Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου έστειλε η Caudabe email να κάνω review την θήκη που πήρα. Άντε να τους εξηγήσω ότι δεν έχω παραλάβει το κινητό εδώ και 1,5+ μήνα.  

• Haha 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο status από Κώτσο (20/09) μόλις έφυγε η γαλάζια υποσημείωση κάτω από το προϊόν η αναμονή διαθεσιμότητας από προμηθευτή. Το status δεν αλλαξε ακόμα βέβαια. Να χαρώ; Όχι φυσικά είμαι σοβαρά συγκρατημένη 🤣 πιθανότητα με γλεντάει ο Κώτσο από τα πολλα f5

update: μου ήρθε viber για δρομολόγηση παραγγελίας άρα υποθέτω δεν με κοροϊδεύουν 

Επεξ/σία από lorelai40
  • Haha 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, lorelai40 είπε

Στο status από Κώτσο (20/09) μόλις έφυγε η γαλάζια υποσημείωση κάτω από το προϊόν η αναμονή διαθεσιμότητας από προμηθευτή. Το status δεν αλλαξε ακόμα βέβαια. Να χαρώ; Όχι φυσικά είμαι σοβαρά συγκρατημένη 🤣 πιθανότητα με γλεντάει ο Κώτσο από τα πολλα f5

update: μου ήρθε viber για δρομολόγηση παραγγελίας άρα υποθέτω δεν με κοροϊδεύουν 

Τι μοντέλο και χρώμα; Έχω παραγγελία από 19/09 και δεν έχω καμία ενημέρωση.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SpyrosJDM είπε

Τι μοντέλο και χρώμα; Έχω παραγγελία από 19/09 και δεν έχω καμία ενημέρωση.

Pro max Black το 256gb 20/9 με πλανο δόσεων έχω ήδη πληρώσει 1η δόση. Προφανώς καταλαβαίνεις μέχρι να δω actually να προχωράει δεν νιωθω και εντελώς βέβαιη ότι δεν θα αλλάξει κάτι. 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, lorelai40 είπε

Pro max Black το 256gb 20/9 με πλανο δόσεων έχω ήδη πληρώσει 1η δόση. Προφανώς καταλαβαίνεις μέχρι να δω actually να προχωράει δεν νιωθω και εντελώς βέβαιη ότι δεν θα αλλάξει κάτι. 

Εγώ 19/09 PM Desert 256 επίσης με πλάνο δόσεων και με πρώτη δόση πληρωμένη. Καμία ενημέρωση. Απλά μου λένε δεν ξέρουν.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, SpyrosJDM είπε

Εγώ 19/09 PM Desert 256 επίσης με πλάνο δόσεων και με πρώτη δόση πληρωμένη. Καμία ενημέρωση. Απλά μου λένε δεν ξέρουν.

καλά και μένα δεν πηρα απάντηση. Πάντως και τωρα το στάτους είναι ίδιο σε επεξεργασία απλά δεν λέει πλέον αναμονή από προμηθευτή και καπακια ήρθε το viber. Όποτε κάτσε γιατι μέχρι να δω ξαναλέω να προχωράει δεν νιωθω σίγουρη. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, lorelai40 είπε

καλά και μένα δεν πηρα απάντηση. Πάντως και τωρα το στάτους είναι ίδιο σε επεξεργασία απλά δεν λέει πλέον αναμονή από προμηθευτή και καπακια ήρθε το viber. Όποτε κάτσε γιατι μέχρι να δω ξαναλέω να προχωράει δεν νιωθω σίγουρη. 

Εμένα τις τελευταίες μέρες λέει ότι αναμένουμε την ημέρα κυκλοφορίας του προϊόντος και μόλις κυκλοφορήσει στην αγορά θα το παραλάβω κατευθείαν. Που το κινητό έχει κυκλοφορήσει ενάμισι μήνα τώρα…

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Connie12 είπε

Όσοι έχουμε παραγγείλει χρώμα dessert νομίζω είμαστε καταδικασμένοι 😅

Εγώ με χρώμα άσπρο παραγγελία 24/9 από κώτσο τίποτα ακόμα επίσης 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λευκό pro max 256 πλαίσιο έρχεται. Desert περιμένουμε.  (12/09 με εκδήλωση ενδιαφέροντος)

καλές παραλαβές παιδιά

Επεξ/σία από oKoBoko
Δημοσ.

Εμεις έχουμε παραλάβει 1 pro και 2 max, όλα dessert και εκκρεμεί 1 max από 1η μέρα προπαραγγελίες. 

2 συσκευές από πλαίσιο και 1 από Istorm. 

τώρα για το τελευταίο θα δούμε ποιος θα το φέρει πρώτος.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, lorelai40 είπε

Στο αυτοματοποιημένο του τηλεφωνικού  ενημέρωνε ότι 4/11 θα το παραλάβει η κούριερ fingers crossed. 

20/9 παραγγελία PM black Κώτσο 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, lorelai40 είπε

Στο αυτοματοποιημένο του τηλεφωνικού  ενημέρωνε ότι 4/11 θα το παραλάβει η κούριερ fingers crossed. 

20/9 παραγγελία PM black Κώτσο 

Σου έρχεται όπου να ναι!! Αξίζει η υπομονή :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...