margaritagr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Τι νόημα έχει η προπαραγγελια όταν ένα μήνα μετά ακόμα περιμένουμε... Προπαραγγελνεις samsung, το έχεις 1η-2η μέρα κυκλοφορίας και παίρνεις και δώρο μαζί. Εδώ παρακαλάμε να σκάσουμε χιλιάρικα. Οριακά είμαι και εγώ να μείνω με το u21 και να περιμένω το u25 , δεν ξέρω 3
Klaudio_97 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Αρχιζει να κουραζει οντως πολυ η κατασταση και εγω απο 12/9 ακομα περιμενω χωρις καμια ενημερωση. Τουλαχιστον ενα ηταν το μαθημα, αν καποτε προπαραγγειλω ξανα iphone θα ειναι απο Amazon και οχι απο καποιο ελληνικο καταστημα. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου από Klaudio_97
MrVOID Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, margaritagr είπε Τι νόημα έχει η προπαραγγελια όταν ένα μήνα μετά ακόμα περιμένουμε... Προπαραγγελνεις samsung, το έχεις 1η-2η μέρα κυκλοφορίας και παίρνεις και δώρο μαζί. Εδώ παρακαλάμε να σκάσουμε χιλιάρικα. Οριακά είμαι και εγώ να μείνω με το u21 και να περιμένω το u25 , δεν ξέρω Γιατί η ζήτηση είναι εκθετικά μεγαλύτερη σε σχέση με όλα τα άλλα κινητά τηλέφωνα της αγοράς. Πόσο μάλλον για μια τόσο μικρή αγορά όσο αυτή της Ελλάδας. Μπορείς να κάνεις pre-order και να μην ασχοληθείς με την εξέλιξη της παραγγελίας σου μέχρι να φτάσει η σειρά σου και ένα πρωί να παραλάβεις, ή μπορείς να μην κάνεις pre-order και να περιμένεις με refresh πάνω από κάποια σελίδα να σταθείς τυχερός. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου από MrVOID
margaritagr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Αν το πρόβλημα ήταν η μεγάλη ζήτηση αυτό διαχρονικά θα είχε λυθεί από την Apple. Όταν επι σειρά ετών περιμένεις στην ουρά για ένα κινητό πάει να πει ότι η εταιρεία θέλει να προκαλεί τεχνητή έλλειψη στην αγορά. Προφανώς κανείς δε σε αναγκάζει να περιμένεις.
MrVOID Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, margaritagr είπε Αν το πρόβλημα ήταν η μεγάλη ζήτηση αυτό διαχρονικά θα είχε λυθεί από την Apple. Όταν επι σειρά ετών περιμένεις στην ουρά για ένα κινητό πάει να πει ότι η εταιρεία θέλει να προκαλεί τεχνητή έλλειψη στην αγορά. Προφανώς κανείς δε σε αναγκάζει να περιμένεις. Μα το πρόβλημα δεν είναι ίδιο σε όλες τις αγορές. Σε αγορές με χαμηλότερη δείκτη, όπως η δική μας, έρχονται λιγότερα παρτίδες με λιγότερα τεμάχια.
tsinaldo77 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου ακύρωση σε Κωτσόβολο από 20/9 παραγγελία πληρωμένη κανονικά,αρκετά με την κοροϊδία 3
kostas111 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, tsinaldo77 είπε ακύρωση σε Κωτσόβολο από 20/9 παραγγελία πληρωμένη κανονικά,αρκετά με την κοροϊδία Τα χρήματα σου τα παιρνεις πίσω ή θα σου δωσουν πιστωτικό κλπ; Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου από kostas111
George6633 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 24 λεπτά πριν, margaritagr είπε Τι νόημα έχει η προπαραγγελια όταν ένα μήνα μετά ακόμα περιμένουμε... Προπαραγγελνεις samsung, το έχεις 1η-2η μέρα κυκλοφορίας και παίρνεις και δώρο μαζί. Εδώ παρακαλάμε να σκάσουμε χιλιάρικα. Οριακά είμαι και εγώ να μείνω με το u21 και να περιμένω το u25 , δεν ξέρω Αυτή την εικόνα είχα και γω από προπαραγγελίες για Samsung που έκανα και παρέλαβα την πρώτη μέρα αλλά τέλος πάντων δεν είναι νημα της Samsung εδώ,το κυριότερο που δεν μου άρεσε είναι το ύφος τους και η αδιαφορία όταν μιλάμε για 1500-1700-2000€ τηλέφωνα ενώ θα μπορούσαν να σου πούνε τίμια ότι μπορεί να πάρει τόσο.. Τέλος πάντων ο καθένας παίρνει την απόφαση του.
