίας άρα υποθέτω δεν με κοροϊδεύουν Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου από lorelai40 1
SpyrosJDM Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 23 λεπτά πριν, lorelai40 είπε Στο status από Κώτσο (20/09) μόλις έφυγε η γαλάζια υποσημείωση κάτω από το προϊόν η αναμονή διαθεσιμότητας από προμηθευτή. Το status δεν αλλαξε ακόμα βέβαια. Να χαρώ; Όχι φυσικά είμαι σοβαρά συγκρατημένη 🤣 πιθανότητα με γλεντάει ο Κώτσο από τα πολλα f5 update: μου ήρθε viber για δρομολόγηση παραγγελίας άρα υποθέτω δεν με κοροϊδεύουν Τι μοντέλο και χρώμα; Έχω παραγγελία από 19/09 και δεν έχω καμία ενημέρωση.
lorelai40 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, SpyrosJDM είπε Τι μοντέλο και χρώμα; Έχω παραγγελία από 19/09 και δεν έχω καμία ενημέρωση. Pro max Black το 256gb 20/9 με πλανο δόσεων έχω ήδη πληρώσει 1η δόση. Προφανώς καταλαβαίνεις μέχρι να δω actually να προχωράει δεν νιωθω και εντελώς βέβαιη ότι δεν θα αλλάξει κάτι.
SpyrosJDM Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 16 λεπτά πριν, lorelai40 είπε Pro max Black το 256gb 20/9 με πλανο δόσεων έχω ήδη πληρώσει 1η δόση. Προφανώς καταλαβαίνεις μέχρι να δω actually να προχωράει δεν νιωθω και εντελώς βέβαιη ότι δεν θα αλλάξει κάτι. Εγώ 19/09 PM Desert 256 επίσης με πλάνο δόσεων και με πρώτη δόση πληρωμένη. Καμία ενημέρωση. Απλά μου λένε δεν ξέρουν.
lorelai40 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 13 λεπτά πριν, SpyrosJDM είπε Εγώ 19/09 PM Desert 256 επίσης με πλάνο δόσεων και με πρώτη δόση πληρωμένη. Καμία ενημέρωση. Απλά μου λένε δεν ξέρουν. καλά και μένα δεν πηρα απάντηση. Πάντως και τωρα το στάτους είναι ίδιο σε επεξεργασία απλά δεν λέει πλέον αναμονή από προμηθευτή και καπακια ήρθε το viber. Όποτε κάτσε γιατι μέχρι να δω ξαναλέω να προχωράει δεν νιωθω σίγουρη.
SpyrosJDM Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, lorelai40 είπε καλά και μένα δεν πηρα απάντηση. Πάντως και τωρα το στάτους είναι ίδιο σε επεξεργασία απλά δεν λέει πλέον αναμονή από προμηθευτή και καπακια ήρθε το viber. Όποτε κάτσε γιατι μέχρι να δω ξαναλέω να προχωράει δεν νιωθω σίγουρη. Εμένα τις τελευταίες μέρες λέει ότι αναμένουμε την ημέρα κυκλοφορίας του προϊόντος και μόλις κυκλοφορήσει στην αγορά θα το παραλάβω κατευθείαν. Που το κινητό έχει κυκλοφορήσει ενάμισι μήνα τώρα…
Connie12 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Όσοι έχουμε παραγγείλει χρώμα dessert νομίζω είμαστε καταδικασμένοι 😅
Georgeazekiel Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 3 ώρες πριν, Connie12 είπε Όσοι έχουμε παραγγείλει χρώμα dessert νομίζω είμαστε καταδικασμένοι 😅 Εγώ με χρώμα άσπρο παραγγελία 24/9 από κώτσο τίποτα ακόμα επίσης
oKoBoko Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Δημοσ. 1 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Λευκό pro max 256 πλαίσιο έρχεται. Desert περιμένουμε. (12/09 με εκδήλωση ενδιαφέροντος) καλές παραλαβές παιδιά Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου από oKoBoko
margaritagr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Εμεις έχουμε παραλάβει 1 pro και 2 max, όλα dessert και εκκρεμεί 1 max από 1η μέρα προπαραγγελίες. 2 συσκευές από πλαίσιο και 1 από Istorm. τώρα για το τελευταίο θα δούμε ποιος θα το φέρει πρώτος.
lorelai40 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 16 ώρες πριν, lorelai40 είπε Στο status από Κώτσο (20/09) μόλις έφυγε η γαλάζια υποσημείωση κάτω από το προϊόν η αναμονή διαθεσιμότητας από προμηθευτή. Το status δεν αλλαξε ακόμα βέβαια. Να χαρώ; Όχι φυσικά είμαι σοβαρά συγκρατημένη 🤣 πιθανότητα με γλεντάει ο Κώτσο από τα πολλα f5 update: μου ήρθε viber για δρομολόγηση παραγγελίας άρα υποθέτω δεν με κοροϊδεύουν Στο αυτοματοποιημένο του τηλεφωνικού ενημέρωνε ότι 4/11 θα το παραλάβει η κούριερ fingers crossed. 20/9 παραγγελία PM black Κώτσο
kaktos77 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Μαύρο και natural Titanium pro max, τίποτα ακόμα, παραγγελία 13/9 στο Πλαίσιο. Νομίζω είναι τελείως random.
drakog7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2 ώρες πριν, lorelai40 είπε Στο αυτοματοποιημένο του τηλεφωνικού ενημέρωνε ότι 4/11 θα το παραλάβει η κούριερ fingers crossed. 20/9 παραγγελία PM black Κώτσο Σου έρχεται όπου να ναι!! Αξίζει η υπομονή 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα