Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Διαθεσιμότητες/Παραλαβές iPhone 16 Pro/ Pro Max

Stelaras1993
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dandri,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 λεπτά πριν, tonyRao είπε

εγώ! 20/9 Κώτσο και καμία ενημέρωση φυσικά αόριστες απαντήσεις μόνο. Ελπίζω ότι μέσα στον Νοέμβριο θα παραλάβω. Δεν ξέρω ποτέ έχουν παραλαβές καθόλου.  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Προπαραγγελια απο plaisio (ας το πουμε καταστημα λεμε τωρα) προπαραγγελια 12/9 iphone 16 pro max desert κλπ κλπ

τους πηρα μετα απο 2 βδομαδες, κλασικα δεν γνωριζω, αμα τους ρωταγα που δουλευουν (μπορει να απαντουσαν)

θα με ρωτησει καποιος το έχεις ανάγκη οχι τοσο, δεν τους εχω ξαναενοχλησει, ουτε προκειται, (ουτε να το παραγγειλω απο αλλο καταστημα) και που τα λεω θα αλλαξει κατι οχι. Απλα ο κοσμος εχει την δύναμη.

Θα περιμενω να δω μεχρι που φτάνει, το πήρα απο εξωτερικο, γενικα τα πραγματα εκει εξω, ειναι πιο σοβαρα κρατη (σε ολα τα επιπεδα) απο αυτον τον χωρο που ειμαστε (γιατι κρατος δεν ειναι) θα μου πεις για το τηλεφωνο, το διαπιστωνω καθημερινα (σε ολα τα επιπεδα).

Αλλα αμα παρουν θα τους πω θελετε να σας κανω μια προπαραγγελιες και εσας?? (γινομαι εριστικος το ξερω)

Απλα απο την καινουργια χρονια με παιρνουν τηλ και μου λενε βγηκε το s23, s24 Xiaomi 14ultra κλπ κλπ,

Και με ειχε παρει και μια κοπελλα απο αυτους (το καταστημα που εχει ενα σημα τετραγωνο) μην λεμε και ονοματα

και οτι θελετε, και της εστειλα e-mail πριν ανοιξουν οι προπαραγγελιες. πιο απαντηση πηρα απο το αστρικο συστημα Vega (βλ ταινια Contact Jodie Forest)

Συγνωμη αν κουρασα, και για το σεντονι, η κοροιδα μου την βαραει, πειτε μου οτι θα το παρετε με τις προπαραγγελιες των iphone 17 οκ να ξερουμε.

Βλεπω σε αλλα παιδια, οτι απο πλαισιο, και πιο μετα απο εμενα το πηρανε, δεν εχω προβλημα καλοριζικα σε ολους.

Και παλι συγνωμη, απλα ηθελα να τα πω.

• Like 1

14 ώρες πριν, mpanos07 είπε

Προπαραγγελια απο plaisio (ας το πουμε καταστημα λεμε τωρα) προπαραγγελια 12/9 iphone 16 pro max desert κλπ κλπ

τους πηρα μετα απο 2 βδομαδες, κλασικα δεν γνωριζω, αμα τους ρωταγα που δουλευουν (μπορει να απαντουσαν)

θα με ρωτησει καποιος το έχεις ανάγκη οχι τοσο, δεν τους εχω ξαναενοχλησει, ουτε προκειται, (ουτε να το παραγγειλω απο αλλο καταστημα) και που τα λεω θα αλλαξει κατι οχι. Απλα ο κοσμος εχει την δύναμη.

Θα περιμενω να δω μεχρι που φτάνει, το πήρα απο εξωτερικο, γενικα τα πραγματα εκει εξω, ειναι πιο σοβαρα κρατη (σε ολα τα επιπεδα) απο αυτον τον χωρο που ειμαστε (γιατι κρατος δεν ειναι) θα μου πεις για το τηλεφωνο, το διαπιστωνω καθημερινα (σε ολα τα επιπεδα).

Αλλα αμα παρουν θα τους πω θελετε να σας κανω μια προπαραγγελιες και εσας?? (γινομαι εριστικος το ξερω)

Απλα απο την καινουργια χρονια με παιρνουν τηλ και μου λενε βγηκε το s23, s24 Xiaomi 14ultra κλπ κλπ,

Και με ειχε παρει και μια κοπελλα απο αυτους (το καταστημα που εχει ενα σημα τετραγωνο) μην λεμε και ονοματα

και οτι θελετε, και της εστειλα e-mail πριν ανοιξουν οι προπαραγγελιες. πιο απαντηση πηρα απο το αστρικο συστημα Vega (βλ ταινια Contact Jodie Forest)

Συγνωμη αν κουρασα, και για το σεντονι, η κοροιδα μου την βαραει, πειτε μου οτι θα το παρετε με τις προπαραγγελιες των iphone 17 οκ να ξερουμε.

Βλεπω σε αλλα παιδια, οτι απο πλαισιο, και πιο μετα απο εμενα το πηρανε, δεν εχω προβλημα καλοριζικα σε ολους.

Και παλι συγνωμη, απλα ηθελα να τα πω.

Εχω παραγγείλει κ εγώ από πλαίσιο 12/9 πμ ντεζερτ 256 τίποτα ακόμα ….

• Like 2

4 λεπτά πριν, Connie12 είπε

Εχω παραγγείλει κ εγώ από πλαίσιο 12/9 πμ ντεζερτ 256 τίποτα ακόμα ….

12/9, εταιρική παραγγελία, ένα black και ένα NaTi 256 pro max, τίποτα ακόμα, ότι να ναι είναι.

• Like 1

Η παραγγελία σου καταχωρήθηκε με επιτυχία και έχει προχωρήσει στο στάδιο της επεξεργασίας.

Ενημερώθηκε: 19/09/2024 15:40

Η παραγγελία σου είναι στο στάδιο της συλλογής των προϊόντων με εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης έως τις 06/11/2024.

Πλαίσιο !!!!!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο Κωτσόβολος δίνει κι από κάτι, το πλαίσιο τα ίδια, public και istorm δεν βλέπω κανέναν να αναφέρει ότι παρέλαβε πρόσφατα. 

Επεξ/σία από gianniskks

1 ώρα πριν, gianniskks είπε

Ο Κωτσόβολος δίνει κι από κάτι, το πλαίσιο τα ίδια, public και istorm δεν βλέπω κανέναν να αναφέρει ότι παρέλαβε πρόσφατα. 

Γερμανός ο πιο τίμιος από όλους… του χρόνου 100% Γερμανός!

• Like 5

12 λεπτά πριν, Matt87 είπε

Γερμανός ο πιο τίμιος από όλους… του χρόνου 100% Γερμανός!

Πράγματι. Καλά εγώ ανά 4 έως 6 χρόνια αλλάζω συσκευή αλλά όταν έρθει ξανά η ώρα θα το έχω στα υπόψιν μου. Πάντως istorm ποτέ ξανά. 

• Like 2

5 λεπτά πριν, gianniskks είπε

Πράγματι. Καλά εγώ ανά 4 έως 6 χρόνια αλλάζω συσκευή αλλά όταν έρθει ξανά η ώρα θα το έχω στα υπόψιν μου. Πάντως istorm ποτέ ξανά. 

Αν δεν είχα σκοπό να το πετσωσω για 4+ χρόνια δεν θα έμπαινα καν σε αυτή τη διαδικασία αναμονής. Είναι το μόνο που με κρατάει να μην ακυρώσω την προπαραγγελία μου, γιατί λέω κάνε λίγο υπομονή και θα το χαρείς για αρκετά χρόνια.

• Like 1

Στις 28/10/2024 στις 4:52 ΜΜ, johnnie13wav είπε

Προπαραγγελια από 14/10 πλαίσιο. 
Μόλις συμπλήρωσα φόρμα ακύρωσης παραγγελίας και αυριο θα τους παρω και τηλέφωνο να σιγουρευτώ για την ακύρωση. 
παρηγγειλα απο Γερμανό PM 512 black και ημερομηνία παράδοσης 01/11. Έχει κι άλλα διαθεσιμα 

Το κινητό είναι ήδη στο δρόμο από Γερμανό, το αργότερο Παρασκευή θα το έχω στα χέρια μου. 
Ήδη με ενημέρωσαν ότι το έστειλαν απο αποθήκη. 
Πέφτει πολλή κοροϊδία από πολλά καταστήματα. 

3 hours ago, gianniskks said:

Η κακόμοιρα η αιστορμ δίνει στις αλυσίδες και δεν εξυπηρετεί το πελάτη της .αυτά είναι μπραβο της . 😁😝😀😃

• Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο Κωτσόβολος αυτή την εβδομάδα ποιας μέρας προπαραγγελίες παραδίδει; Προχώρησε καθόλου ή ακόμα παραλαμβάνουν οι 12-13 Σεπτεμβρίου;

Επεξ/σία από SpyrosJDM

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...