SpyrosJDM Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, George6633 είπε Αυτή την εικόνα είχα και γω από προπαραγγελίες για Samsung που έκανα και παρέλαβα την πρώτη μέρα αλλά τέλος πάντων δεν είναι νημα της Samsung εδώ,το κυριότερο που δεν μου άρεσε είναι το ύφος τους και η αδιαφορία όταν μιλάμε για 1500-1700-2000€ τηλέφωνα ενώ θα μπορούσαν να σου πούνε τίμια ότι μπορεί να πάρει τόσο.. Τέλος πάντων ο καθένας παίρνει την απόφαση του. Εγώ θυμάμαι τα καταστήματα να λένε "προπαραγγειλε τώρα το νέο iPhone 16 για να είσαι από τους πρώτους που θα παραλάβεις". Το πιο εξοργιστικό είναι ότι σου λένε ότι δεν ξέρουνε. Μετά από πολλή πίεση κατάφερα να μάθω ότι την παρασκευή 18 του μήνα ο Κωτσόβολος περιμένει μια μικρή παραλαβή με iPhone. Όταν ρώτησα αν το δικό μου τεμάχιο θα είναι σε αυτή την παραλαβή μου απάντησαν ότι δεν μπορούν να το ξέρουν αυτό. Είμαστε οικογενειακά χρόνια πελάτες στον Κωτσόβολο και ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα. Αυτή όμως θα είναι η τελευταία φορά που αγοράζω κάτι από το συγκεκριμένο κατάστημα γιατί πέρα από την καθυστέρηση του κινητού, μου ακυρώσανε λόγω δικού τους προβλήματος (όπως μου είπανε) την προηγούμενη παραγγελία που είχα κάνει που ήταν με άτοκες δόσεις. Οπότε όχι απλά έχασα τις άτοκες αλλά τρώω και την καθυστέρηση στη μούρη. 1
wh1t3r0se Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Μολις προχωρησε η παραγγελια στο you.gr (-> αποθηκη). Πιστευω σε 2-3 μερες θα το εχω. Παραγγελία: 13/9/2024, 15:29 iPhone 16 Pro Max Black 256GB
Jesakos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Εγω εχω αρκετα νευρα μαζι τους.. απο 11/9 με προκαταβολη με πηραν οτι ηρθε 11/10 εκανα την πληρωμη online ολη ενω ειχα πει σε καταστημα να γινει.. και μετα απο 1 ωρα και 10 λεπτα στο τηλ και επικοινωνια με αλλα τμηματα μου ειπα θα σταλθει με courier 14/10 στης 14/10 μιλησα και μ ειπαν θα τπ στειλουμε.. τελικα δεν εστειλαν τπτ και μου λεει το συστημα αποστολη στην courier 16/10 .. νταξ απο μενα θα φανε ακυρο και σε καθε feedback θα κραζω.
SpyrosJDM Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, Jesakos είπε Εγω εχω αρκετα νευρα μαζι τους.. απο 11/9 με προκαταβολη με πηραν οτι ηρθε 11/10 εκανα την πληρωμη online ολη ενω ειχα πει σε καταστημα να γινει.. και μετα απο 1 ωρα και 10 λεπτα στο τηλ και επικοινωνια με αλλα τμηματα μου ειπα θα σταλθει με courier 14/10 στης 14/10 μιλησα και μ ειπαν θα τπ στειλουμε.. τελικα δεν εστειλαν τπτ και μου λεει το συστημα αποστολη στην courier 16/10 .. νταξ απο μενα θα φανε ακυρο και σε καθε feedback θα κραζω. Κωτσόβολος;
Jesakos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 36 λεπτά πριν, SpyrosJDM είπε Κωτσόβολος; Ναι συγνωμη δεν το ανεφερα 1
tsinaldo77 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, kostas111 είπε Τα χρήματα σου τα παιρνεις πίσω ή θα σου δωσουν πιστωτικό κλπ; Σε 14 μέρες με τον τροπο που πλήρωσα μου έστειλαν μήνυμα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα