Connie12 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Μόλις κάλεσα στο πλαίσιο , προπαραγγελια 12/9 ντεζερτ πμ 256, ρώτησα πως γίνεται να παραλαμβάνουν παραγγελίες πριν από μένα κ μου είπα παίζει ρόλο χρώμα χωρητικότητα κλπ κλπ κλπ κλπ επίσης μου είπαν ότι περιμένουν απόθεμα αύριο για 4 συσκευές ότι ναναι και μετά πάλι τέλη του μήνα ……
MrVOID Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 20 λεπτά πριν, g_ana είπε Στην δεύτερη παραγγελία λοιπόν που έκανες, εξόφλησες το ποσό; Στη δεύτερη, στις 17 το έκανα με πλάνο δόσεων χωρίς κάρτα, που σημαίνει πως το Plaisio πληρώθηκε αμέσως το ποσό.
Xristosmytil Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 38 λεπτά πριν, Connie12 είπε Μόλις κάλεσα στο πλαίσιο , προπαραγγελια 12/9 ντεζερτ πμ 256, ρώτησα πως γίνεται να παραλαμβάνουν παραγγελίες πριν από μένα κ μου είπα παίζει ρόλο χρώμα χωρητικότητα κλπ κλπ κλπ κλπ επίσης μου είπαν ότι περιμένουν απόθεμα αύριο για 4 συσκευές ότι ναναι και μετά πάλι τέλη του μήνα …… Καλησπέρα για ποιο κατάστημα μιλάς;
dandri Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, MrVOID είπε Παίζει ρόλο η ημ/νία της εκδήλωσης ενδιαφέροντος, το μοντέλο, μετά παίζει η ημ/νία του pre-order, κάπου μπαίνει σφίνα το αν έχεις πληρώσει ή όχι και τέλος η τύχη. Γενικά, υπάρχει μια κάποια σειρά, απλά δεν τηρείται κατά γράμμα. Από το ΠΛΑΙΣΙΟ λένε πως η πληρωμή της προπαραγγελίας δεν ισχύει.
MrVOID Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, dandri είπε Από το ΠΛΑΙΣΙΟ λένε πως η πληρωμή της προπαραγγελίας δεν ισχύει. Μα αν κάνεις με δόσεις χωρίς κάρτα, σου εγκρίνεται δάνειο μέσα σε 5 λεπτά, το οποίο προφανώς και το παίρνει το κατάστημα.
dandri Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, MrVOID είπε Μα αν κάνεις με δόσεις χωρίς κάρτα, σου εγκρίνεται δάνειο μέσα σε 5 λεπτά, το οποίο προφανώς και το παίρνει το κατάστημα. Επιταχύνει την προπαραγγελία ;
MrVOID Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 13 λεπτά πριν, dandri είπε Επιταχύνει την προπαραγγελία ; Δεν έχω ιδέα!
George6633 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 21 λεπτά πριν, MrVOID είπε Μα αν κάνεις με δόσεις χωρίς κάρτα, σου εγκρίνεται δάνειο μέσα σε 5 λεπτά, το οποίο προφανώς και το παίρνει το κατάστημα. Έχω την υποψία πως το δάνειο(και άρα η πληρωμή στο κατάστημα από την τράπεζα) προχωράει αφού γίνει η αποστολή της συσκευής ή ακόμα και η παραλαβή από σένα (μπορεί για τον χ,ψ λόγο να χρειαστεί να ακυρώσεις) όχι νωρίτερα... Το λέω αυτό διότι έχω κάνει την παραγγελία με δόσεις στις 26/9,εγκρίθηκε και ακόμα δεν έχω κάποια ενημέρωση πέρα από την έγκριση για το κάθε πότε και πως πρέπει να πληρώνω ενώ θεωρητικά σε 10 μέρες κλείνει ο πρώτος μήνας... Πολυ πιθανόν να κάνω και λάθος,δεν είχα προηγούμενη εμπειρία με το κατάστημα παρά μόνο με Κωτσοβολο όπου πλήρωνα ένα μήνα μετά αλλά δεν είχε χρειαστεί να περιμένω ένα μήνα και βάλε τη συσκευή.
Connie12 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 57 λεπτά πριν, Xristosmytil είπε Καλησπέρα για ποιο κατάστημα μιλάς; Πατρα
SpyrosJDM Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Σε ερώτηση σε υπάλληλο του Κωτσόβολο στο γιατί πουλάνε άμεσα διαθέσιμες συσκευές αντί να εξυπηρετούν προπαραγγελίες, μου είπε με υφάκι: Αν θέλετε μπορώ να ακυρώσω την προπαραγγελία σας και να πάρετε ένα άμεσα διαθέσιμο όταν το πετύχετε. Οι άνθρωποι είναι ζώα. 2 2
margaritagr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Από istorm τα παρακατω: "Καλησπέρα σας! Οι παραγγελίες εξυπηρετούνται με ημερομηνία καταχώρησης και βάσει διαθεσιμότητας. Η ζήτηση των νέων μοντέλων είναι μεγάλη και αντίστοιχα και ο όγκος των παραγγελιών.Θα εξυπηρετηθείτε με βάση την σειρά προτεραιότητας σας.Θα ενημερωθείς μέσω email μόλις είναι διαθέσιμα για εσένα🙌Δεν έχουμε εκτιμώμενο χρόνο,αναμένουμε παραλαβή από την Apple! ♥" Καλά Χριστούγεννα θα πω εγώ 1
equi1908 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Για τους γρήγορους (και ίσως και αργόσχολους 🤣) πάντως στον Κωτσόβολο και στον Γερμανό γίνεται δουλίτσα.. Αρκεί να έχετε χρόνο για σκότωμα και γερά νεύρα για ατελείωτο refresh Η μεγαλύτερη φόλα στην Ελλάδα είναι σίγουρα οι προπαραγγελίες. Υ.Γ. Στις αγγελίες πουλάνε την σειρά τους για 50-100€ για προπαραγγελίες που έγιναν (λένε) στις 5/9 (!!!) 4
dalton13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Σε ερώτηση σε κατάστημα πλαίσιο μου είπαν πως αν παραγγείλω και πληρώσω θα έχω το iPhone 16pm σε 4-6 εργάσιμες. Γελάνε και οι πέτρες 1
jonis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, equi1908 είπε Για τους γρήγορους (και ίσως και αργόσχολους 🤣) πάντως στον Κωτσόβολο και στον Γερμανό γίνεται δουλίτσα.. Αρκεί να έχετε χρόνο για σκότωμα και γερά νεύρα για ατελείωτο refresh Μην βγάζεις έξω τα public. Αν δεις τώρα Αθήνα υπάρχει διαθεσιμότητα στο 16 pro max 512 desert σε τρία καταστήματα. Στης Νέας Σμύρνης που ήμουν νωρίτερα μου το έδειξε ο πωλητής. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου από jonis
Dmtt Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Χαίρεται είχα κάνει προπαραγγελία από istorm δεν είχα καμία ενημέρωση απλά συνεχώς έλεγαν από εβδομάδα σε εβδομάδα και σήμερα ακύρωσα την προπαραγγελια μου καθώς είδα διαθεσιμα στον Γερμανό έκανα την παραγγελία είδη είναι σε επεξεργασία η παραγγελία ελπίζω 16/10 να το έχω όπως με είπαν. Μιλάω για το IPHONE 16 Pro 128GB DESSERT
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα