Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ΧΡΗΣΤΟΣ1992 είπε

Ενδιαφερεται κανεις απο Ηρακλειο κρητης για iphone 16 pro max desert 512gb ? Μου ηρθε μυνημα τωρα οτι ειναι ετοιμο για παραλαβη απο istorm. 

Γίνεται να το παραλάβω από άλλο istorm? 

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, SpyrosJDM είπε

Οι περισσότεροι που είπαν ότι παρέλαβαν είναι με παραγγελίες από 10-14 Σεπτεμβρίου.

Παντως απο παραγγελια στο πλαισιο 13 του μηνα στις 4 το μεσημερι 16 Pm λευκο 256 απολυτος  τιποτα….. μετα απο δυο τηλεφωνα που εκανα πριν μια βδομαδα λενε οτι θα με παρουν τηλεφωνο πριν σταλθει….

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Klaudio_97 είπε

Καλημέρα. 

Μολις μου το αλλαξε από αναμονή σε εξέλιξη σε εμενα! Αν μπορει να μου απαντήσει ποσο ακομα περίμενε οταν εγινε αυτή η αλλαγή κάποιος.

Screenshot_2024-10-02-11-45-50-30_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Φίλε μου γράφει το ίδιο για 256 PM Desert και παρήγγειλα από Αθήνα 26/09. Όποτε τζίφος λογικά. Είσαι σίγουρος ότι έλεγε σε αναμονή πριν;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδια τωρα λεει διαθεσιμο για αποστολη το 16 PM 256 NT στον κοτσο κι μεσα στην πληρωμη λεει ενημερωση με sms οταν θα ειναι διαθεσιμο....

Επεξ/σία από Uropitionud83
Δημοσ.

Λοιπον καλησπερα αρχικα. Χαζευα εδω ενω ειχα παραγγειλει απο τις 17/9 pro max και βλεπω διαθεσιμο αμεσα 16 προ μαξ desert 512 κωτσοβολο. Μεσα στην χαρα μου το κανω παραγγελια και βαζω αποστολη στο χωρο μου και τραπεζικη καταθεση. Τυχαινει η δουλεια μου να ειναι απεναντι απο κωτσοβολο οποτε παω και τους ρωταω αν προκειται για λαθος η αν υπαρχει αποθεμα μου λενε εχουμε 6 κομματια ναι υπαρχει. Δινω αριθμο παραγγελιας και λεω φερτε το στο καταστημα γιατι θελω να πληρωσω με δοσεις πιστωτικης.  Ειχα ήδη προπαραγγείλει σε αυτους με πιστωτικη οποτε μεταφεραν το ποσο απο την αλλη μου παραγγελια κ μου ειπαν οτι μεθαυριο θα ειναι στο καταστημα και οτι απλα πρεπει να συμπληρωσω το υπολοιπο των 258€( επειδη πηγα απο 256 σε 512). Καπου εδω νομιζω οτι τελειωσαμε για φετος γιατι και στο σαιτ δειχνει οτι το συλλεγουν απο τις αποθηκες οποτε αναμενετε φωτογραφια μου μεθαυριο. Καλη τυχη σε ολους, μαλλον αυτος ειναι ο μονος τροπος, με refresh. Ευχομαι ολοι να παραλαβετε το συντομοτερο!

IMG_8838.png

Δημοσ.

Παραγγελία Κωτσόβολος με κατάθεση 100€ στις 11/9.

1 pro 512mb

και 1 pro max 512.

Παράδοση το pro την περασμένη παρασκευή και το pro max σήμερα. 
👍🏻👍🏻

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Λευτέρης10311 είπε

Παιδιά βλέπω όλοι μιλάτε για τα pro max για τα απλά pro τι ακριβώς παιζει έχω παραγγείλει 20/9 και ακόμα περιμένω 

"20/9" και "ακομα περιμενω" δεν πανε μαζι😆

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...