Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκεφτόμουν να αλλάξω την παραγγελία μου και να πάω σε 16 Plus που είναι διαθέσιμο.  Αλλα τόσα λεφτά κινητό και να μην έχει 120hz οθόνη ή κάμερες ναυαρχίδας… δεν ξέρω. Εσείς τι λέτε;

Επεξ/σία από SpyrosJDM
  • Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, SpyrosJDM είπε

Σκεφτόμουν να αλλάξω την παραγγελία μου και να πάω σε 16 Plus που είναι διαθέσιμο.  Αλλα τόσα λεφτά κινητό και να μην έχει 120hz οθόνη ή κάμερες ναυαρχίδας… δεν ξέρω. Εσείς τι λέτε;

Υπομονή 

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, SpyrosJDM είπε

Σκέφτηκα και γω το ίδιο ακριβώς αλλά θεωρώ ότι στο τέλος θα περάσει ο καιρός και θα στρώσει η κατάσταση και θα το μετανιωσουμε...οκ τίμιο είναι το plus αλλά υπομονή όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω. 

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, SpyrosJDM είπε

Μην το κάνεις, εφόσον περίμενες μέχρι τώρα κάνε λίγο ακόμα υπομονή, φαντάζομαι οι του Σεπτεμβρίου θα παραλάβουν μέχρι μέσα Νοεμβρίου και θα εξομαλυνθεί η κατάσταση. Θα πάρεις το plus και μετά θα βλέπεις τους άλλους που έχουν το pro max και θα λες κοίτα που δεν περίμενα για να το πάρω. Και εγώ αναμένω, αλλά έχω το 13 το απλό και δεν με πειράζει.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, kaktos77 είπε

Μην το κάνεις, εφόσον περίμενες μέχρι τώρα κάνε λίγο ακόμα υπομονή, φαντάζομαι οι του Σεπτεμβρίου θα παραλάβουν μέχρι μέσα Νοεμβρίου και θα εξομαλυνθεί η κατάσταση. Θα πάρεις το plus και μετά θα βλέπεις τους άλλους που έχουν το pro max και θα λες κοίτα που δεν περίμενα για να το πάρω. Και εγώ αναμένω, αλλά έχω το 13 το απλό και δεν με πειράζει.

Εγώ έχω το 11 Pro δανεικό από ένα φίλο γιατί το δικό μου 11 pro τα έφτυσε στη θύρα που φορτίζει. Γενικά είναι ακόμα πάρα πολύ καλό σαν κινητό αλλά θέλω κάτι νεότερο. 

Έχετε δίκιο, περίμενα ήδη ένα μήνα και βάλε. Ας περιμένω λίγο ακόμα να πάρω το PM. Θα το μετάνιωνα 100% το plus.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκ νέου επικοινωνία με istorm. Περιμένω την σειρά μου απάντησαν. Πότε θα έρθει η σειρά μου, άγνωστο. 

Επεξ/σία από gianniskks
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, billdanos είπε

Εγώ σε βλέπω χλωμή, οπότε φύγε νωρίτερα! (μα πως τα αντεχετε τα max! Εδώ ακόμη και το 16pro μου το θεωρώ  μεγαλούτσικο...). 😛 

The bigger the better :ph34r:B)

Ενημέρωση και από istorm για ίδιο κινητό (max, 256, dt) για παραλαβή, προπαραγγελια 13/9 κατά τις 15:30 για φίλο. 

Μάλλον είχαν καλές παραλαβές χτες γενικά 

• Like 1
Δημοσ.

Αρχίζει και ομαλοποιείται η κατάσταση με γοργούς ρυθμούς. Με το 14 pro max (purple) παρέλαβα εντός 2 εβδομάδων. H κατάσταση  κάθε χρόνο όχι μόνο δεν εξομαλύνεται, αλλά όσο πάει και γίνεται χειρότερη. Εν κατακλείδι, πιστεύετε ότι αξίζει η διαδικασία της  προπαραγγελίας?

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Matt87 είπε

Αρχίζει και ομαλοποιείται η κατάσταση με γοργούς ρυθμούς. Με το 14 pro max (purple) παρέλαβα εντός 2 εβδομάδων. H κατάσταση  κάθε χρόνο όχι μόνο δεν εξομαλύνεται, αλλά όσο πάει και γίνεται χειρότερη. Εν κατακλείδι, πιστεύετε ότι αξίζει η διαδικασία της  προπαραγγελίας?

Σύμφωνα με τα thread που έχω δει σίγουρα όχι, εκτός αν έχεις ξεμείνει από κινητό και το έχεις ανάγκη οσο πιο γρήγορα γίνεται (μετά από κάνα μήνα δλδ λολ)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνάδελφος είχε παραγγείλει 16 pro max 256 natural από Κωτσόβολο στις 25/09 και δεν ειχε παραλάβει ακόμα. Δευτέρα πρωί 21/10 παρήγγειλε από Mediamarkt.de το κινητό και μέσω parcel forwarder το είχε στα χέρια του την τέταρτη 23/10! 

Επεξ/σία από aler45
Δημοσ.

Έχω κάνει προπαραγγελίες από 16/9 σε όλα τα μαγαζια(istrom  public,Plaisio,Κωτσόβολο )

καμία ενημέρωση ,για pm black 256,

και στον Γερμανό και στον Κωτσόβολο στο μαγαζί υπάρχουν όλα εκτός από το 256

Δημοσ.

Λοιπόν 16 pro max 256gb, δεν θυμάμαι χρώμα λογικά natural titanium η χρυσό μπορώ να μάθω λογικά. Από istorm τσιμισκη απο ότι βλέπω είναι δυο παραγγελίες γιατί τότε είχε κολλήσει το site και στάλθηκε 2 φορές οποίος ενδιαφέρεται pm ✌️

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, farcry33 είπε

Λοιπόν 16 pro max 256gb, δεν θυμάμαι χρώμα λογικά natural titanium η χρυσό μπορώ να μάθω λογικά. Από istorm τσιμισκη απο ότι βλέπω είναι δυο παραγγελίες γιατί τότε είχε κολλήσει το site και στάλθηκε 2 φορές οποίος ενδιαφέρεται pm ✌️

Εγώ φίλε ενδιαφέρομαι ! Άμεσα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...